Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αισχρό: Πατέρας έσπασε στο ξύλο άνδρα που τράβαγε με την κάμερά του φωτογραφίες κάτω από την φούστα της 15χρονης κόρης του

Σοκ!

4 Μαρτίου 2020 12:43
Αισχρό: Πατέρας έσπασε στο ξύλο άνδρα που τράβαγε με την κάμερά του φωτογραφίες κάτω από την φούστα της 15χρονης κόρης του

Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε με έναν πατέρα ο οποίος έσπασε στο ξύλο άνδρα που έβγαζε φωτογραφίες με την κάμερά του κάτω από την φούστα της 15χρονης κόρης του

Ο πατέρας στην Καλιφόρνια σταμάτησε έναν άνδρα, ο οποίος ακολουθούσε τη 15χρονη κόρη του σε ένα πολυκατάστημα και έπαιρνε φωτογραφίες κάτω από τη φούστα της, σύμφωνα με την αστυνομία και το υλικό από τις κάμερες παρακολούθησης.

Ο ύποπτος, ο οποίος είναι ο 29χρονος Jorge Ibarra Jr., εντοπίστηκε να τραβάει με ύπουλο τρόπο φωτογραφίες από γυναίκες που φορούσαν φούστες στο πολυκατάστημα, σύμφωνα με την αστυνομία. Το υλικό από τις κάμερες δημοσιεύτηκε από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής δείχνει τον 29χρονο σε μία περίπτωση να πλησιάζει δύο νεαρές γυναίκες πριν να σκύψει και να βγάλει προφανώς φωτογραφίες.

Όπως αναφέρει η New York Post, ο άνδρας σε κάποιο σημείο φαίνεται να γονατίζει μπροστά σε μία βιτρίνα του καταστήματος προσπαθώντας να φωτογραφήσει μια έφηβη και μία άλλη κοπέλα οι οποίες στέκονταν στο ταμείο, πριν ο πατέρας της έφηβης κλωτσήσει ξαφνικά το τηλέφωνό του από τα χέρια του και τον σπρώξει στο έδαφος.

Ο Ibarra κατάφερε να ξεφύγει, όχι όμως πριν ο Ismael Duarte τον φωτογραφήσει στο αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ του πολυκαταστήματος. «Είμαι πολύ εκνευρισμένος γιατί δεν μπόρεσα να κάνω περισσότερα από αυτά που έκανα» δήλωσε ο πατέρας. «Αν δεις το μήνυμα, να ξέρεις ότι έχεις μπλέξει με τη λάθος οικογένεια».

Ο Ismael Duarte ανέφερε ότι κυνήγησε τον Ibarra έξω από το κατάστημα, βάζοντάς του τρικλοποδιές. «Αυτό που με τρελαίνει είναι ότι φωτογράφιζε την κόρη μου και το άλλο κορίτσι χωρίς αυτές να το ξέρουν» δήλωσε.

Τέτοια απαράδεκτα περιστατικά καταγράφονται συχνά από κάμερες όπως και αυτός ο παππούς που χτυπούσε το εγγονάκι του!

Κάμερα ασφαλείας καταγράφει μια γυναίκα να κλέβει ένα δέμα. Αυτό που ακολούθησε θα κάνει το αίμα σας να παγώσει!

Αυτή η γυναίκα περπατώντας αμέριμνη συνάντησε στην είσοδο ενός σπιτιού ένα δέμα και καθώς απ' ότι φαινόταν οι ιδιοκτήτες έλειπαν αποφάσισε να γίνει εκείνη ο... παραλήπτης όχι και με τον πιο νόμιμο τρόπο! Για κακή της τύχη όμως, την παράνομη πράξη της κατέγραψε μια κάμερα ασφαλείας. Οι κάμερες τέτοιου τύπου έχουν αποδειχθεί πραγματικά σωτήριες καθώς πρόσφατα μια αντίστοιχη συσκευή όπως θα δείτε εδώ κατέγραψε μια κακοποίηση ανήλικου από την νταντά του.

Η γυναίκα λοιπόν αφού έκλεψε το δέμα συνέχισε την πορεία της, λίγα μέτρα παρακάτω όμως και μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό γύρω τις βρέθηκαν τρία αυτοκίνητα της αστυνομίας και ένας αστυνομικός την πλησίασε διατάζοντας της να αφήσει κάτω το δέμα.

Όπως όλα δείχνουν η κάμερα του σπιτιού μόλις αντιλήφθηκε κάποια περίεργη κίνηση αυτόματα ειδοποίησε την αστυνομία ή την εταιρία ασφάλειας με αποτέλεσμα η δράστης να ζήσει την απόλυτη ταπείνωση στη μέση του δρόμου.

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε κάτι με το οποίο θα... ανατριχιάσετε! (photo)

Το υλικό που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας από την Τζόρτζια των ΗΠΑ έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες και προκαλεί... ανατριχίλα. Ενώ, ένα παιδί παραπονιόταν στον πατέρα του για την νταντά που το φρόντιζε. Δεν πήγαινε το μυαλό τους στο τι γινόταν όταν έμεναν μόνοι μέχρι που έβαλαν κρυφή κάμερα!

Στο video, το οποίο οι λάτρεις του μεταφυσικού χαρακτηρίζουν ως «απόδειξη για την ύπαρξη φαντασμάτων», φαίνεται μια απόκοσμη σκιά να περνάει με μεγάλη ταχύτητα μέσα στο σκοτάδι και να χάνεται.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share