Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρίκη: 42χρονος προσέγγιζε ανηλίκους και τους έπειθε να στέλνουν γυμνές φωτογραφίες και βίντεο!

Αηδία!

2 Μαρτίου 2020 12:19
Φρίκη: 42χρονος προσέγγιζε ανηλίκους και τους έπειθε να στέλνουν γυμνές φωτογραφίες και βίντεο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη σύλληψη 42χρονου κατοίκου Λευκωσίας στην Κύπρο, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού, σεξουαλικής εκμετάλλευσης και παρενόχλησης παιδιού, άγρας παιδιού για σεξουαλικούς σκοπούς, απόκτησης ή κατοχής παιδικής πορνογραφίας και απόκτησης πρόσβασης σε παιδική πορνογραφία.

Η υπόθεση, όπως αναφέρει το Cyprus Times, καταγγέλθηκε χθες (1/3) στην Αστυνομία, από πατέρα 13χρονου, σύμφωνα με τον οποίο ο γιος του απέστειλε μέσω διαδικτύου, σε άγνωστο άνδρα φωτογραφίες και βίντεο, στα οποία ο 13χρονος εμφανίζεται γυμνός. Δείτε και την ανεπανόρθωτη τραγωδία προ ολίγου καιρού στο νησί.

Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, ο 13χρονος τους τελευταίους μήνες, συνομιλούσε μέσω πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με τον εν λόγω άνδρα, ο οποίος του είχε συστηθεί ως φωτογράφος και του ζήτησε όπως του αποστείλει γυμνές φωτογραφίες και βίντεο.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο εν λόγω άνδρας συνομιλούσε μέσω διαδικτύου και με 14χρονο, από τον οποίο επίσης ζήτησε και έλαβε γυμνές φωτογραφίες και βίντεο.

Από τις εξετάσεις που διενήργησαν μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 42χρονου κατοίκου Λευκωσίας, στη βάση της οποίας εκδόθηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Το απόγευμα χθες, ο 42χρονος συνελήφθη δυνάμει του δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Στην κατοχή του εντοπίστηκε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο κατασχέθηκε για να τύχει δικανικής εξέτασης.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 42χρονου, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν για να τύχουν εξετάσεων ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος, μία συσκευή αποθήκευσης ηλεκτρονικών δεδομένων (USB) και τρεις κάρτες μνήμης.

Εναντίον του 42χρονου εκδόθηκε διάταγμα 8ήμερης προσωποκράτησης για διευκόλυνση των ερευνών.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.

Σοκ στην Κύπρο! Δύο νεκροί από έκρηξη που πυροδοτήθηκε σε νοσοκομείο!

Δύο άτομα ξεψύχησαν μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο νοσοκομείο «Δρ Μπουρχάν Ναλμπάντογλου» στην κατεχόμενη Λευκωσία στην Κύπρο.

Αναφορικά με το πρώτο θύμα, πρόκειται για τον 74χρονο Ασίμ Γιουίγρογλου ο οποίος επηρεάστηκε από τον καπνό της πυρκαγιάς και πέθανε στο ιδιωτικό νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε, ενώ παράλληλα πέθανε και ο 62χρονος, Ερντογάν Καλαϊτζιλάρ. Δείτε, επίσης, το θρίλερ που επικράτησε πτήση στο νησί.

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 6 το πρωί και προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα σε ηλεκτρική συσκευή στο δεύτερο όροφο του νοσοκομείου.

Παρόλο που η φωτιά κατασβέστηκε, επικρατεί πανικός, ενώ επί τόπου βρίσκονται δυνάμεις της αστυνομίας, της πυροσβεστικής και του κατοχικού στρατού.

Οι ασθενείς οι οποίοι νοσηλεύονταν στον 2ο, 3ο, 4ο και 5ο όροφο του νοσοκομείο μεταφέρθηκαν σε άλλα νοσοκομεία της κατεχόμενης Λευκωσίας, τα οποία έχουν γεμίσει, με τους ασθενείς πλέον να μεταφέρονται σε νοσοκομεία της Αμμοχώστου.

