Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία! Αγαπημένη ηθοποιός αυτοκτόνησε σε ηλικία 47 ετών!

Θλίψη!

29 Φεβρουαρίου 2020 13:25
Τραγωδία! Αγαπημένη ηθοποιός αυτοκτόνησε σε ηλικία 47 ετών!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια απίστευτη τραγωδία προκάλεσε τη θλίψη σε όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο, αφού αγαπημένη ηθοποιός αυτοκτόνησε μόλις στην ηλικία των 47 ετών. Δείτε, επίσης, το θάνατο άλλου πασίγνωστου ηθοποιού.

Πρόκειται για την Πέιτζ Γκρίνγουεϊ, η οποία, προτού αυτοκτονήσει, ζούσε τα τελευταία επτά χρόνια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας έγινε γνωστή μέσα από ένα ντοκιμαντέρ που έδειχνε την ζωή των άστεγων.

Η ίδια ζούσε ως άστεγη και πήρε την πρωτοβουλία για το ντοκιμαντέρ που έκανε τεράστια επιτυχία στο BBC.

Οι ρόλοι της ήταν περιορισμένοι σε θεατρικές παραστάσεις ενώ και η ίδια δεν ήθελε να ζήσει την ζωή της τηλεόρασης και του κινηματογράφου, όπως είχε δηλώσει.

Η ίδια είχε εξομολογηθεί πως μια εποχή κοιμόταν σε νεκροταφείο ενώ τα νέα έκανε γνωστά η μητέρα της άτυχης γυναίκας.

Η Πέιτζ Γκρίνγουεϊ κατάφερε να «αγγίξει» τους Βρετανούς με την απίστευτη ιστορία που έφερε στο φως από τους δρόμους του Λονδίνου.

Συγκίνηση στην κηδεία του Κώστα Βουτσά! Δείτε όλες τις στιγμές από το τελευταίο «αντίο» του «αιωνίου έφηβου»! (videos)

Πολλά πρόσωπα από τον χώρο του θεάτρου, αλλά και απλοί πολίτες που λάτρεψαν τον «αιώνιο έφηβο» του ελληνικού σινεμά, έφτασαν στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης για να τιμήσουν τον Κώστα Βουτσά. Θυμηθείτε τα πρώτα πλάνα από την κηδεία.

Στο λαϊκό προσκύνημα της σορού του σπουδαίου ηθοποιού έδωσαν το παρών οι κόρες του, αλλά και η σύζυγός του, Αλίκη Κατσαβού, αλλά και πλήθος καλλιτεχνών.

Σήμερα (28/2) το πρωί, μαυροφορεμένη και υποβασταζόμενη η Αλίκη Κατσαβού έφθασε στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης για να πει το τελευταίο αντίο στον σύζυγό της, Κώστα Βουτσά. Η οικογένεια του αείμνηστου ηθοποιού, θα τον αποχαιρετήσει κεκλεισμένων των θυρών. Στις 11:00 λαμβάνει χώρα η νεκρώσιμος ακολουθία και θα ακολουθήσουν οι επικήδειοι για τον Κώστα Βουτσά. Στη συνέχεια με αυτοκινητοπομπή, θα μεταφερθεί στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Η άφιξη των καλλιτεχνών και τα λόγια τους για τον Κώστα Βουτσά

H οικογένεια του Κώστα Βουτσά βρίσκεται στην Μητρόπολη Αθηνών και ανάμεσα στα πρώτα άτομα που έφθασαν ήταν και η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία χθες είχε δηλώσει: «Ο Κώστας μας λείπει πολύ, θα μας λείψει πάρα πολύ. Θα τον έχουμε, όμως, σε όλη μας τη ζωή, όσο ζούμε κι εγώ όσο ζω θα τον βλέπω στις ταινίες. Κωστάκη μου, σ’ αγαπούσα, σ’ αγαπώ, θα σε αγαπώ πάντα». Στην κηδεία βρέθηκαν μεταξύ άλλων: ο Δήμαρχος Αθηνών Κώστας Μπακογιάννης, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, η Ελένη Φιλίνη, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Νίκος Χατζηνικολάου και η Κρίστη Τσολακάκη, ο Βασίλης Θωμόπουλος, η Μαρία Σολωμού, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ο Λάκης Λαζόπουλος.

Στη Μητρόπολη Αθηνών προσήλθε και ο ηθοποιός Άνθιμος Ανανιάδης, τον οποίο ο Κώστας Βουτσάς είχε μεγαλώσει σαν παιδί του, όταν παντρεύτηκε τη μητέρα του Εύη Καραγιάννη.

