Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Γκάφα ολκής σε εκπομπή στην Κύπρο! Έπαιξαν troll είδηση για τον κορωναϊό ως αληθινή! (video)

Αδιανόητο περιστατικό!

4 Μαρτίου 2020 16:31
Γκάφα ολκής σε εκπομπή στην Κύπρο! Έπαιξαν troll είδηση για τον κορωναϊό ως αληθινή! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια απίστευτη γκάφα έκαναν ρεπόρτερ στην Κύπρο, καθώς σε μια εκπομπή της τηλεόρασης έπαιξαν μια είδηση από το «Κουλούρι» για τον κορωνοϊό ως αληθινή. Δείτε επίσης πού κλείνουν τα Πανεπιστήμια και τα σχολεία λόγω του ιού.

Συγκεκριμένα, το άρθρο εκείνο ανέφερε, ότι δημοσιογράφος του VICE ήθελε να «κολλήσει» τον φονικό ιό, προκειμένου να γράψει βιωματικό άρθρο, με το «Κουλούρι» να επιστρατεύει, μόλις ήχησε ο συναγερμός για το πρώτο κρούσμα στην χώρα μας, το γνωστό του σατιρικό ύφος.

Το εν λόγω άρθρο περιέχει μάλιστα την εξής παράγραφο:

«Έτσι, ο δημοσιογράφος περνάει τις τελευταίες ώρες γλείφοντας πόμολα, πηγαίνοντας σε δημόσιες τουαλέτες και χρησιμοποιώντας την δημόσια συγκοινωνία της πόλης, ελπίζοντας πως πολύ σύντομα θα κατορθώσει να αποκτήσει τον πολυπόθητο κορωνοϊό.

Τέλος, μιλώντας στο «Κουλούρι», διαψεύδει κατηγορηματικά πως σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει, θα προχωρήσει σε αφαίρεση ήπατος ώστε να επιστρέψει στα γραφεία της Αθήνας με ένα ρεπορτάζ.»

Η εκπομπή «Όλα Καλά» με την Κωνσταντίνα Ευριπίδου που μεταδίδει ο τηλεοπτικός σταθμός Σίγμα της Κύπρου, το πήρε στα σοβαρά. Και έπαιξε την είδηση στον αέρα της... εκπομπής.

Κορωναϊός: Αυτά είναι τα αποτελέσματα από εξετάσεις σε 1.343 άτομα στην Κύπρο

Ο συναγερμός για τον κορωνοϊό υπάρχει, φυσικά, και στην Κύπρο, με τις Αρχές να επιχειρούν να τον αναχαιτίσουν έγκαιρα, προτού εξαπλωθεί. Μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες και για το 8ο κρούσμα στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης του Υπουργείου Υγείας ελέγχθηκαν 1343 άτομα στα Κυπριακά αεροδρόμια, χωρίς να προκύψει οτιδήποτε.

Χαμός στις Βρυξέλλες! Πρώτο κρούσμα κορωναϊού μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση!

Χαμός επικρατεί στις τάξεις της Ευρωπαϊκή Ένωση, αφού ένα εκ των επίσημων στελεχών της βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό, αποτελώντας το πρώτο κρούσμα για τον Οργανισμό. Δείτε, επίσης, τι συμβαίνει με το όγδοο κρούσμα στην χώρα μας.

Το Γραφείο Τύπου της ΕΕ επιβεβαίωσε το κρούσμα, με τον άνδρα να έχει ταξιδέψει πρόσφατα στην Ιταλία, ενώ εργάζεται για το Γραφείο Ευρωπαϊκής Άμυνας. Το πιο σημαντικό είναι, ότι ο άνδρας αυτός είχε 4 ραντεβού στη συνέχεια με 30 ακόμη επίσημα στελέχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μετά το ταξίδι στην Ιταλία.

Ο ίδιος άρχισε πριν από μερικές μέρες να νιώθει άρρωστος και, στα τεστ που έγιναν, φάνηκε πως έχει κορωνοϊό. Οι συναντήσεις στο Γραφείο, όπου εργάζεται, έχουν ακυρωθεί με ακόμη ένα άτομο να υποβάλλεται αυτή την ώρα σε εξετάσεις, ενώ στην χώρα του Βελγίου έχουν επιβεβαιωθεί έως τώρα 13 κρούσματα.

