Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ποια καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά την Καθαρά Δευτέρα - Αναλυτικά το ωράριο λειτουργίας!

Σας αφορά!

1 Μαρτίου 2020 13:16
Ποια καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά την Καθαρά Δευτέρα - Αναλυτικά το ωράριο λειτουργίας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όσοι δεν προλάβατε να κάνετε τα ψώνια σας για το νηστίσιμο και εθιμοτυπικό τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας, μην ανησυχείτε μιας και κάποια καταστήματα με απολύτως απαραίτητα προϊόντα για αυτή την ημέρα θα παραμείνουν ανοιχτά. Αν πάλι ανήκετε εσείς στην κατηγορία όσων θα παραμείνουν στο πόστο εργασίας τους αυτή την αργία δείτε εδώ πόσα χρήματα θα πάρετε!

Ανοικτά θα είναι το βράδυ της Κυριακής (01/03/2020), τελευταία Κυριακή της Αποκριάς και παραμονή της Καθαράς Δευτέρας, η ψαραγορά στη Βαρβάκειο και η Αγορά του Καταναλωτή στον Ρέντη.

Τα περισσότερα καταστήματα στην Κεντρική Αγορά του Καταναλωτή στον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών και Αλιείας στου Ρέντη (ΟΚΑΑ) θα μείνουν ανοικτά την Κυριακή 1-3-2020 με ωράριο έως τις 12 τη νύχτα, ενώ θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 6 το πρωί της Καθαράς Δευτέρας 2-3-2020 και θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι τις 2 το μεσημέρι. Ωστόσο κάποιες επιχειρήσεις θα παραμείνουν συνέχεια ανοικτά μέχρι το μεσημέρι χωρίς να κλείσουν καθόλου.

Η κεντρική ιχθυαγορά στην Βαρβάκειο θα ανοίξει στις 9 το βράδυ και τα μαγαζιά της θα μείνουν ανοικτά συνεχώς μέχρι τις 2 το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας.

Ανοιχτά θα είναι, επίσης, την Καθαρά Δευτέρα 2-3-2020 και τα ιχθυοπωλεία, οι φούρνοι και τα μίνι μάρκετ, ενώ θα λειτουργήσουν και οι λαϊκές αγορές. Σε ό.τι αφορά στα σούπερ μάρκετ, αυτά παραμένουν κλειστά στην Αθήνα.

Η ημέρα της Καθαράς Δευτέρας δεν χαρακτηρίζεται ως αργία, παρά μόνο εάν προβλέπεται σε συλλογική σύμβαση ή υπάρχει σχετική νομοθετική πρόβλεψη.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share