Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μπήκε με πόνους στην κοιλιά και συσπάσεις εγκυμοσύνης - Δυστυχώς η 11χρονη, είχε μαύρη συνέχεια

Σοκ!

4 Μαρτίου 2020 10:58
Μπήκε με πόνους στην κοιλιά και συσπάσεις εγκυμοσύνης  - Δυστυχώς η 11χρονη, είχε μαύρη συνέχεια

Αυτό το 11χρονο κορίτσι μπήκε στο νοσοκομείο με πόνους στην κοιλιά και συσπάσεις εγκυμοσύνης, όμως η συνέχεια είναι σπαρακτική!

Όταν η 11χρονη Cherish παραπονέθηκε για έντονους πόνους, η μητέρα της νόμιζε πως την ενοχλούσαν τα παιδιά στο σχολείο. Η προσωπικότητα της έφηβης είχε αλλάξει και είχε αρχίσει να χάνει βάρος.

Σύντομα, η μητέρα της είδε πως είχε μία μάζα στην κοιλιά της αλλά δεν ήξερε τι μπορούσε να είναι. Οι γιατροί όμως νόμιζαν πως ήξεραν. Κατηγόρησαν την έφηβη πως ήταν έγκυος και μετά την εξέτασαν για να το σιγουρέψουν.

Είχαν κάνει όμως λάθος. Η Cherish-Rose δεν ήταν έγκυος όπως νόμιζαν, αλλά είχε έναν μεγάλο όγκο στις ωοθήκες της που είχε αναπτυχθεί πάρα πολύ και ζύγιζε 10 κιλά.
Η μητέρα της είχε παρατηρήσει πως η συμπεριφορά της είχε αλλάξει τους τελευταίους μήνες. Είχε πολύ έντονη προσωπικότητα αλλά πριν δύο μήνες ξαφνικά άλλαξε.

Ο όγκος αποδείχτηκε πως ήταν καρκινικός. Αυτό είναι πολύ σπάνιο για την ηλικία της Cherish-Rose και η θεραπεία θα την εμποδίσει να συνεχίσει τα μαθήματά της.

Η μητέρα της τώρα σκοπεύει να πουλήσει την επιχείρησή της για να περνάει περισσότερο χρόνο με την Cherish-Rose στο νοσοκομείο.

Η παραπάνω ιστορία πραγματικά είναι σοκαριστική, όπως και η πρωτοφανής φρίκη με 12χρονο κοριτσάκι που έμεινε έγκυος!

Αυτό το κοριτσάκι έχασε τη μάχη για τη ζωή του στα 8 του χρόνια... Ο λόγος θα σας κάνει να μείνετε με το στόμα ανοικτό! (video)

Ένα κοριτσάκι 8 ετών στην Ουκρανία έχασε τη μάχη που έδινε για τη ζωή του, με το λόγο να είναι απίστευτος, καθώς πρώτα είχε υποφέρει από μια σπανιότατη νόσο, σε ένα απίστευτο περιστατικό, όπως με τον 7χρονο που όταν είδαν οι αστυνομικοί σε κατάσταση ήταν, έπαθαν σοκ.

Η Άννα Σάκιντον, λοιπόν, πέθανε λόγω μιας εξαιρετικά σπάνιας προγηρίας, η οποία επηρεάζει στο σύνολο περίπου 160 άτομα σε όλη τη Γη. Καταλαβαίνει κανείς, λοιπόν, την ατυχία αυτού του κοριτσιού, το οποίο μάλιστα έσπασε το σχετικό, δυσάρεστο, ρεκόρ.

Η Άννα είχε βιολογική ηλικία κοντά στα 80 του χρόνια, σύμφωνα με τους γιατρούς, ενώ έκλεισε το 8ο έτος της ηλικίας της τον προηγούμενο μήνα, ζυγίζοντας 55.2 κιλά.

Όπως αναφέρουν οι γιατροί, το κορίτσι πέθανε μετά από πολλαπλές αποτυχίες προσαρμογής των εσωτερικών του οργάνων, χωρίς να καταφέρνουν τελικά να αποσοβήσουν το μοιραίο.

«Ήμουν έτοιμη να κάνω κάθε θυσία, για να είναι εκείνη υγιής», είπε η μητέρα της, Ιβάνα, ενώ το σχόλιο του έκανε ο Τιμοφέι Ναγκόρνι, υπεύθυνος της Ένωσης Εθελοντών στην Ουκρανία, τονίζοντας πως «το μόνο της όνειρο ήταν να ανακαλύψει προς ευχάριστη έκπληξή της, ότι η διάγνωση των γιατρών ήταν λανθασμένη».

Η Δόκτωρ Ναντέζντα Κάταμαν μίλησε για το θέμα της προγηρίας, αναφέροντας πως η σπάνια αυτή νόσος, ισούται βασικά με 8-10 έτη σε βιολογική ηλικία, για κάθε έτος που περνά στην πραγματική του ζωή.

«Υπέφερε από πρόωρη γήρανση εξαιτίας των εσωτερικών της οργάνων και του ανοσοποιητικού της συστήματος. Τα κόκκαλά της αναπτύσσονταν αργά, ενώ τα όργανά της μεγάλωσαν πολύ γρήγορα. Τέτοιοι ασθενείς συνήθως πεθαίνουν από εγκεφαλικά και η Άννα είχε μερικά τέτοια, μαζί με παράλυση, που επηρέασε τα χέρια και τα πόδια της», ανέφερε η Δόκτωρ, εξηγώντας πώς η Άννα πέθανε στα 8 της από προγηρία.

Η περίπτωσή της ονομάζεται «Σύνδρομο Χάτσινσον-Γκίλφορντ», μια γενετική ανωμαλία που συμβαίνει λίγο μετά τη γέννηση. Αποδεικτικό στοιχείο είναι ένα βίντεο, όπου η μητέρα της έδειχνε στον κόσμο, ότι μπορούσε να περπατήσει πολύ καλά, από την ώρα που ήταν 10 μηνών, ενώ στους 11 την ακολουθύσε παντού. Φοβόταν, όμως, το φώς και για αυτό έβγαινε έξω μόνο την νύχτα.

Στα 3 της χρόνια ήταν χαρούμενη, που μπορούσε να αγκαλιάζει και να φιλά τον αρκούδο της, αλλά αντιθέτως δεν της άρεσαν τα φιλιά με ανθρώπους.

Όπως σημειώθηκε από Ολλανδούς ερευνητές, η περίπτωσή της συμβαίνει μία φορά στις 20 εκατομμύρια γεννήσεις.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share