Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Amber Alert: Εξαφανίστηκε 9χρονο κοριτσάκι!

Συναγερμός!

25 Φεβρουαρίου 2020 21:03
Amber Alert: Εξαφανίστηκε 9χρονο κοριτσάκι!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εξαφανίστηκε από την περιοχή του Νέου Κόσμου και, πιο συγκεκριμένα, στο σταθμό Μετρό του Νέου Κόσμου,η Zainab Abdelkarym, 9 ετών, με καταγωγή από Ιράκ. Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις με την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης, σήμερα, απογευματινές ώρεςκαι προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS, κατόπιν εντολής της Εισαγγελίας Ανηλίκων Αθηνών. Η Zainab Abdelkarym έχει κοντά σγουρά καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1.20μ και ζυγίζει 30 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε λαδί μπουφάν με κουκούλα και ροζ αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Εξαφανίσεις που συγκλόνισαν: Χάθηκαν στην Ελλάδα και δε βρέθηκαν ποτέ!

Αναπάντητα ερωτήματα, ενδείξεις, στοιχεία που όμως δεν έδωσαν ποτέ απαντήσεις για αυτές τις εξαφανίσεις. Ας θυμηθούμε ποιες είναι!

Το μυστήριο δεν έχει λυθεί μέχρι και σήμερα, ενώ οι οικογένειες τους δεν έμαθαν ποτέ τι απέγιναν…Μας θυμίζουν την πιο πρόσφατη εξαφάνιση της Βαλεντίν, που ευτυχώς η ιστορία της είχε αίσιο τέλος. Mια αναδρομή σε μερικές από τις πιο συγκλονιστικές εξαφανίσεις στην Ελλάδα.

Άννα Τριανταφυλλίδη: Εξαφανίστηκε στη Λακωνία από την παραλία όπου έπαιζε

Η Άννα Τριανταφυλλίδη εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στις 19 Αυγούστου 1981, σε ηλικία 2,5 ετών. Βρισκόταν στην παραλία Αγία Βαρβάρα στο Σκουτάρι Λακωνίας κι έπαιζε. Όταν η μητέρα της την αναζήτησε, δεν τη βρήκε πουθενά. Η αστυνομία και η οικογένειά της «χτένισαν» την περιοχή χωρίς να βρουν ίχνος του μικρού κοριτσιού.

Τα πλησιέστερα σενάρια είναι το παιδί να έπεσε θύμα απαγωγής ή κάποιος οδηγός να το χτύπησε κατά λάθος και να πέταξε το πτώμα του σε απόκρημνη περιοχή της Μάνης. Η εξαφάνιση της Άννας ήταν η πρώτη που απασχόλησε τον τύπο της εποχής. Σήμερα, η Άννα Τριανταφυλλίδου θα είναι 39 ετών.

Νεκτάριος Κορδός: Ξέφυγε της προσοχής των γονιών στη Μεσσηνία – Μπήκε σε αυτοκίνητο και δεν τον ξαναείδαν

Ο 7χρονος Νεκτάριος Κορδός χάθηκε στις 14 Αυγούστου 1989 από το χωριό Κάτω Αμπελόκηποι Μεσσηνίας. Την ημέρα της εξαφάνισής του είχε πάει στα κτήματα της οικογένειας και κάποια στιγμή ξέφυγε της προσοχής τους. Βγήκε στον δρόμο. Κάποιοι είδαν το παιδί στα πίσω καθίσματα ενός μεγάλου αυτοκινήτου να τους χαιρετά. Από τότε αγνοείται.

Ο Νεκτάριος ήταν το τρίτο παιδί της οικογένειας. Ο πατέρας του πέθανε περιμένοντας να δει ξανά το παιδί του. Σήμερα ο Νεκτάριος είναι 38 ετών.

Η υπόθεση του μικρού Άλεξ είναι από αυτές που πάγωσαν την κοινή γνώμη. Η μητέρα του έκανε απέλπιδες προσπάθειες για τον εντοπισμό του 11χρονου γιου της.

O 11χρονος Άλεξ Μεσχισβίλι

Ο μαθητής από τη Γεωργία ζούσε με τη μητέρα και τον πατριό του στη Βέροια. Εξαφανίστηκε, μετά την προπόνηση μπάσκετ, στην περιοχή Ελιάς – Ανοίξεως. Εκεί τον είδαν για τελευταία φορά φίλοι και συμμαθητές του.

Μια συμμορία πέντε ανηλίκων, -δύο Ελλήνων, ενός Αλβανού, ενός Ρουμάνου κι ένας Βορειοηπειρώτη -καταδικάστηκε για την εξαφάνιση και τη δολοφονία του Άλεξ, στους οποίους επιβλήθηκαν αναμορφωτικά μέτρα. Καταδικάστηκε επίσης και ο παππούς των δύο Ελληνόπουλων για ψευδορκία και υπόθαλψη εγκληματία.

Σαν σήμερα εξαφανίστηκε o 11χρονος Άλεξ- Ο πρώτος θάνατος στην Ελλάδα λόγω bullying

Η εξαφάνισή του ήταν η αιτία να υλοποιηθεί το πρόγραμμα Amber Alert Hellas, με συνεργασία του Χαμόγελου του Παιδιού και της Αστυνομίας. Η σορός του όμως δε βρέθηκε ποτέ.

Μπεν Νίνταμ: 29 χρόνια μετά, η οικογένειά του ακόμη τον αναζητά

Ανατριχιαστική είναι και η υπόθεση του μικρού Μπεν. Όταν χάθηκε, στις 24 Ιουλίου του 1991, ήταν μόλις 21 μηνών. Η μητέρα βρισκόταν στη δουλειά της. Το ξανθό αγόρι ήταν με τον παππού και τη γιαγιά του σε αγροτική κατοικία στο ορεινό χωριό Ηρακλής της Κω.

Ο 21 μηνών Μπεν

Μπαινόβγαινε στο σπίτι, όταν κάποια στιγμή απλώς χάθηκε. Η οικογένειά του, 29 χρόνια μετά, εξακολουθεί να τον αναζητά. Ισχυρή ήταν η φημολογία ότι είναι το παιδί ενδέχεται να αρπάχθηκε από ρομά.

Η οικογένειά του δεν έπαψε να τον αναζητά. Σήμερα ο Μπεν είναι 30 ετών.

Γιώργος Παρασκευόπουλος: Πήγε να γεμίσει τα παγούρια του νερό… και δεν ξαναβρέθηκε ποτέ

Ο 10χρονος Γιώργος Παρασκευόπουλος εξαφανίστηκε από το χωριό Δήμητρα Γορτυνίας, τον Ιούνιο του 1992. Βρισκόταν με τον παππού του, ο οποίος έβοσκε πρόβατα στο βουνό του χωριού. Ο παππούς άφησε τον μικρό στην πηγή να γεμίσει τα δύο παγούρια του και πήγε στο κοπάδι. Όταν γύρισε, το αγόρι δεν ήταν πουθενά.

Υπέθεσε ότι ο 10χρονος θα επέστρεψε στο χωριό και δεν ειδοποίησε κανέναν. Η εξαφάνιση του παιδιού έγινε γνωστή το επόμενο βράδυ. Τα παγούρια του βρέθηκαν λίγες ημέρες αργότερα σε δύσβατο μέρος του βουνού. Σήμερα ο Γιώργος Παρασκευόπουλος θα είναι 38 ετών.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share