Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απαγόρευση απόπλου - Ποια δρομολόγια δεν θα πραγματοποιηθούν!

Δείτε αναλυτικά!

4 Μαρτίου 2020 08:26
Απαγόρευση απόπλου - Ποια δρομολόγια δεν θα πραγματοποιηθούν!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με έντονα καιρικά φαινόμενα και συγκεκριμένα ισχυρούς ανέμους ξεκίνησε η σημερινή ημέρα με αποτέλεσμα να απαγορευτεί ο απόπλους από πολλά λιμάνια αφού σύμφωνα με τους μετεωρολόγους τα μποφόρ θα φτάσουν έως και τα 8, δείτε εδώ την αναλυτική πρόγνωση του καιρού για σήμερα.

Το πρωινό πλοίο (7:50) από τη Ραφήνα με προορισμό τις Κυκλάδες, δεν αναχώρησε, ενώ σύμφωνα με το Λιμενικό, θα εξεταστεί η εκτέλεση του αποεγυματινού δρομολογίου.

Επιπλέον, από τον Πειραιά δεν εκτελούνται τα δρομολόγια προς Σαλαμίνα με Superferry, ενώ εκτελούνται με πλοία κλειστού τύπου.

Τέλος, δεν εκτελούνται επίσης τα εξής δρομολόγια:

Νέα Μαρίνα - Νέα Στύρα
Αρκίτσα - Αιδηψός
Καβάλα - Πρίνου
Κεραμωτής - Θάσος

Όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν σήμερα, προτείνεται να καλούν στα κατά τόπους γραφεία του Λιμενικού πριν το δρομολόγιό τους.

Θρίλερ στη Ρόδο! Δεν μπορεί να πιάσει λιμάνι το πλοίο λόγω κακοκαιρίας!

Ένα θρίλερ βιώνουν οι επιβάτες στο πλοίο Blue Star 2, αφού λόγω καιρικών συνθηκών αυτό δεν μπόρεσε να δέσει στο λιμάνι της Ρόδου, με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός, όπως νωρίτερα σε πτήση πάνω από το νησί.

Το πλοίο και οι επιβάτες παραμένει στα ανοιχτά της Ρόδου, μέχρι ο καιρός να πέσει, ώστε να προσεγγίσει το λιμάνι με ασφάλεια.

Τρομερό θρίλερ με πλοίο! Πάλευε να δέσει και προσέκρουσε στο λιμάνι! (video)

Ένα τρομερό θρίλερ εκτυλίχθηκε σε λιμάνι, με ένα πλοίο να παλεύει να δέσει, με αντιπάλους τον αέρα και τα κύματα, την ώρα που βίντεο-σοκ κυκλοφορεί με εργάτη να παγιδεύεται από κατάρρευση οροφής.

Το MS Nordnorge, ήταν στο λιμάνι του Bodo όταν αντιμετώπισε σκληρές καιρικές συνθήκες στις 21 Ιανουαρίου.

Όπως φαίνεται στο βίντεο το πλοίο παίρνει και κλίση, λόγω των ανέμων ωστόσο καταφέρνει να αγκυροβολήσει.

Στην προσπάθειά του να δέσει, προσέκρουσε στο λιμάνι.

Το βίντεο έγινε viral στα social media και οι χρήστες επικροτούσαν την προσπάθεια του καπετάνιου αλλά και του πληρώματος, που παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες κατάφερε να δέσει το πλοίο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share