Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Επιχείρηση της Αστυνομίας σε κτίριο στα Εξάρχεια!

Αυτός είναι ο λόγος!

2 Μαρτίου 2020 08:09
Επιχείρηση της Αστυνομίας σε κτίριο στα Εξάρχεια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε επιχείρηση σε κτίριο υπό κατάληψη στην οδό Μπενάκη των Εξαρχείων προχώρησε σήμερα (2/3) η Αστυνομία, νωρίς το πρωί, ενώ αυτή βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μέσα στο κτήριο δεν βρέθηκαν άτομα. Δείτε και τις συλλήψεις που έγιναν πρόσφατα στην περιοχή για ναρκωτικά.

Σημειώνεται ότι ο χώρος βρισκόταν υπό κατάληψη από το 2004.

Εξάρχεια: «Ντου» ξανά της Αστυνομίας με ισχυρές και πάνοπλες δυνάμεις!

Καινούργια επιχείρηση στα Εξάρχεια πραγματοποιεί η Αστυνομία και, αυτή την ώρα, οι δυνάμεις της συντονισμένα έχουν κάνει το «ντου» στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας, μετά τις προ ημερών συλλήψεις για ναρκωτικά.

Στην πλατεία στα Εξάρχεια, αυτή την ώρα βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, της Δίωξης Ναρκωτικών αλλά και μοτοσυκλετιστές της ΔΙΑΣ και της ομάδας “ΔΡΑΣΙ”.

Εμφανίστηκαν αιφνιδιαστικά στο κέντρο της πλατείας και πραγματοποιούν ελέγχους, για την πάταξη της εγκληματικότητας.

Οι αστυνομικοί πραγματοποιούν ελέγχους σε θαμώνες της πλατείας και κυρίως σε άτομα που είναι ύποπτα για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομων προϊόντων.

Οι συνεχείς επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ στην πλατεία Εξαρχείων, έχουν γίνει πλέον “θεσμός”, καθώς δεν περνά 24ωρο που δεν πραγματοποιείται επιχείρηση και μάλιστα στοχευμένη, κυρίως για την εγκληματικότητα και την διακίνηση ναρκωτικών.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share