Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κηδεία Κώστα Βουτσά: Έφτασαν οι πρώτοι διάσημοι! (photos)

Δείτε τα πλάνα!

28 Φεβρουαρίου 2020 10:57
Κηδεία Κώστα Βουτσά: Έφτασαν οι πρώτοι διάσημοι! (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο θάνατος του Κώστα Βουτσά έχει βυθίσει στο πένθος όλη την Ελλάδα και οι διάσημοι δεν μπορούσαν να μην είναι παρόντες στο τελευταίο του «αντίο».

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η Έλενα Τσαβαλιά και πολλοί ακόμη βρίσκονται στο νεκροταφείο, ώστε να παραστούν στην τελετή της εξοδίου ακολουθίας του, στηρίζοντας την οικογένειά του. Δείτε τα πρώτα πλάνα, με την Αλίκη Κατσαβού να είναι υποβασταζόμενη.

Δείτε πλάνα από την άφιξη των πρώτων διασήμων:

Κώστας Βουτσάς: Το μεγάλο μυστικό που πήρε για πάντα στον τάφο του! Δεν πρόλαβε να...

Ο Κώστας Βουτσάς πέθανε, σε ηλικία 88 ετών και δεν κατάφερε να ζήσει το μεγάλο του όνειρο, με ένα κοινό μυστικό που πήρε στον τάφο του!

Τις τελευταίες εβδομάδες είχε εισαχθεί στην Καρδιολογική Κλινική του νοσοκομείου «Αττικόν», μετά από καρδιακό επεισόδιο, και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ με λοίμωξη του αναπνευστικού. Η καρδιά του δεν άντεξε. Σταμάτησε να χτυπά, ρίχνοντας την αυλαία της ζωής για έναν από τους λαοφιλείς και ταλαντούχους ηθοποιούς αυτού του τόπου.

Ο Κώστας Βουτσάς ήταν ένας άνθρωπος που είχε ζήσει τη ζωή του με τον τρόπο που εκείνος επιθυμούσε, που έκανε ό,τι έλεγε η καρδιά του, ατόφιος και αυθεντικός, που δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να επιβεβαιώνει τον τίτλο «αιώνιος έφηβος». Ο αγαπημένος ηθοποιός έκανε πραγματικότητα σχεδόν όλες του τις επιθυμίες, ωστόσο μια από αυτές δεν μπόρεσε να γίνει πραγματικότητα, καθώς δεν ήταν στο δικό του χέρι: να μπει στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Της αγαπημένης του Ένωσης, για την οποία κάποια στιγμή είχε πει: «Γυναίκες θα ξαναβρώ, ΑΕΚ δεν θα ξαναβρώ».

Ήταν τέτοιο το συναισθηματικό του δέσιμο με τον «δικέφαλο», ώστε να δεχτεί να γίνει ο μεγάλος πρωταγωνιστής του βίντεο που είχε δημιουργήσει η ΠΑΕ ΑΕΚ για το νέο γήπεδό της, την «Αγια Σοφιά». Σε αυτό έπαιξε το ρόλο ενός ηλικιωμένου φίλου της ομάδας, που κοιτάζοντας τα χαλάσματα στο γκρεμισμένο Νίκος Γκούμα», έκανε διήγηση στο εγγόνι του για τις μεγάλες στιγμές που είχε βιώσει εκεί ο σύλλογος και ο οποίος δεν μπορούσε να περιμένει την ώρα που θα επιστρέψει στο αθλητικό του «σπίτι».

«Όταν θα παίζουμε εκεί, θα λέμε την ιστορία μας…», ήταν μια από τις ατάκες στην περίπου 15λεπτη παραγωγή που συγκίνησε όλους τους οπαδούς της Ένωσης ανά τον κόσμο. Και ο ίδιος ο Κώστας Βουτσάς θα ήταν εκεί, στις εξέδρες του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, εάν όλο αυτό το διάστημα δεν είχαν μπει τόσα γραφειοκρατικά εμπόδια για την ολοκλήρωσή του, με αποτέλεσμα το χρονοδιάγραμμα να πάει πίσω.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share