Κυριακή, 05 Ιουλίου 2020

Εικόνες ντροπής από κάμερα κινητού - Αυτό που κάνει παππούς στο εγγονάκι του, θα σας εξοργίσει

Σοκάρουν οι εικόνες!

1 Μαρτίου 2020 16:19
Εικόνες ντροπής από κάμερα κινητού -  Αυτό που κάνει παππούς στο εγγονάκι του, θα σας εξοργίσει

Σοκάρουν οι εικόνες που δημοσίευσε άγνωστος από ένα αποτρόπαιο περιστατικό! Αυτός ο παππούς καταγράφτηκε από κάμερα να κάνει κάτι αισχρό στο ίδιο το εγγόνι του.

Ο ηλικιωμένος άντρας καταγράφτηκε να χτυπάει την εγγονή του αφού εκείνη δεν τον άφησε να κλέψει στην ουρά ενός καταστήματος με τσάι στην Κίνα.

Η συμπεριφορά του παππού έχει πυροδοτήσει δημόσια οργή αφού οι εικόνες που τον δείχνουν να χτυπάει το κορίτσι δημοσιεύτηκαν στα Κινέζικα social media.

Ο άντρας φέρεται να προσπάθησε να περάσει με τη βία από το πλήθος για να μπει στο κατάστημα να πληρώσει και αφού δεν τα κατάφερε αποφάσισε να κάνει κάτι ακόμα χειρότερο!

Δείτε τις φωτογραφίες:

κάμερα δείχνει το παππού να βαράει εγγόνι

Δεν είναι λίγες οι φορές που μια κρυφή κάμερα καταγράφει απίστευτες σκηνές, δείτε τι συνέβη σε αυτή την ανήμπορη γιαγιά

Κάμερα ασφαλείας καταγράφει μια γυναίκα να κλέβει ένα δέμα. Αυτό που ακολούθησε θα κάνει το αίμα σας να παγώσει!

Αυτή η γυναίκα περπατώντας αμέριμνη συνάντησε στην είσοδο ενός σπιτιού ένα δέμα και καθώς απ' ότι φαινόταν οι ιδιοκτήτες έλειπαν αποφάσισε να γίνει εκείνη ο... παραλήπτης όχι και με τον πιο νόμιμο τρόπο! Για κακή της τύχη όμως, την παράνομη πράξη της κατέγραψε μια κάμερα ασφαλείας. Οι κάμερες τέτοιου τύπου έχουν αποδειχθεί πραγματικά σωτήριες καθώς πρόσφατα μια αντίστοιχη συσκευή όπως θα δείτε εδώ κατέγραψε μια κακοποίηση ανήλικου από την νταντά του.

Η γυναίκα λοιπόν αφού έκλεψε το δέμα συνέχισε την πορεία της, λίγα μέτρα παρακάτω όμως και μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό γύρω τις βρέθηκαν τρία αυτοκίνητα της αστυνομίας και ένας αστυνομικός την πλησίασε διατάζοντας της να αφήσει κάτω το δέμα.

Όπως όλα δείχνουν η κάμερα του σπιτιού μόλις αντιλήφθηκε κάποια περίεργη κίνηση αυτόματα ειδοποίησε την αστυνομία ή την εταιρία ασφάλειας με αποτέλεσμα η δράστης να ζήσει την απόλυτη ταπείνωση στη μέση του δρόμου.

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share