Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το μωρό τους πέθανε μετά από μάχη στην εντατική - 4 μέρες αργότερα, τους καλούν άρον άρον στο νοσοκομείο!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους!

28 Φεβρουαρίου 2020 10:56
Το μωρό τους πέθανε μετά από μάχη στην εντατική - 4 μέρες αργότερα, τους καλούν άρον άρον στο νοσοκομείο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κάτια και ο Τζο Μπάτλερ ήταν πολύ ενθουσιασμένοι με τον ερχομό του μωρού τους στον κόσμο. Αλλά όταν αυτό το ζευγάρι πήγε για την εξέταση των 20 εβδομάδων, οι γιατροί είδαν στον υπέρηχο κάτι ανησυχητικό στην ανάπτυξή του.

Σύντομα γεννήθηκε το μωρό τους – ένα αγοράκι με το όνομα Ντέγουι – αλλά έπρεπε να μεταφερθεί στην εντατική για να προσπαθήσουν οι γιατροί να το σώσουν, μια ιστορία που θυμίζει τον θάνατο του μωρό που σόκαρε το Πανελλήνιο πριν λίγο διάστημα!


Μετά από 132 μέρες, ο μικρός Ντέγουι έφυγε από την ζωή σε μία επέμβαση ρουτίνας για να το ταΐσουν χειρουργικά μέσα από σωληνάκι.

Η Κάτια και ο Τζο το πήραν πολύ άσχημα αλλά δεν είχαν ιδέα πως το σύμπαν είχε άλλα σχέδια για εκείνους και περιελάμβανε κάποιον που ήταν μόλις έναν όροφο πάνω στο νοσοκομείο.


Μία νοσοκόμα από την εντατική που είχε έρθει πολύ κοντά στο ζευγάρι τους πήρε τηλέφωνο μία μέρα και τους είχε μία έκπληξη. Θυμόταν πως οι Μπάτλερς είχαν ενδιαφερθεί να υιοθετήσουν και στον 5ο όροφο του νοσοκομείου υπήρχε ένα νεαρό αγόρι που τον έλεγαν Μπραξ .


Είχε πνευμονική υπέρταση, χρόνια αναπνευστική ανεπάρκεια και τραχειομαλακία και στους 11 μήνες της ζωής του δεν είχε βγει ποτέ από το νοσοκομείο. Οι γονείς του τον εγκατέλειψαν γιατί δεν μπορούσαν να πληρώσουν την θεραπεία του αλλά οι γιατροί πίστευαν πως θα βελτιωνόταν η κατάστασή του μεγαλώνοντας.

Από την στιγμή που το ζευγάρι γνώρισε τον Brax, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Τον πήγαν σπίτι και τον φρόντισαν και από εκείνη την στιγμή και μετά η κατάστασή του συνεχώς βελτιωνόταν. Ήταν λες και η αγάπη που έπαιρνε τον βοηθούσε να θεραπευτεί.

Τον Σεπτέμβριο του 2017, το ζευγάρι υιοθέτησε και επίσημα τον Μπραξ. Παρόλο που τους λείπει ο Ντέγουι και ακόμα νιώθουν την απώλεια, είναι χαρούμενοι που δεν υποφέρει και καταλαβαίνουν πως ο χαμός του βοήθησε τελικά ένα άλλο πλάσμα που το είχε ανάγκη.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share