Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

H αστυνομία βρήκε ένα 5χρονο που ήταν τόσο υποσιτισμένος που έτρωγε το δικό του χέρι. Τότε, έκαναν μία σοκαριστική ανακάλυψη…

Σοκ!

29 Φεβρουαρίου 2020 19:26
H αστυνομία βρήκε ένα 5χρονο που ήταν τόσο υποσιτισμένος που έτρωγε το δικό του χέρι. Τότε, έκαναν μία σοκαριστική ανακάλυψη…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ έπαθαν οι αστυνομικές αρχές όταν αντίκρισαν ένα 5χρονο αγοράκι καχεκτικό και τόσο υποσιτισμένο που έτρωγε το ίδιο του το χέρι. Το παιδί ζύγιζε πολύ λιγότερο του φυσιολογικού κάτι το οποίο ανησύχησε ιδιαίτερα τους αστυνομικούς οι οποίοι άρχισαν να ερευνούν για το οικογενειακό περιβάλλον το οποίο μεγάλωνε ο ανήλικος.

Το αγόρι είχε ειδικές ανάγκες και δεν μπορούσε να σταθεί, να μιλήσει ή να περπατήσει. Η μητέρα του, Ναόμι Χαλ, συνελήφθη από τις αρχές όταν έγινε έλεγχος στο σπίτι της οικογένειας.

Σύμφωνα με αναφορές, το 5χρονο αγόρι έτρωγε ψίχουλα από το πάτωμα. Η Χαλ ζούσε στο σπίτι της μαζί με τον σύζυγό της και άλλα δύο παιδιά. Παραδέχτηκε πως δεν έδινε φάρμακα στον γιο της και πως συχνά περνούσαν τρεις ή τέσσερις μέρες που δεν προσπαθούσε καν να το ταΐσει. Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζουμε μια τέτοια κατάσταση, δείτε εδώ τη μητέρα που σταμάτησε να ταΐζει το νεογέννητο μωρό της και πέθανε σκελετωμένο από την πείνα.

Το καημένο παιδί ήταν σοβαρά αφυδατωμένο και πολύ αδύνατο – πεινούσε τόσο πολύ που δάγκωνε τα χέρια του – και τότε ήταν που η Χαλ τελικά τον τάιζε.

Το αγόρι δεν είχε μάθει να επικοινωνεί και χρησιμοποιούσε τις εκφράσεις του προσώπου του για να εκφράσει τις ανάγκες του. Χρειαζόταν σωστή φροντίδα και η Χαλ δεν προσπαθούσε καν να του την προσφέρει.

Το αγόρι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο παίδων σε πολύ άσχημη κατάσταση. Η μητέρα του κατηγορήθηκε για εγκληματική αμέλεια αλλά δεν είναι ξεκάθαρο αν ο άντρας της,θα κατηγορηθεί για κάποια αδίκημα.

Εάν ζούσε στο ίδιο σπίτι και δεν έκανε κάτι για να βοηθήσει το αγόρι, τότε ναι, θα πρέπει να κατηγορηθεί και αυτός.

Απίστευτο! Άφησε το 3χρονο κοριτσάκι της μόνο χωρίς φαγητό για να πάει σε πάρτι!

Μία μάνα άφησε την κόρη της να πεθάνει από την πείνα κι εκείνη «ξεφάντωνε» σε πάρτι για μια βδομάδα.

Η 21χρονη Maria Plenkina από τη Ρωσία, εγκατέλειψε το 3 ετών παιδί της μόνο στο σπίτι χωρίς φαγητό και νερό για να βγαίνει με τους φίλους της.

Η μικρή Kristina βρέθηκε από τη γιαγιά της, τη 47χρονη Irina Plenkina, όταν η γυναίκα την επισκέφθηκε για να της δώσει ένα δώρο για τα γενέθλιά της.

Η γιαγιά του παιδιού κάλεσε αμέσως το ασθενοφόρο και την αστυνομία, όμως το προσωπικό του ασθενοφόρου διαπίστωσε απλά το θάνατό του.
Η καταρρακωμένη γιαγιά είπε ότι ερχόταν καθημερινά σε επαφή με τη Maria, η οποία της έλεγε πως εκείνη και η μικρή ήταν “μια χαρά”.

Όμως στην πραγματικότητα, η μητέρα είχε κλειδώσει το μωρό στο δωμάτιό του χωρίς νερό και φαγητό και έφυγε από το σπίτι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η μητέρα εγκατέλειψε το κοριτσάκι της για μια εβδομάδα για να πηγαίνει σε πάρτι με φίλους της, ενώ δεν έδειξε καμία λύπη για το θάνατό του.

“Ναι, έφυγα, έκλεισα το νερό και άφησα το παιδί χωρίς νερό και φαγητό,” είπε δίχως ίχνος μετάνοιας η μητέρα.

“Πώς μπορεί μια μητέρα να είναι τόσο κακιά;” είπε ένας γείτονας.

“Μου είπε ψέματα ότι όλα ήταν καλά,” είπε η γιαγιά του κοριτσιού. “Μας είπε ψέματα. Ποτέ δεν πίστευα ότι η Maria θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο…”

“Αν είχα υποψιαστεί κάτι, θα έπαιρνα εγώ το παιδί.”

“Αυτό που κατάλαβα είναι ότι στην πραγματικότητα δεν ήξερα την ίδια μου την κόρη.”

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share