Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2020

Βγήκε από την φυλακή και ξέσπασε ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς! «Είμαστε σε μια κοινωνία που έχει γεμίσει ετεροφυλόφιλους π@@@@@δες»!

Απίστευτο!

4 Μαρτίου 2020 15:56
Βγήκε από την φυλακή και ξέσπασε ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς! «Είμαστε σε μια κοινωνία που έχει γεμίσει ετεροφυλόφιλους π@@@@@δες»!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς τα κατάφερε και βγήκε από την φυλακή, ύστερα από 15 μήνες προφυλάκισης, ενώ στις πρώτες του δηλώσεις συγκλονίζει με όσα λέει, «κατακεραυνώνοντας» όσους θεωρεί πως τον αδίκησαν. Θυμηθείτε και όσα έγραψε στο πρώτο του post, μετά την αθώωσή του.

«Ήταν ένας μακρύς αγώνας για μένα και την οικογένεια μου. Εξακολουθώ να έχω εμπιστοσύνη στις αστυνομικές αρχές έχει συμβεί σε εμένα θα το βαφτίσω μεμονωμένο περιστατικό. Τα μεμονωμένα περιστατικά διαπομπεύονται. Κατηγορήθηκα επί της ουσίας για την ειλικρίνεια και την ευθύτητα μου. Βγήκαν τα στοιχεία μου στη δημοσιότητα και της οικογένειας μου παραβιάζοντας το δικαίωμα μου στην ιδιωτική ζωή και προφυλακίζοντάς με σύμφωνα με το τεκμήριο της κλειδαρότρυπας. Όλο αυτό με έκανε να μάχομαι για το δίκιο μου . Αν ήταν άλλος στη θέση μου μπορεί και να είχε αυτοκτονήσει μέσα στο κελί του. Όλο αυτό με έκανε να μάχομαι για το δίκιο μου. Στην αρχή δεν είχα καταλάβει τη σοβαρότητα της κατάστασης . Όταν βλέπεις στον ύπνο σου ότι σε έχουν γονατιστό και σου ρίχνουν οξύ στο πρόσωπο, δεν είναι ότι καλύτερο.

βγήκε από την φυλακή και ξέσπασε ο Γιώργος Καρκάς

Η οικογένεια μου δοκιμάστηκε πάρα πολύ όλο αυτό το διάστημα, ήμασταν ενωμένοι και τα καταφέραμε. Με έμαθαν να είμαι ειλικρινής και ευθύς και γίναμε μια δυνατή «μπουνιά».

Θέλω τώρα που είμαι ελεύθερος να κάνω βόλτες, να δω τα κοντινά μου πρόσωπα, να φάω πολύ. Είμαι πολύ υπερήφανος για την ευθύτητα μου και είμαστε μια κοινωνία που έχει γεμίσει ετεροφυλόφιλους π...ηδες .

Δικαιωμένος θα αισθανθώ με την πάροδο του χρόνου. Αυτή τη στιγμή νιώθω πανευτυχής και όταν σας κατηγορούν να δείχνετε το πρόσωπό σας ξεκάθαρα. Ήξερα ότι θα αθωωθώ κι έλεγα στον εαυτό μου ότι όταν βγω από τη φυλακή θα τα πούμε με όλους», είπε ο ηθοποιός, ο οποίος σε κάθε περίπτωση δε... μάσησε τα λόγια του μπροστά στις κάμερες., ξεσπώντας ύστερα από τόσο καιρό, που βρέθηκε στην φυλακή.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share