Φρενίτιδα στη Βρετανία με τον κορωναϊό! Αδειάζουν τα ράφια των σούπερ μάρκετ σε όλο το νησί! (photos)

Απίστευτη φρενίτιδα επικρατεί εσχάτως στη Βρετανία εξαιτίας του κορωνοϊού, με τους κατοίκους ολόκληρης της χώρας να τρέχουν μανιωδώς στα σούπερ μάρκετ και, μες στον πανικό τους, να αδειάζουν τα ράφια των σούπερ μάρκετ. Δείτε τι συνέβη και στην Νέα Υόρκη.

Πολλές αλυσίδες καταστημάτων είδαν να γίνεται... επιδρομή από πανικόβλητους πολίτες, ζητώντας κυρίως σαπούνι για τα χέρια, αντισηπτικά, μακαρόνια και ρύζι. Οι ίδιες, βέβαια, κατηγορούνται για σχετική διαφήμιση των προϊόντων τους με τίτλο «Η μέρα της κρίσης», ώστε να επιτύχουν υψηλές πωλήσεις, τόσο στα καταστήματά τους όσο και διαδικτυακά.

Οι φωτογραφίες, πάντως, είναι χαρακτηριστικές, με τα ράφια να αδειάζουν και στα χαρτιά υγείας, τα πατατάκια, τα εμφιαλωμένα νερά, τα ζυμαρικά, τα κους κους, τα μπουκάλια με γάλα, τα κουτιά με βούτυρο, τους κεσέδες με γιαούρτι, τις τροφές για κατοικίδια και άλλα προϊόντα, ενώ ο κόσμος επιλέγει να αγοράζει κυρίως τα πακέτα μεγέθους γίγαντα.

Το ίδιο, ασφαλώς, συμβαίνει και στα φαρμακεία, όπου ο κόσμος αγοράζει σωρηδόν προϊόντα με παρακεταμόλη (σ.σ. όπως είναι το Depon), ή γενικά που βοηθούν στη θωράκιση του ανοσοποιητικού συστήματος, με το Facebook και το Twitter να έχουν γεμίσει από τέτοιες φωτογραφίες.

«Προσπάθησα για τρεις μέρες να αγοράσω ζυμαρικά και δεν μπορώ να δω τίποτα, αφού στα περισσότερα μαγαζιά δεν έχει ζυμαρικά, ούτε και σάλτσες», είπε αναγνώστης της Daily Mail, στέλνοντας σχετικές φωτογραφίες.

Τα σούπερ μάρκετ επιχειρούν, μπροστά σε αυτή την κρίση, να ανταποκριθούν στις έκτακτες ανάγκες του κοινού με σχετικά μέτρα, με δύο αλυσίδες, μάλιστα, να προσαρμόζουν τις τιμές τους και να αυξάνουν τις κατ' οίκον διανομές, σύμφωνα με μαρτυρίες στελεχών τους.

Ειδικοί στις βιομηχανίες αναφέρουν, ότι τα σούπερ μάρκετ είναι έτοιμα για τα χειρότερα σενάρια, οπότε μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις αυτές, προτιμώντας να εργαστούν μαζί με τους προμηθευτές τους, ώστε να προσφέρουν περισσότερα προϊόντα σε ποσότητα παρά σε ποιότητα.

Υπάρχει, ωστόσο, και μια άλλη άποψη. «Το γεγονός, ότι ολόκληρε πόλεις έχουν βάλει λουκέτο λόγω αυτού του πανικού, περισσότερο εντείνει αυτό το αίσθημα παρά το καταλαγιάζει», αναφέρει η καθηγήτρια Ράτουλα Τσακράμπορτι, ενώ οι ειδικοί τονίζουν επίσης, ότι όλο αυτό το ζήτημα μπορεί να επηρεάσει την καθημερινότητα του κοινού, ακόμη κι όταν περάσει η κρίση πανικού.

Η Τσακράμπορτι, επίσης, τονίζει πως «μια μεγάλη ευκαιρία για τα σούπερ μάρκετ είναι η κατ' οίκον διανομή, που μπορεί να προτιμά στο μέλλον ο κόσμος». Μπορεί και να είναι... εικόνα από το μέλλον.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share