Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Επεισόδια ξανά στην ΑΣΟΕΕ - Κλειστή η Πατησίων

Χάος!

28 Φεβρουαρίου 2020 22:35
Επεισόδια ξανά στην ΑΣΟΕΕ - Κλειστή η Πατησίων
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επεισόδια ξέσπασαν και πάλι στην ΑΣΟΕΕ, λίγες ημέρες μετά από το περιστατικό με τον αστυνομικό που σήκωσε όπλο μέσα, που μπορείτε να δείτε εδώ.

Ομάδα ατόμων βρίσκεται μέσα στο κτίριο του Οικονομικού Πανεπιστημίου και έχει ξεκινήσει πετροπόλεμος με διμοιρία των ΜΑΤ. Προς το παρόν η Πατησίων για την ασφάλεια όλων παραμένει κλειστή, λόγω των επεισοδίων.

Επεισόδια καταγράφηκαν, πριν από δύο 24ωρα, το βράδυ της Τετάρτης, έξω από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής όταν ομάδα περίπου 50 κουκουλοφόρων με πέτρες και διαφορά αντικείμενα επιτέθηκε στις αστυνομικές δυνάμεις.

Οι άνδρες της αστυνομίας απάντησαν με χρήση χημικών και βομβίδων κρότου λάμψης σπάζοντας με αυτόν τον τρόπο τον κλοιό των κουκουλοφόρων.

Πανικός στη ΓΑΔΑ! Επεισόδια φοιτητών-αστυνομικών με χημικά και κρότου λάμψης!

Πανικός υπάρχει στη ΓΑΔΑ, καθώς φοιτητές και αστυνομικοί επιδόθηκαν σε επεισόδια με χημικά και κρότου λάμψης, με τους πρώτους να έχουν συγκεντρωθεί για το περιστατικό με τον ειδικό φρουρό στην ΑΣΟΕΕ. Θυμηθείτε τι είχε συμβεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν κάνει χρήση χημικών και κρότου λάμψης ενώ η συγκέντρωση έχει διαλυθεί.

Κατά πληροφορίες, έχουν γίνει και προσαγωγές.

Σημειώνεται πως οι φοιτητικοί σύλλογοι συγκεντρώθηκαν έξω από την ΑΣΟΕΕ και ξεκίνησαν πορεία προς τη ΓΑΔΑ.

«Ντου» της αστυνομίας μέσα στην ΑΣΟΕΕ - Πετροπόλεμος και χημικά!

Ένταση επικρατεί το μεσημέρι της Τρίτης στην ΑΣΟΕΕ, καθώς περίπου 100 άτομα έχουν βγει από την ΑΣΟΕΕ και έχουν κλείσει την Πατησίων στο ύψος του Οικονομικού Πανεπιστημίου, ενώ λίγο μετά τις 17:00 δυνάμεις των ΜΑΤ εισήλθαν εντός του χώρου της ΑΣΟΕΕ.

Προηγήθηκαν επεισόδια από αντιεξουσιαστές και πετροπόλεμο έξω από τη σχολή στην Πατησίων που παραμένει κλειστή. Ομάδα αντιεξουσιαστών έστησε οδόφραγμα έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο (ΑΣΟΕΕ) και έχει αποκλείσει την κυκλοφορία.

Οι δυνάμεις της αστυνομίας δέχτηκαν “βροχή” από πέτρες που εκτόξευσαν εναντίον τους οι συγκεντρωμένοι. Αρχικά η κυκλοφορία είχε κλείσει στο ρεύμα προς Πατήσια, από την Αλεξάνδρας μέχρι την Μαυρομματαίων.

Ωστόσο, λίγα λεπτά μετά τις 16:30 το απόγευμα, έκλεισε και το ρεύμα προς Ομόνοια διότι οι συγκεντρωμένοι κουκουλοφόροι πετούσαν ανεξέλεγκτα πέτρες, ακόμη και σε ανθρώπους που περίμεναν απέναντι σε στάση λεωφορείων και τρόλεϊ.

Τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου επικράτησε ένταση στην ΑΣΟΕΕ, ενώ ένας ειδικός φρουρός σήκωσε το όπλο προς τους φοιτητές, ένα περιστατικό που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, ενώ από την ΕΛΑΣ έχει διαταχθεί ΕΔΕ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share