Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αποκλειστικό: Πανικός στον Ευαγγελισμό! Ασθενής με κρούσμα κορωναϊού (;), τον μεταφέρουν σ' άλλο νοσοκομείο!

Βγάζουν τον κόσμο στον δρόμο

27 Φεβρουαρίου 2020 09:38
Αποκλειστικό: Πανικός στον Ευαγγελισμό! Ασθενής με κρούσμα κορωναϊού (;), τον μεταφέρουν σ' άλλο νοσοκομείο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια τρομερή μαρτυρία έφτασε στα γραφεία του Athensmagazine.gr που θέλει ασθενή που νοσηλευόταν στον Ευαγγελισμό να είναι ύποπτος σε κρούσμα κορωνοϊού!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα έμαθε το Athensmagazine.gr, το πρωί της Πέμπτης σήμανε συναγερμός, λίγες ώρες μετά το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στην Θεσσαλονίκη, καθώς ασθενής που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός είχε συμπτώματα κορωνοϊου με αποτέλεσμα να τεθεί σε καραντίνα και να τρέξουν οι διαδικασίες για να μεταφερθεί στο Αττικό Νοσοκομείο, το οποίο είναι εξειδικευμένο για τον συγκεκριμένο ιό!

Όπως αναφέρει η μαρτυρία μας οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου έβγαλαν τον κόσμο που είχε επισκεπτήριο αλλά και ραντεβού στα ιατρεία στον δρόμο φορώντας μάσκες, ώστε να μην έρθουν σε επαφή με τον ασθενή! Για οτιδήποτε νεότερο το Athensmagazine.gr θα σας κρατάει ενήμερους!

Ύποπτο κρούσμα κορωναϊού στη Λάρισα: Σε καραντίνα 22χρονη από την Καρδίτσα

Μια 22χρονη κοπέλα από την Καρδίτσα που είχε ταξιδέψει στη Βόρεια Ιταλία, μπήκε σε καραντίνα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, καθώς παρουσίασε συμπτώματα που μοιάζουν με του κορωναϊού.

Όπως αναφέρει το karditsapress.gr, η κοπέλα εξετάστηκε από παθολόγο, καθώς είχε εμφανίσει ορισμένα συμπτώματα που ταιριάζουν με εκείνα του κορωναϊού, ενώ μάλιστα αποφασίστηκε η διακομιδή της στο Νοσοκομείο της Λάρισας, προκειμένου εκεί να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις. Επίσης απο χθες έχει επιβεβαιωθεί το πρώτο κρούσμα στην χώρα μας με μια 38χρονη γυναίκα να είναι η παθούσα και περισσότερα στοιχεία για αυτήν να μπορείτε να διαβάσετε εδώ!

Νωρίτερα μία 60χρονη γυναίκα τέθηκε σε καραντίνα στο ίδιο νοσοκομείο, και σύμφωνα με το larissanet.gr η συγκεκριμένη γυναίκα είχε επιστρέψει από την Ιταλία με τα αποτελέσματα των εξετάσεων να αναμένονται απόψε το βράδυ.

Ακόμη, σύμφωνα με το onlarissa.gr, πληροφορίες κάνουν λόγο πως εξετάζεται ένα ακόμη περιστατικό νεαρού μαθητή από χωριό κοντά στη Λάρισα, ο οποίος επίσης πρόσφατα βρέθηκε στη γειτονική Ιταλία.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share