Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πόλεμος για τα €40.000 του Παντελίδη! Η ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ! (PHOTOS)

20 Ιουλίου 2013
Πόλεμος  για τα €40.000 του Παντελίδη! Η ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ! (PHOTOS)

Πόλεμος έχει ξεσπάσει στην Κύπρο εξαιτίας των εμφανίσεων του Παντελή Παντελίδη! Άλλοι υποστηρίζουν ότι ο τραγουδιστής ζητάει 40.000 ευρώ για κάθε του εμφάνιση στο νησί, άλλοι ότι όλα αυτά είναι ψέματα και το αποτέλεσμα είναι ένας Παντελίδης έξαλλος κατά πάντων.

Της Μαριάννας Σπανού

Αποτελεί αναμφισβήτητα το πιο hot όνομα της μουσικής σκηνής. Άνθρωποι κάθε ηλικίας σπεύδουν για να τον δουν να ερμηνεύει live τις μεγάλες επιτυχίες του, ενώ τα μαγαζιά που εμφανιζόταν φέτος το χειμώνα τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη ήταν ασφυκτικά γεμάτα. Τώρα ο Παντελής Παντελίδης έχει ξεκινήσει την καλοκαιρινή του περιοδεία και μία από τις στάσεις του θα είναι φυσικά η Κύπρος, αφού έχει πολλούς θαυμαστές και στο Νησί της Αφροδίτης.

Τις τελευταίες μέρες, ωστόσο, τα κυπριακά μίντια έχουν βουίξει για τις υπερβολικές οικονομικές απαιτήσεις του τραγουδιστή, αναφέροντας πως το deal που ορίζει για κάθε του εμφάνιση ανέρχεται στο ποσό των 40.000 ευρώ. Σύμφωνα με τα κυπριακά δημοσιεύματα, αυτά τα χρήματα δεν αποτελούν βέβαια αμοιβή αποκλειστικά του Παντελίδη, αλλά και των ανθρώπων που των πλαισιώνουν, δηλαδή της ορχήστρας του, των δυο τραγουδιστριών που θα εμφανίζονται μαζί του, των μάνατζερ που μεσολάβησαν για να κλείσουν τη συμφωνία και φυσικά του ίδιου. Μάλιστα, πληροφορίες από το νησί κάνουν λόγο για είσοδο 50 ευρώ κατ' άτομο στα μαγαζιά όπου θα δώσει τα live του ο λαϊκός καλλιτέχνης.

Το ζήτημα όμως είναι ότι στην απάντηση που δημοσιοποίησε το ένα από τα κλαμπ όπου πρόκειται να εμφανιστεί ο τραγουδιστής, αναφέρεται πως ουδέποτε υπήρξε επικοινωνία με κάποιον μάνατζερ, καθώς μίλησαν απευθείας με τον ίδιο τον Παντελίδη και με τον επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη, ο οποίος διαχειρίζεται το πρόγραμμα του τραγουδιστή, αλλά ούτε και έγιναν ποτέ αποδέκτες τέτοιων οικονομικών απαιτήσεων από τον τραγουδιστή. Όποια κι αν είναι η αλήθεια, το μόνο σίγουρο είναι ότι όλη αυτή η παραφιλολογία έχει προκαλέσει μεγάλο εκνευρισμό στον καλλιτέχνη, αφού το όνομά του εμπλέκεται συνεχώς σε ζητήματα που δεν αφορούν -τουλάχιστον άμεσα- τη μουσική του ιδιότητα.

Για περισσότερα Νέα κάντε κλικ εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share