Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Σοκ: Πέθανε πασίγνωστος παρουσιαστής (photo-video)

Θρήνος...

3 Μαρτίου 2020 15:28
Σοκ: Πέθανε πασίγνωστος παρουσιαστής (photo-video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 93 ετών άφησε ο πασίγνωστος παρουσιαστής Τζέιμς Λίπτον. Θρήνος επικρατεί και στο χώρο της λογοτεχνίας καθώς πέθανε πασίγνωστος Έλληνας συγγραφέας!

Ο βετεράνος παρουσιαστής της εκπομπής «Inside the Actors Studio» πέθανε στο σπίτι του στη Νέα Υόρκη. Μάλιστα η σύζυγός του έκανε γνωστό ότι ο Lipton έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Ο Τζέιμς Λίπτον είχε επίσης μια μεγάλη καριέρα στον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Πέθανε ο ιδρυτής των σούπερ μάρκετ «Κρητικός», Ανδρέας!

Πέθανε σε ηλικία 95 ετών ο Ανδρέας Κρητικός ο ιδρυτής της αλυσίδας σούπερ μάρκετ ΚΡΗΤΙΚΟΣ. Ακόμη ένα σοκ στον επιχειρηματικό κόσμο μετά τον θάνατο του προέδρου της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Bazzar, Δήμου Βερούκα!

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο Ανδρέας Κρητικός με την ξεχωριστή προσωπικότητά του ήταν αυτός που ενέπνευσε τις αξίες της αλυσίδας στα τρία παιδιά του Νεκτάριο, Άγγελο, Δημήτρη που ανέλαβαν με την σειρά τους την υλοποίηση του οράματός του, ως συνεχιστές του έργου προσφοράς που ξεκίνησε από το 1948.

Αποτελούσε φωτεινό παράδειγμα για όλους γεμάτος όρεξη για ζωή, κοινωνικές ευαισθησίες και δημιουργικότητα. Ξεχώριζε για το ήθος του, την εντιμότητα, το πάθος και την ευθύτητά του, αρχές με τις οποίες πορεύτηκε και υπηρέτησε την τοπική κοινωνία αφήνοντας σε όλους στην εταιρεία σημαντική παρακαταθήκη.

Η είδηση του θανάτου του προκαλεί απέραντη θλίψη σε όλη την οικογένεια και τους εργαζομένους της αλυσίδας. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 04 Μαρτίου στις 12:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου (Παναγίτσα) στην Αίγινα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε την ημέρα της κηδείας να παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα της Αίγινας. Τα καταστήματα στην υπόλοιπη Ελλάδα θα παραμείνουν κλειστά 12:00 με 14:00 την ίδια ημέρα.

Θρήνος στον δημοσιογραφικό κόσμο: Πέθανε η Σίσσυ Αρβανιτίδου

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 59 χρόνων, η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Σίσσυ Αρβανιτίδου. Σοκ επικρατεί και στον χώρο της πολιτικής μετά τον θάνατο γνωστού πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας!

Επιμελούνταν και παρουσίαζε την εκπομπή «ΚΟΣΜΟΔΡΟΜΙΟ», που μεταδιδόταν εδώ και πολλά χρόνια από το Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, μία εκπομπή με ειδήσεις και αναλύσεις διεθνών θεμάτων. Η τελευταία εκπομπή της μεταδόθηκε μόλις την περασμένη Παρασκευή.

Εργάστηκε στον περιοδικό και ηλεκτρονικό τύπο και αδιαλείπτως στη δημόσια ραδιοφωνία τα τελευταία είκοσι χρόνια και πάντα στον τομέα των διεθνών ειδήσεων, που ήταν και η μεγάλη της αγάπη.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share