Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Η τελευταία αγκαλιά του Κώστα Βουτσά στον μικρό Φοίβο - Η ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού που «ραγίζει» καρδιές (photo)

Σπαρακτικό ποστ!

5 Μαρτίου 2020 09:37
Η τελευταία αγκαλιά του Κώστα Βουτσά στον μικρό Φοίβο - Η ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού που «ραγίζει» καρδιές (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αλίκη Κατσαβού, έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που δείχνει την τελευταία αγκαλιά του Κώστα Βουτσά στον μικρό Φοίβο!

Το στιγμιότυπο είναι τραβηγμένο την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου, μια ημέρα δηλαδή πριν ο Κώστας Βουτσάς μπει στο νοσοκομείο Αττικόν, όπου απεβίωσε μετά από 19 ημέρες νοσηλείας στην ΜΕΘ. Επίσης, σπάραξε το πανελλήνιο με αυτήν την απίστευτη κίνηση που έδειξε ο ΑΝΤ1!

«Ποιος να σκεφτεί ότι θα ήταν αυτή η #τελευταία αγκαλιά τους στο κινητό μου; 6.2.2020», έγραψε χαρακτηριστικά η Αλίκη Κατσαβού.

Έντονες στιγμές και συγκίνηση για τον Κώστα Βουτσά! (video)

Ο Κώστας Βουτσάς έχει φύγει εδώ και λίγο καιρό από τη ζωή, αλλά ποτέ δεν πρόκειται να ξεχαστεί, αποτελώντας τον «αιώνιο έφηβο» της καρδιάς των Ελλήνων. Δείτε τη συγκινητική φωτογραφία με τον Φοίβο.

Ο εκλιπών ηθοποιός είχε πολλές μεγάλες αγάπες στη ζωή του και μία εξ αυτών ήταν και η ΑΕΚ, για την οποία πάντοτε εξέτρεφε αγνά συναισθήματα, με την ομάδα να βρίσκει κάθε ευκαιρία να τιμήσει τη μνήμη του.

Αυτό συνέβη και στον αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη. Πριν από την έναρξή του, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Κώστα Βουτσά, με τις στιγμές να είναι έντονες.

Κώστας Βουτσάς: Η συγκλονιστική κίνηση της Μίμης Ντενίση που έκανε όσους την είδαν να σπαράξουν

Ο επικήδειος λόγος της Μιμής Ντενίση στην κηδεία Κώστα Βουτσά, έφερε δάκρυα στα μάτια όλων όσων παρευρέθηκαν εκεί, για να δώσουν το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο ηθοποιό.

Ο γνωστός ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή στα 88 του χρόνια, τα ξημερώματα της Τετάρτης σε κλίνη της ΜΕΘ του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες 19 μέρες.

Η Μιμή Ντενίση χαρακτηριστικά ανέφερε, «Τελευταία μας αγκαλιά ήταν στη «Σμύρνη» όταν τελείωνε η παράσταση έκλαιγε στην αγκαλιά μου και μου έλεγε τι μας έκανες; άνοιξες πληγές που δεν έκλεισαν ποτέ. Γιατί μέσα του έμεινε αυτό το προσφυγόπουλο». Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε στο παρακάτω βίντεο.

Βουτηγμένη στη θλίψη για τον Κώστα Βουτσά είναι και η Ρούλα Κορομηλά! Δείτε την φωτογραφία που συγκίνησε τους πάντες και το δικό της αντίο στον μεγάλο ηθοποιό!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share