Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χάρης Σιανίδης: Τα αυστηρά μέτρα που του ζήτησαν στο αεροδρόμιο εξαιτίας του κορωναϊού για να μπορέσει να ταξιδέψει

Η δημόσια αποκάλυψη του!

27 Φεβρουαρίου 2020 23:35
Χάρης Σιανίδης: Τα αυστηρά μέτρα που του ζήτησαν στο αεροδρόμιο εξαιτίας του κορωναϊού για να μπορέσει να ταξιδέψει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε ο Χάρης Σιανίδης, με αφορμή ένα ταξίδι που πραγματοποίησε. Ο γνωστός Pr manager θέλησε να επισκεφθεί την Ελβετία, ωστόσο δεν τον δεχόντουσαν, αν δεν φορούσε στο αεροπλάνο μάσκα, λόγω του κορωνοϊού. Μάλιστα, τον ανάγκασαν να την φορέσει.

Η αεροσυνοδός του αεροσκάφους, του ζήτησε να την φοράει σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού για λόγους ασφαλείας. Τόσο δικούς του, όσο και των συνεπιβατών του.

Μάλιστα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χάρης Σιανίδης, μοιράστηκε μια φωτογραφία του μέσα από το αεροπλάνο, φορώντας επίσης την μάσκα.

«Δεν με δέχεται λέει η Ελβετία χωρίς μάσκα….γιατί προέρχομαι από πληγείσα χώρα!!και πρέπει να τη φοράω καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης……τι τραβάω για ένα τριήμερο»…. έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης του.

Τα μέτρα σε όλες τις χώρες λόγω του ιού είναι αυστηρά. Στην Ελλάδα μόνο μέσα σε λίγες ώρες υπάρχουν κρούσματα σε Θεσσαλία, Στερεά, Μακεδονία και Αττική.

Κορωνοϊός: Νέο ύποπτο κρούσμα στην Αθήνα - Είναι φίλη της 40χρονης που είναι θετική στον ιό!

Βρέθηκε νέο ύποπτο κρούσμα στην Αθήνα, είναι φίλη της 40χρονης που βρέθηκε θετική στον ιό και είχε ταξιδέψει μαζί της Μιλάνο της Ιταλίας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αττικόν» για περισσότερες εξετάσεις.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η πρώτη εξέταση βγήκε αρνητική, ωστόσο γίνεται και επανέλεγχος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξαν και δύο υπάλληλοι της Βουλής φέρονται να έχουν ταξιδέψει τις προηγούμενες ημέρες στη Βόρεια Ιταλία για να παρακολουθήσουν συναυλία. Οταν γύρισαν, η Βουλή τους απαγόρευσε να προσέλθουν στο κοινοβούλιο και τους συνέστησε να κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις.

Ωστόσο, από πλευρά των υπαλλήλων της Βουλής, διευκρινίζουν ότι οι εν λόγω υπάλληλοι είχαν μεταβεί προ δεκαημέρου στο Μιλάνο για συναυλία και όταν γύρισαν έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις, οι οποίες βγήκαν αρνητικές και είναι υγιείς.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share