Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πήρε εξιτήριο η νικήτρια Μάρθα Καραγιάννη! Γυρίζει σπίτι της η αγαπημένη ηθοποιός! (photo)

Δείτε αναλυτικά!

4 Μαρτίου 2020 11:46
Πήρε εξιτήριο η νικήτρια Μάρθα Καραγιάννη! Γυρίζει σπίτι της η αγαπημένη ηθοποιός! (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νικήτρια μετά από την περιπέτεια με την υγεία της βγήκε η αγαπημένη ηθοποιός Μάρθα Καραγιάννη, η οποία πριν μερικές μέρες εισήχθη στο νοσοκομείο, προκαλώντας ανησυχία στα αγαπημένα της πρόσωπα αλλά και το κοινό που τη λάτρεψε μέσα από τις ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε, επίσης, τι ακριβώς ισχύει με την υγεία της.

Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια νοσηλεύτηκε σε ιδιωτική κλινική, έχοντας συνεχώς στο πλευρό της την επιστήθια φίλη της, Ντόρα Δούμα. Όπως είχε αποκαλύψει ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, που διατηρεί φιλικές σχέσεις με την ηθοποιό, η Μάρθα Καραγιάννη υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση χολής.

Η ηθοποιός πήρε εξιτήριο το βράδυ της Τρίτης και επέστρεψε σπίτι της, αν και μετά από λίγες ημέρες θα ακολουθήσει ένα δεύτερο χειρουργείο. Η νοσηλεία της Μάρθας Καραγιάννη συνέπεσε με εκείνη του αγαπημένου της Κώστα Βουτσά που όμως δεν βγήκε νικητής από τη δική του μάχη. Η Ντόρα Δούμα, ο φύλακας άγγελος της ηθοποιού, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ενημέρωσε τον κόσμο για αυτή την ευχάριστη εξέλιξη και ευχαρίστησε όσους ενδιαφέρθηκαν για την υγεία της Μάρθας και έδειξαν τη συμπαράστασή τους.

«Επιτέλους σπίτι μας μετά από μια περιπέτεια αρκετών ημερών. Όλα πήγαν καλά. Σήμερα γυρίσαμε στο σπίτι μας. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους. Μάρθα-Ντόρα» , έγραψε χαρακτηριστικά.

ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΣΠΊΤΙ ΜΑΣ Μετά από μια περιπέτεια αρκετών ημερών που ολλα πήγαν καλά σήμερα γυρίσαμε στο σπίτι μας. Σας ευχαριστούμε πολύ ολλους. ΜΆΡΘΑ ΝΤΌΡΑ

Posted by Ντόρα Δούμα on Tuesday, March 3, 2020

«Θα σε αγαπώ για πάντα»! Ξέσπασε η Μάρθα Καραγιάννη για το θάνατο του Κώστα Βουτσά! (video)

Σπάραξε η Μάρθα Καραγιάννη στο αντίο της στον Κώστα Βουτσά, λέγοντας πως «θα τον αγαπάει για πάντα». Οι δυο ηθοποιοί ήταν φίλοι επί πολλά χρόνια, ενώ είχαν πρωταγωνιστήσει και σε μερικές από τις μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες.

Οι δυο ηθοποιοί είχαν μια πολύ στενή φιλία και έπαιξαν σε μεγάλες ελληνικές επιτυχίες μαζί για πολλά χρόνια. Δείτε και το σπαραγμό της Ελένης Μενεγάκη.

Η ίδια μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Star, αποχαιρέτισε τον αγαπημένο της «Κωστάκη» και συγκλόνισε με τα λόγια της. «Λυπάμαι πολύ που δεν μπορώ να είμαι κοντά του να τον χαιρετίσω για τελευταία φορά. Στο καλό Κωστάκη, θα τον αγαπώ πάντα. Θα μου λείπει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η τελευταία επιθυμία του Κώστα Βουτσά που δεν έγινε πραγματικότητα! (Video)

Ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 88 ετών. Τις τελευταίες εβδομάδες είχε εισαχθεί στην Καρδιολογική Κλινική του νοσοκομείου «Αττικόν», μετά από καρδιακό επεισόδιο. Η καρδιά του δεν άντεξε. Σταμάτησε να χτυπά, ρίχνοντας την αυλαία της ζωής για έναν από τους πιο λαοφιλείς ηθοποιούς

Ο αγαπημένος ηθοποιός έκανε πραγματικότητα σχεδόν όλες του τις επιθυμίες, ωστόσο μια από αυτές δεν μπόρεσε να γίνει πραγματικότητα, καθώς δεν ήταν στο δικό του χέρι: να μπει στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Της αγαπημένης του Ένωσης, για την οποία κάποια στιγμή είχε πει: «Γυναίκες θα ξαναβρώ, ΑΕΚ δεν θα ξαναβρώ».

Ήταν τέτοιο το συναισθηματικό του δέσιμο με τον «δικέφαλο», ώστε να δεχτεί να γίνει ο μεγάλος πρωταγωνιστής του βίντεο που είχε δημιουργήσει η ΠΑΕ ΑΕΚ για το νέο γήπεδό της, την «Αγια Σοφιά».

«Όταν θα παίζουμε εκεί, θα λέμε την ιστορία μας…», ήταν μια από τις ατάκες στην περίπου 15λεπτη παραγωγή που συγκίνησε όλους τους οπαδούς της Ένωσης ανά τον κόσμο.

"Κλάψε καρδιά μα μη ραγίσεις": Σπάραξε η Αλίκη Κατσαβού μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά!

Ράγισε καρδιές η Αλίκη Κατσαβού με την πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά! Ο μεγάλος ηθοποιός, ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, δεν κατάφερε να βγει νικητής σε αυτήν την "μάχη".

Η γυναίκα του, Αλίκη Κατσαβού, δεν μπόρεσε να κρύψει την θλίψη της, όπως και η κόρη του Σάντρα Βουτσά που έχασε και τους δύο τους γονείς σε λίγες ημέρες, ωστόσο αποφάσισε να χαιρετήσει με τον δικό της τρόπο τον αγαπημένο ηθοποιό, προκαλώντας συγκίνηση στα social media.

Χαρακτηριστικά δήλωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, "Κλαψε καρδιά μα μη ραγισεις. Αντι να γιορτάσουμε αύριο την 4η επέτειο του γάμου μας σε αποχαιρετώ λατρεμένε μου! Θα ζεις στην καρδιά μου και στο γέλιο του Φοίβου μας. Είσαι ένας γίγαντας σε όλα σου, που ως κι ο χάρος σε φοβήθηκε και 20 μέρες τώρα πάλευε να σε πάρει. Σε ευχαριστώ για όλα."

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share