Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κώστας Βουτσάς: Σε λαϊκό προσκύνημα σήμερα η σορός του

Αύριο η κηδεία του αγαπημένου ηθοποιού

27 Φεβρουαρίου 2020 08:13
Κώστας Βουτσάς: Σε λαϊκό προσκύνημα σήμερα η σορός του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε ηλικία 88 ετών έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης ο αγαπημένος μας ηθοποιός Κώστας Βουτσάς, μετά από 20 ημέρες μάχης που έδωσε στην Εντατική.

Σήμερα Πέμπτη από τις 09:30 το πρωί μέχρι τις 19:30 το απόγευμα η σορός του Κώστα Βουτσά θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών. Με την χήρα Αλίκη Κατσαβού να λυγίζει μπροστά στην κάμερα, μιλώντας για τον χαμό του!

Ο αιώνιος έφηβος του ελληνικού κινηματογράφου, Κώστας Βουτσάς, που σφράγισε με την 70χρονη πορεία του στην υποκριτική μια ολόκληρη εποχή, θα κηδευτεί την Παρασκευή στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών, όπου και παραχωρήθηκε τάφος από τον δήμο Αθηναίων.

Την Παρασκευή, στις 9 το πρωί, η σορός θα τοποθετηθεί στη Μητρόπολη Αθηνών για την οικογένεια, μέχρι τις 11, ενώ, όσοι το επιθυμούν, θα μπορούν επίσης εκείνο το διάστημα και μέχρι να κλείσουν οι θύρες για τους οικείους του, να αποχαιρετήσουν τον μεγάλο ηθοποιό. Αμέσως μετά, θα ξεκινήσει η νεκρώσιμη ακολουθία, ενώ θα ακολουθήσουν οι επικήδειοι.

Σπαράζει καρδιές η αδελφή του Κώστα Βουτσά! «Είμαι πολύ περήφανη για τον Κώστα μου, τον είδα για τελευταία φορά...»! (video)

Σπαράζει καρδιές η αδελφή του Κώστα Βουτσά με τα λόγια της, λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση του θανάτου του, αναφέροντας το πόσο περήφανη ήταν για τον αγαπημένο ηθοποιό.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1, η Νίνα Βουτσά αναφέρθηκε στο πώς ήταν στην προσωπική του ζωή ο Κώστας Βουτσάς, την αγάπη στην οικογένειά του και την τελευταία φορά, που ειδώθηκαν. Δείτε, επίσης, το «αντίο» της μεγάλης αγάπης του.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Είμαι πολύ περήφανη για τον αδερφό μου. Την περασμένη Παρασκευή (21/2) τον είδα και είχε πολύ καλή επαφή. Δε μιλούσε λόγω της τραχειοστομίας, που του είχαν κάνει, αλλά ξέρω αυτό το βλέμμα του. Ήταν βλέμμα αγάπης, γιατί με έβλεπε λυπημένη.

Ο Κώστας δεν παραπονιόταν ποτέ. Είχε καιρό το πρόβλημα αυτό, αλλά ήταν χαρούμενος, ήταν ένας άνθρωπος που μας χάριζε γέλιο, μας αγαπούσε και ήταν πάντα κοντά μας.

Λάτρευε πολύ την οικογένειά του, ήταν μια μεγάλη αγκαλιά για όλους. Ήταν η αδυναμία της μητέρας μας, γιατί την πείραζε και την έκανε να χαμογελάει. Είχαμε το καλαμπούρι και το λέγειν του, ενώ ήταν παρών σε όλες τις δύσκολες στιγμές της οικογένειας.

Ο Κώστας μου θα γίνει λαϊκό προσκύνημα. Αυτό είναι μεγάλη τιμή. Πού να το φαντάζονταν οι γονείς μου, όταν έρχονταν από την Πόλη»!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share