Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συγκίνηση! Το «αντίο» της μεγάλης αγάπης του Κώστα Βουτσά! (video)

Συγκλονιστικό!

26 Φεβρουαρίου 2020 21:45
Συγκίνηση! Το «αντίο» της μεγάλης αγάπης του Κώστα Βουτσά! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κώστας Βουτσάς δε βρίσκεται πια κοντά μας, με τον ίδιο να έχει στη ζωή του μια μεγάλη αγάπη, η οποία συγκίνησε με το «αντίο» της προς τον ίδιο.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, που έφυγε στα 88 του χρόνια, ήταν γνωστό πως αποτελούσε μεγάλο φαν της ΑΕΚ, στηρίζοντάς την στα εύκολα και τα δύσκολα, με τη διοίκηση της Ένωσης να μην τον ξεχνά. Δείτε, επίσης, πού και πότε θα γίνει η κηδεία του.

Ο «Δικέφαλος» παρουσίασε ένα πανέμορφο βίντεο, ως αφιέρωμα στον Κώστα Βουτσά, με κύριο στοιχείο την παρουσία του, όταν φανερωνόταν το πώς θα χτιστεί το νέο γήπεδο της ομάδας στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Εκεί, όμως, δε θα προλάβει να τη δει. Θα τη βλέπει, πάντως, από εκεί ψηλά...

Το δικό μας τελευταίο χειροκρότημα!

Το δικό μας τελευταίο χειροκρότημα στον μεγάλο Κώστα Βουτσά! Ετσι θα τον θυμόμαστε για πάντα! Ετσι μας σήκωσε στο πόδι! Με σφιγμένη τη γροθιά του! «Γιατί η ΑΕΚ είναι τρόπος ζωής»!

Posted by AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ on Wednesday, February 26, 2020

Συντετριμμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος! Ράγισε καρδιές! (photo)

Ράγισε καρδιές το αντίο του Ανδρέα Μικρούτσικου στον Κώστα Βουτσά. Ο ηθοποιός έφυγε σήμερα από την ζωή και σκόρπισε την θλίψη στην οικογένεια του, στους αγαπημένους του ανθρώπους αλλά και στους θαυμαστές του που τον αγαπούσαν τόσα χρόνια.

Ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών από λοίμωξη του αναπνευστικού τα ξημερώματα της Τετάρτης, μετά από μάχη που έδινε για 19 ημέρες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Δείτε και όσα είπε η Μάρθα Καραγιάννη για τον αγαπημένο ηθοποιό.

Αρκετοί άνθρωπο διάσημοι και μη θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν στα social media ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο χαρος δεν εχει χιουμορ.Πηρε ενα μονακριβο ανθρωπο μας.Γεια σου Κωστα μου.

Posted by Adreas Mikrutsikos on Wednesday, February 26, 2020

Ο παρουσιαστής, λοιπόν, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: “ Ο χάρος δεν έχει χιούμορ. Πηρέ ένα μονάκριβο άνθρωπο μας. Γεια σου Κώστα μου.”, αποχαιρετώντας έτσι τον σπουδαίο κωμικό ηθοποιό.

Που και πoτε θα γίνει η κηδεία του Κώστα Βουτσά; Η ανάρτηση της κόρης του! (photo)

Την Παρασκευή 28/2/, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών θα γίνει η κηδεία του λαοφιλούς ηθοποιού Κώστα Βουτσά, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 88 ετών, βυθίζονται στην θλίψη το πανελλήνιο.

Την παραχώρηση τιμής ένεκεν, τάφου στο Α΄ Νεκροταφείο στην οικογένεια του Κώστα Βουτσά σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την τεράστια προσφορά του στην Τέχνη και τον Πολιτισμό αποφάσισε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Μπαμπάς Μητρόπολη Αθηνών Πέμπτη 27/2/2020 Λαϊκό προσκύνημα 9πμ με 7:30μμ Παρασκευή 28/2/2020 9πμ για την...

Posted by Theodora Voutsa on Wednesday, February 26, 2020

Σύμφωνα με ανάρτηση – ανακοίνωση της κόρης του, Θεοδώρας Βουτσά, στο Facebook, η σορός του εκλιπόντος θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα την Πέμπτη 27/2, από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 19.30 το απόγευμα.

Η τελευταία επιθυμία του Κώστα Βουτσά που δεν έγινε πραγματικότητα! (Video)

Ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 88 ετών. Τις τελευταίες εβδομάδες είχε εισαχθεί στην Καρδιολογική Κλινική του νοσοκομείου «Αττικόν», μετά από καρδιακό επεισόδιο. Η καρδιά του δεν άντεξε. Σταμάτησε να χτυπά, ρίχνοντας την αυλαία της ζωής για έναν από τους πιο λαοφιλείς ηθοποιούς

Ο αγαπημένος ηθοποιός έκανε πραγματικότητα σχεδόν όλες του τις επιθυμίες, ωστόσο μια από αυτές δεν μπόρεσε να γίνει πραγματικότητα, καθώς δεν ήταν στο δικό του χέρι: να μπει στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Της αγαπημένης του Ένωσης, για την οποία κάποια στιγμή είχε πει: «Γυναίκες θα ξαναβρώ, ΑΕΚ δεν θα ξαναβρώ».

Ήταν τέτοιο το συναισθηματικό του δέσιμο με τον «δικέφαλο», ώστε να δεχτεί να γίνει ο μεγάλος πρωταγωνιστής του βίντεο που είχε δημιουργήσει η ΠΑΕ ΑΕΚ για το νέο γήπεδό της, την «Αγια Σοφιά».

«Όταν θα παίζουμε εκεί, θα λέμε την ιστορία μας…», ήταν μια από τις ατάκες στην περίπου 15λεπτη παραγωγή που συγκίνησε όλους τους οπαδούς της Ένωσης ανά τον κόσμο.

"Κλάψε καρδιά μα μη ραγίσεις": Σπάραξε η Αλίκη Κατσαβού μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά!

Ράγισε καρδιές η Αλίκη Κατσαβού με την πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά! Ο μεγάλος ηθοποιός, ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, δεν κατάφερε να βγει νικητής σε αυτήν την "μάχη".

Η γυναίκα του, Αλίκη Κατσαβού, δεν μπόρεσε να κρύψει την θλίψη της, όπως και η κόρη του Σάντρα Βουτσά που έχασε και τους δύο τους γονείς σε λίγες ημέρες, ωστόσο αποφάσισε να χαιρετήσει με τον δικό της τρόπο τον αγαπημένο ηθοποιό, προκαλώντας συγκίνηση στα social media.

Χαρακτηριστικά δήλωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, "Κλαψε καρδιά μα μη ραγισεις. Αντι να γιορτάσουμε αύριο την 4η επέτειο του γάμου μας σε αποχαιρετώ λατρεμένε μου! Θα ζεις στην καρδιά μου και στο γέλιο του Φοίβου μας. Είσαι ένας γίγαντας σε όλα σου, που ως κι ο χάρος σε φοβήθηκε και 20 μέρες τώρα πάλευε να σε πάρει. Σε ευχαριστώ για όλα."

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share