Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βαρύ πένθος για τη Σία Κοσιώνη - Πέθανε αγαπημένος άνθρωπός της!

Δύσκολες ώρες

2 Μαρτίου 2020 07:42
Βαρύ πένθος για τη Σία Κοσιώνη - Πέθανε αγαπημένος άνθρωπός της!

Η Σία Κοσιώνη ανέβασε μια φωτογραφία που ράγισε καρδιές αφού έχασε πριν μέρες αγαπημένο της άνθρωπο.

Η εικόνα απεικονίζει την ίδια μαζί με την κορυφαία συγγραφέα Άλκη Ζέη η οποία πέθανε πριν από λίγες ημέρες. Διαβάστε τα συγκινητικά λόγια που έγραψε η δημοσιογράφος για ένα από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα.

Με ένα συγκινητικό τρόπο η Σία Κοσιώνη αποχαιρέτησε με την σειρά της την Άλκη Ζέη, που έφυγε από την ζωή την Παρασκευή, αφήνοντας κενό στον χώρο των γραμμάτων και της τέχνης.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, με μια ανάρτησή της είπε το δικό της αντίο στην γυναίκα που τόσο θαύμαζε!

"Μας πήρες από το χεράκι και μας μεγάλωσες. Αντίο αγαπημένη μας Άλκη. Σε περιμένουν τώρα τα χεράκια των παιδιών μας" έγραψε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος στην ανάρτησή της η οποία ήταν μια φωτογραφία της ίδιας με την Άλκη Ζέη, πριν από αρκετά χρόνια! Να πούμε ότι η Άλκη Ζέη έφυγε από την ζωή στα 97 της χρόνια, ενώ αποτέλεσε μια από τις πιο γνωστές Ελληνίδες συγγραφείς με τα έργα της να διαβάζονται μέχρι και στα σχολεία.

Δείτε και την χαρακτηριστική εικόνα

Στην ίδια άσχημη κατάσταση βρίσκεται και η Ρούλα Κορομηλά αφού έχασε αγαπημένο της πρόσωπο

Ράγισε καρδιές η Σία Κοσιώνη: Μόλις κοιτάξαμε τί φόρεσε στο προσωπάκι του γιου της... λυγίσαμε!

Δεν σταμάτησαν τα παιχνίδια η Σία Κοσιώνη με το γιο της, το μεσημέρι της Τσικνοπέμπτης. Μάλιστα, η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια πολύ τρυφερή φωτογραφία τους, την ώρα που έπαιζαν και του είχε φορέσει μια αποκριάτικη μάσκα κουνελιού.

Η Σία Κοσιώνη, όταν δεν βρίσκεται στον ΣΚΑΙ λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τον μοναχογιό της. Του έχει τεράστια αδυναμία και προσπαθεί να κάνουν μαζί διάφορες δραστηριότητες.

Το μεσημέρι της... δείτε την τρυφερή φωτογραφία της Σίας Κοσιώνη με τον γιο της στο Youweekly.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share