Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη: Έκτακτη ανακοίνωση!

Τεράστια προσοχή!

29 Φεβρουαρίου 2020 08:57
Συναγερμός στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη: Έκτακτη ανακοίνωση!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την προσοχή των χρηστών του Facebook ζητούν τα σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης», καθώς πριν από λίγες ώρες έχουν κάνει την εμφάνισή τους κάποιες δημοσιεύσεις-διαγωνισμοί με δώρο δωροεπιταγές.

Μια νέα σελίδα έχει δημιουργηθεί πριν λίγες ώρες με σκοπό να εξαπατήσει τους χρήστες για ακόμα μια φορά.

«Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, απατεώνες εκμεταλλεύονται το facebook και δημιουργούν ψεύτικους διαγωνισμούς για να εξαπατήσουν τους χρήστες.

Πριν λίγο καιρό υπήρχε μια έξαρση με ψεύτικους διαγωνισμούς και από άλλες γνωστές αλυσίδες σούπερ μάρκετ εκτός Σκλαβενίτη.

Τους τελευταίους μήνες το φαινόμενο με τις ψεύτικες έρευνες ή διαγωνισμούς από αλυσίδες σούπερ μάρκετ έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις στο facebook.

Οι απατεώνες εκμεταλλεύονται ονόματα μεγάλων εταιριών και προσπαθούν να παραπλανήσουν τους χρήστες και να τους γράψουν σε υπηρεσίες κινητών τηλεφώνων υψηλής χρέωσης».

Σκλαβενίτης: Σε τρελή προσφορά αντικείμενο που διακοσμεί τον χώρο αλλά παράλληλα σε εξυπηρετεί πολύ στην καθημερινότητά σου

Εντοπίσαμε στον Σκλαβενίτη το αντικείμενο που διακοσμεί αλλά παράλληλα εξυπηρετεί όλους μας κάθε μέρα. Είναι σε προσφορά και έχει απίστευτη τιμή.

Η ομάδα του Athensmagazine.gr φροντίζει να βρίσκει για εσάς τις καλύτερες προσφορές τόσο για τη διακόσμηση του σπιτιού σας όσο και για πρακτικά ζητήματα.

Έτσι και σήμερα βρήκαμε κάτι που πραγματικά θα ανανεώσει τον χώρο σας και ταιριάζει σε κάθε δωμάτιο. Αν πάλι ενδιαφέρεστε να ανανεώσετε το σαλόνι ή την κρεβατοκάμαρα σας, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το αντικείμενο που βρίσκεται σε υπερπροσφορά.

Στο ειδικό φυλλάδιο με τα είδη σπιτιού της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ εντοπίσαμε τον casual καθρέφτη που βγαίνει σε δύο χρωματισμούς όπως το μαύρο και το εκρού.

Οι καθρέφτες ως γνωστόν εκτός του ότι μας εξυπηρετούν για να αντικατοπτρίζουν ανοίγουν αυτόματα τον χώρο στον οποίο βρίσκονται. Επίσης ένας ψηλός καθρέφτης δίνει άλλο ύφος στο σπίτι και το κάνει με τον κατάλληλη διακόσμηση μίνιμαλ και καλαίσθητο.

Αν θέλετε να τα αποκτήσετε μπορείτε σίγουρα καθώς κοστίζει μόνο 32 ευρώ και είναι αρκετά οικονομικός για το είδος του.

Δείτε την φωτογραφία:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share