Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (04/03) (Video)

Αναλυτικά η ειδησεογραφία της ημέρας!

4 Μαρτίου 2020 08:50
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (04/03) (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα 04/03! Tο Athensmagazine.gr σας φέρνει καθημερινά στο φως τα θέματα της ειδησεογραφίας, όπως αναδεικνύονται στον Ελληνικό Τύπο από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»!

Αρκετή ποικιλία θεμάτων να υπάρχει για αυτή τη μέρα, με τα κρούσματα του κορωναϊού να ανέρχονται πλέον στα οκτώ.

Αθλητικά πρωτοσέλιδα

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων σήμερα. Δείτε ποια είναι τα θέματα που φιλοξενούνται στις πρώτες σελίδες του αθλητικού Τύπου, όπως παρουσιάζονται από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»

Καιρός σήμερα: Πτώση της θερμοκρασίας με βροχές και καταιγίδες

Οι βροχές και καταιγίδες στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, αλλά και η πτώση της θερμοκρασίας, θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού σήμερα.

Στα δυτικά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν το πρωί, όμως θα επεκταθούν στην υπόλοιπη χώρα, όπου αναμένεται να πέσει και η θερμοκρασία. Οι καταιγίδες θα πλήξουν και την Αττική, όπως αναφέρει και το έκτακτο δελτίο καιρού.

Η πρόγνωση του καιρού

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, με σταδιακή εξασθένηση από αργά το απόγευμα και από τα δυτικά. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά, κυρίως της δυτικής Μακεδονίας.

Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ, που από το απόγευμα στα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία: Από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδoνία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές τις πρωινές ώρες. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν από τα βόρεια και μετά το μεσημέρι θα σταματήσουν. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά, κυρίως της Ηπείρου.

Ανεμοι: Στα βόρεια από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Στα υπόλοιπα νότιοι νοτιοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ που γρήγορα θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία: Από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση από αργά το απόγευμα. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ, που βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στις Κυκλάδες. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 7 με 8 μποφόρ, που βαθμιαία από τα δυτικά θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία: Από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Τοπικά στη βόρεια Κρήτη η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές, από αργά το απόγευμα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και από τις βραδινές ώρες στα Δωδεκάνησα. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 7 με 8 και τοπικά 9 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση τις βραδινές ώρες. Θερμοκρασία: Από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και γρήγορα σποραδικές καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση από αργά το απόγευμα. Aνεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 6 με 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ, που βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία: Από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Aνεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ, που από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία: Από 13 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share