Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πυρκαγιά στο Παρίσι - Εκκενώνεται σιδηροδρομικός σταθμός

Φλόγες καίνε στον δρόμο

28 Φεβρουαρίου 2020 19:55
Πυρκαγιά στο Παρίσι - Εκκενώνεται σιδηροδρομικός σταθμός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τεράστια πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό του Παρισιού, Gare de Lyon, ο οποίος και εκκενώθηκε.

Ακόμα ένα τραγικό συμβάν σημειώνεται στο Παρίσι, μετά την αιματηρή επίθεση, που μπορείτε να δείτε εδώ. Έγιναν επίσης συστάσεις στο επιβατικό κοινό να αποφεύγει την περιοχή.

Τα πλάνα που έχουν κυκλοφορήσει, δείχνουν τις φλόγες να καίνε στον δρόμο, έξω από τον μεγάλο σταθμό της γαλλικής πρωτεύουσας, ενώ ένα μεγάλο σύννεφο καπνού έχει καλύψει την περιοχή.

Σοκ στην Κύπρο! Δύο νεκροί από έκρηξη που πυροδοτήθηκε σε νοσοκομείο!

Δύο άτομα ξεψύχησαν μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο νοσοκομείο «Δρ Μπουρχάν Ναλμπάντογλου» στην κατεχόμενη Λευκωσία στην Κύπρο.

Αναφορικά με το πρώτο θύμα, πρόκειται για τον 74χρονο Ασίμ Γιουίγρογλου ο οποίος επηρεάστηκε από τον καπνό της πυρκαγιάς και πέθανε στο ιδιωτικό νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε, ενώ παράλληλα πέθανε και ο 62χρονος, Ερντογάν Καλαϊτζιλάρ. Δείτε, επίσης, το θρίλερ που επικράτησε πτήση στο νησί.

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 6 το πρωί και προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα σε ηλεκτρική συσκευή στο δεύτερο όροφο του νοσοκομείου.

Παρόλο που η φωτιά κατασβέστηκε, επικρατεί πανικός, ενώ επί τόπου βρίσκονται δυνάμεις της αστυνομίας, της πυροσβεστικής και του κατοχικού στρατού.

Οι ασθενείς οι οποίοι νοσηλεύονταν στον 2ο, 3ο, 4ο και 5ο όροφο του νοσοκομείο μεταφέρθηκαν σε άλλα νοσοκομεία της κατεχόμενης Λευκωσίας, τα οποία έχουν γεμίσει, με τους ασθενείς πλέον να μεταφέρονται σε νοσοκομεία της Αμμοχώστου.

Τραγωδία στο Περιστέρι: Ένας νεκρός από πυρκαγιά

Δεν είναι ακόμη σαφές από τι προκλήθηκε η πυρκαγιά στο ισόγειο διπλοκατοικίας - Συνεχίζεται η επιχείρηση κατάσβεσης
Νεκρός ανασύρθηκε από πυρκαγιά σε διπλοκατοικία, στο Περιστέρι, ένας άνδρας.

Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε λίγα λεπτά πριν από τις 22:00 για τη φωτιά που ξέσπασε στο ισόγειο, όπου διέμενε ο άνδρας, στη συμβολή των οδών Ρόδου και Ευριπίδου.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έσπευσαν στο σημείο και επιχειρούν έως αυτήν την ώρα 10 πυροσβέστες με τρία οχήματα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share