«Ήταν μαχητής μέχρι το τέλος και μας προετοίμασε, μας έδωσε χρόνο να του πω σ’αγαπώ και πόσο περήφανος νιώθω και τη τιμή έχω για τον άνθρωπο αυτό», δήλωσε ο Άνθιμος. Με την Εύη Καραγιάννη να συμπληρώνει: «Ήταν ο λατρεμένος μου, ζήσαμε πολλά χρόνια μαζί. Μεγάλωσε τον Άνθιμο με τόση αγάπη σαν να ήταν δικό του παιδί αυτό και μόνο για μια μητέρα λέει πολλά».

Η Σάντρα Βουτσά, που πριν λίγο χρονικό διάστημα έχασε και τη μητέρα της Ερρικα Μπρόγιερ, λίγο πριν αρχίσει η εξόδιος ακολουθία μίλησε στις κάμερες συγκινημένη.

«Μια μεγάλη απώλεια για εμάς στην οικογένεια. Τεράστια απώλεια. Ε;iναι συγκινητικό που είναι για όλη την Ελλάδα. Όλος ο κόσμος τον αγαπούσε πολύ τον πατέρα μας και αυτό για εμάς είναι μια παρηγοριά εν μέρει. Έχασα και τους δύο μου γονείς σε μικρό χρονικό διάστημα. Αυτό είναι μια πραγματικότητα που είναι μέσα στη ζωή. Ο κόσμος τον αγαπούσε πολύ, έχει δικαίωμα να τον θρηνήσει όπως θέλει. Ο κόσμος θέλω να θυμάται πόσο γενναιόδωρος και πόσο μαχητής ήταν» είπε συγκινημένη η μεγάλη κόρη του Κώστα Βουτσά.

Η ηθοποιός Μιμή Ντενίση μίλησε για τον αγαπημένο φίλο της Κώστα Βουτσά λέγοντας ότι είχε πολύ ζωή μέσα του ενώ θεωρεί ότι τον ξεχώριζε η γενναιοδωρία του, η καλοσύνη του και το γεγονός ότι έμεινε ένα απλό προσφυγόπουλο πάντα κοντά στον απλό κόσμο χωρίς να νιώσει ποτέ κακία.

Μεγάλη απώλεια για το ελληνικό θέατρο αλλά και για όλη την Ελλάδα χαρακτήρισε η ηθοποιός Μαίρη Ραζή, τον θάνατο του Κώστα Βουτσά, θέλω να τον θυμάμαι με αυτό το γέλιο και την αισιοδοξία που είχε στην ζωή του.

Η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη δήλωσε ότι την έχει βοηθήσει πολλές φορές ο αγαπημένος Κώστας Βουτσάς και εύχεται δύναμη στην οικογένειά του, στην γυναίκα του που τον λάτρεψε και στον μικρό Φοίβο που μια μέρα θα είναι υπερήφανος όταν καταλάβει ποιος ήταν ο πατέρας του.

Συντετριμμένη η ηθοποιός Έλενα Τσαβαλιά με δάκρυα στα μάτια πήγε να πει το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο της φίλο Κώστα Βουτσά με τον οποίο είχαν δουλέψει πολύ μαζί. «Φεύγει γεμάτος και χορτάτος», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Μετά την νεκρώσιμη ακολουθία, και τους επικήδειους που εκφωνήθηκαν, οι γυναίκες της ζωής του Κώστα Βουτσά, τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία στο Α’ Νεκροταφείο. Μαζί τους και πλήθος κόσμου που αγάπησε τον μεγάλο μας ηθοποιό.

Ο επικήδειος λόγος της Νικόλ, κόρης του Κώστα Βουτσά

Η Νικολέττα Βουτσά περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές του μεγάλου ηθοποιού. Πώς ο Κώστας Βουτσάς έφυγε με την οικογένειά του «πάνω από το κεφάλι του επί δυο ώρες». Ήταν μια οικογενειακή γιορτή, είπε η Νικολέτα Βουτσά. Όπως ήθελε εκείνος. «Του τραγουδούσαμε, τον φιλούσαμε, του λέγαμε αστεία. Τον αφήσαμε να κοιμηθεί με ένα πρόσωπο γαλήνιο και πάρα πολύ χαρούμενο».

Δείτε και τους υπόλοιπους επικηδείους:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share