Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Κώστας Βουτσάς διαθήκη: Αυτή είναι η περιουσία του! Τι αφήνει και σε ποιους;

Τι παίρνει ο μικρός Φοίβος, τι η Αλίκη Κατσαβού και τι τα υπόλοιπα παιδιά του;

26 Φεβρουαρίου 2020 07:58
Κώστας Βουτσάς διαθήκη: Αυτή είναι η περιουσία του! Τι αφήνει και σε ποιους;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πανελλήνια θλίψη από τον θάνατο του αγαπημένου Έλληνα ηθοποιού, Κώστα Βουτσά, ο οποίος έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης 26 Φεβρουαρίου, μετά από 19 μέρες μάχης στην ΜΕΘ! Τι αφήνει στην διαθήκη του και σε ποια μέλη της οικογένειάς του;

Ο ίδιος ο Κώστας Βουτσάς, είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ότι το δώρο της Αλίκης Κατσαβού, ο μικρός του γιος τους, είχε έχει χαρίσει επιπλέον 20 χρόνια ζωής.

Ωστόσο, οι αποφάσεις είχαν ληφθεί και ο ηθοποιός είχε αποφασίσει τι θα αφήσει στη νέα του οικογένεια μετά τον θάνατό του.

«Ο Κώστας ήθελε να του προσφέρει το συγκεκριμένο σπίτι καθώς μέσα σε αυτό περικλείονται όλες οι πρώτες στιγμές που έζησαν μαζί μπαμπάς και γιος και οι οποίες θα ακολουθούν τον Βουτσά για πάντα», δηλώνει άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον του ηθοποιού!

Όσο για τη σύζυγό του, Αλίκη Κατσαβού, θα της αφήσει τη σύνταξή του, μιας και όλα τα υπόλοιπα έχουν πάει στα παιδιά του.

Η τελευταία συνέντευξη του σπουδαίου Κώστα Βουτσά!

Πανελλήνια θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του σπουδαίου ηθοποιού Κώστα Βουτσά, ύστερα από 19 ημέρες στην ΜΕΘ του Αττικού Νοσοκομείου. Ο ηθοποιός με την πολύχρονη καριέρα του τόσο στον κινηματογράφο όσο και στην τηλεόραση θα μείνει σαν αναλλοίωτη φιγούρα στα μάτια όλων μας. Λίγο καιρό πριν ο Κώστας Βουτσάς είχε δώσει μια συνέντευξη στην οποία είχε μιλήσει εφ' όλης της ύλης.

Τι ήθελε ο Κώστας Βουτσάς; Απλό και τόσο περιεκτικό... να κάνει τον κόσμο να γελάει!

«Θέλω να κάνω τον κόσμο να γελάει, να διασκεδάζει, να περνάει ωραία μαζί μου», είχε πει στην τελευταία του συνέντευξη στο Down Town.

«Μα δεν κουράζεται», τον είχαν ρωτήσει

«Κούραση καλέ είναι το θέατρο; Εγώ κουράζομαι μόνο όταν κάθομαι».

«Το θέατρο είναι ανάγκη για μένα, είναι η ζωή μου. Και έχω πολλά πράγματα ακόμα να πω. Είμαι νέος ακόμα, 87 χρονών».

«Μη με αναφέρεις ως legend. Θρύλο θα με πεις όταν θα αποσυρθώ. Εγώ είμαι ακόμα μάχιμος», είχε πει τον Μάιο του 2019.

Δεν είχες ποτέ πολιτική στο να κάνεις πράγματα για την καριέρα σου;

«Ο πατέρας μου ήταν αριστερός, κομουνιστής, κυνηγημένος και ψηφίζω ΚΚΕ χωρίς να είμαι ενεργό μέλος, γιατί για να συμβεί αυτό, πρέπει να τρέχω κι έχω δουλειές, οπότε δεν μπορώ. Ψηφίζω ΚΚΕ για να τους κάνει αφόρητη τη νίκη αυτών που κυβερνάνε... Με φώναξαν να πάω για βουλευτής και τώρα αλλά και παλαιότερα...».

Γιατί δεν το έκανες;

«Να πάω εκεί να πάρω ένα μισθό, να πάρω και μια μίζα και να μη μιλάω; Τώρα είμαι εδώ για να τους βρίζω, να τους κατηγορώ και να τους λέω ό,τι θέλω. Κλεμμένα χρήματα είναι όλα, είναι υπάλληλοι της Μέρκελ, του Τραμπ και του Μακρόν. Με την πολιτική δεν έχω καμία σχέση. Δεν θέλω να είμαι ενεργό μέλος της πολιτικής».

Δεν συμβιβάστηκες ποτέ για να λες τη γνώμη σου ελεύθερα;

«Ακριβώς όπως το λες, ποτέ δεν συμβιβάστηκα, ποτέ δεν υπέκυψα και δεν εξαρτιόμουν από κανέναν».

Δεν είχε κόστος αυτό;

«Τι κόστος; Αφού είχα το θέατρο μπροστά μου, είχα την παράσταση κι έβγαινα στη σκηνή. Κόστος είναι να είσαι καλός στο θέατρο, να σ' αγαπάει το κοινό και να είσαι αγαπημένος ως ηθοποιός. Ξεκίνησα δύο χρόνια από τα μπουλούκια, ταλαιπωρήθηκα πολύ, αλλά έμαθα θέατρο και τι θα πει ηθοποιός, θεατρίνος μέσα σε μια ομάδα», είχε πει λίγους μήνες νωρίτερα στο περιοδικό Λοιπόν.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share