Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Άντζυ Σαμίου: "Κάντε καμιά μαλακία να χτυπήσετε κανά Τούρκο να μας βάλετε σε πόλεμο στα καλά καθούμενα"!

Τα σχόλια δικά σας!

3 Μαρτίου 2020 15:32
Άντζυ Σαμίου:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στα σύνορα στον Έβρο αναφέρθηκε η γνωστή τραγουδίστρια Άντζυ Σαμίου μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter.

H τραγουδίστρια έγραψε συγκεκριμένα:

“Κάντε καμιά μ*****α να χτυπήσετε κατά λάθος Τούρκο στα σύνορα να μας βάλετε σε πόλεμο στα καλά καθούμενα! Αυτό περιμένει ο Έρντο έχει καταλάβει τι σαΐνια είστε”

Η ανάρτηση αυτή έφερε την…θετική αντίδραση της Ρένας Δούρου, η οποία μάλιστα έκανε like στο tweet δείχνοντας με αυτό τον τρόπο πως συμφωνεί με το συγκεκριμένο κείμενο – τοποθέτηση της τραγουδίστριας.

Ωστόσο, το like αυτό της Ρένας Δούρου προκάλεσε την αρνητική αντίδραση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, ο οποίος σε ανάρτηση του επίσης στο twitter ανέφερε:

“Η κ Ρένα Δούρου, τ Περιφερειάρχης και κεντρικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ κάνει like στο παρακάτω tweet.
Τι ψηφίσατε στις εκλογές; Ώρα να το ξανασκεφτείτε και να ανταμώσουμε!
Το πασοκ είναι πατριωτικό κίνημα πρώτα και πάνω από όλα!”

#IStandWithGreece: Το Twitter στο πλευρό της Ελλάδας - Φωνές συμπαράστασης στον Έβρο και τα νησιά (photos)

Το Twitter στο πλευρό της Ελλάδας! Φωνές συμπαράστασης προς τον Έβρο και τα νησιά μας ανάρτησαν χρήστες από όλον τον κόσμο, πλημμυρίζοντας το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Ενώ, σε μία αποκάλυψη προχώρησε ο Πρόεδρος Συνοριοφυλάκων.

Τα μηνύματα έχουν το χαρακτηριστικό hashtag #IStandWithGreece (Στο πλευρό της Ελλάδας), ανεβάζοντας βίντεο, φωτογραφίες και ρεπορτάζ μεγάλων μέσων ενημέρωσης που διαπιστώνουν ότι χιλιάδες μετανάστες οδηγήθηκαν στα σύνορα με την Ελλάδα λόγω της πολιτικής της κυβέρνησης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σε αρκετές αναρτήσεις μάλιστα, καυτηριάζεται η στάση της Ευρώπης απέναντι στο πρόβλημα, αφού τα σύνορα της Ελλάδας είναι παράλληλα και σύνορα της ευρωπαϊκής ηπείρου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share