19χρονη έπεσε από το μπαλκόνι της λόγω μέθης στην Κύπρο

Συγκλονίζει ο θάνατος μιας 19χρονη Γαλλίδα στρατιωτικού στην Κύπρο. Ήταν μέλος του συνοδευόμενου πλοίου του αεροπλανοφόρου Charles De Gaulle, που είχε αγκυροβολήσει στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα εντοπίστηκε από μία συνάδελφό της να κρέμεται στο κενό, κρατώντας κομμάτι από το γυάλινο προστατευτικό του μπαλκονιού. Η 19χρονη δεν κατάφερε να κρατηθεί και έπεσε στο κενό από τον πέμπτο όροφο, παρά την προσπάθεια της συναδέλφου της.

Οι πρώτες ενδείξεις αναφέρουν ότι η 19χρονη είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και βγαίνοντας στο μπαλκόνι, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε την ισορροπία της. Ακόμα ένα περιστατικό που έχει ταράξει την Κύπρο, μετά και την δολοφονία που σημειώθηκε εχθές, και μπορείτε να διαβάσετε εδώ τι συνέβη.

Αναμένεται η νεκροψία – νεκροτομή ώστε να διευκρινιστούν τα ακριβή αίτια θανάτου της.

Τραγωδία στην Κύπρο! Βρέθηκε απανθρακωμένο πτώμα σε αγροτικό οίκημα!

Απανθρακωμένο πτώμα εντοπίστηκε το βράδυ της Δευτέρας σε αγροτικό οίκημα στην Επαρχία Λευκωσίας στην Κύπρο, σε μια ανείπωτη τραγωδία στο Νησί της Αφροδίτης, μετά από μια πυρκαγιά με μεγάλες ζημιές σε κατάστημα.

Συγκεκριμένα γύρω στις 10:20 το βράδυ η πυροσβεστική υπηρεσία έλαβε κλήση για πυρκαγιά σε φάρμα στην κτηνοτροφική περιοχή Αγίων Τριμιθίας.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, για κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Πολίτες, ανέφεραν στην Αστυνομία ότι συγκεκριμένο άτομο διαμένει το τελευταίο διάστημα σε λυόμενο υποστατικό που βρίσκεται εντός της φάρμας.

Μέλη της αστυνομίας, αναζήτησαν τον άνδρα, χωρίς ωστόσο να τον εντοπίσουν. Κατά την έρευνα εντοπίστηκε όμως το όχημα του.

Μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς, μέλη της υπηρεσίας εντόπισαν απανθρακωμένο πτώμα εντός του λυόμενου υποστατικού.

Αν και εκτιμάται ποια είναι η ταυτότητα του άτυχου άνδρα, με την επιστημονική μέθοδο DNA θα ταυτοποιηθεί η σορός, ενώ η νεκροτομή θα καταδείξει εάν ο άτυχος άνδρας ήταν ακόμα ζωντανός όταν ξέσπασε η φωτιά.

Η σκηνή είναι αποκλεισμένη και η Αστυνομία διενεργεί εξετάσεις.

Τραγωδία στο Περιστέρι: Ένας νεκρός από πυρκαγιά

Δεν είναι ακόμη σαφές από τι προκλήθηκε η πυρκαγιά στο ισόγειο διπλοκατοικίας - Συνεχίζεται η επιχείρηση κατάσβεσης
Νεκρός ανασύρθηκε από πυρκαγιά σε διπλοκατοικία, στο Περιστέρι, ένας άνδρας.

Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε λίγα λεπτά πριν από τις 22:00 για τη φωτιά που ξέσπασε στο ισόγειο, όπου διέμενε ο άνδρας, στη συμβολή των οδών Ρόδου και Ευριπίδου.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έσπευσαν στο σημείο και επιχειρούν έως αυτήν την ώρα 10 πυροσβέστες με τρία οχήματα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share