Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

48χρονη ήταν σε κώμα 2 μήνες και μόλις ξύπνησε έμαθε τη φρικτή αλήθεια! (photo)

Ανατριχιαστικό!

25 Φεβρουαρίου 2020 20:24
48χρονη ήταν σε κώμα 2 μήνες και μόλις ξύπνησε έμαθε τη φρικτή αλήθεια! (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η 48χρονη Λίζα Ντάλλοου ήταν σε κώμα 2 μήνες και μόλις ξύπνησε έμαθε τη φρικτή αλήθεια! Συγκεκριμένα, είχε πάει με την οικογένειά της και δεκάδες ακόμη τουρίστες στο νησί Γουάιτ όταν το ηφαίστειο εξερράγη στις 9 του περασμένου Δεκεμβρίου.

Η 48χρονη υπέστη εγκαύματα στο 60% του σώματός της, ενώ κατά την έκρηξη σκοτώθηκαν 21 άνθρωποι, στην πλειονότητά τους συμπατριώτες της.

«Της πήρε αρκετό διάστημα για να συνέλθει» είπε εκπρόσωπος της οικογένειας σε αυστραλιανά ΜΜΕ. «Το μόνο που θυμάται είναι το ηφαίστειο να εκρήγνυται και να φωνάζει σε όλους γύρω της να τρέξουν να σωθούν. Θυμάται ακόμη πώς ο ουρανός έβρεχε πέτρες» πρόσθεσε. Η 48χρονη ήταν σε κώμα για δύο μήνες και όταν ξύπνησε στο κρεβάτι του νοσοκομείου αναρωτιόταν πού βρισκόταν. Η πιο δύσκολη στιγμή όμως για την Lisa Dallow ήρθε όταν έμαθε τα όσα ακολούθησαν μετά τη διάσωσή της.

Συντετριμμένη η γυναίκα πληροφορήθηκε ότι ο 53χρονος άνδρας της, Γκάβιν σκοτώθηκε σε ελικόπτερο που είχε πάει για να απομακρύνει τους τραυματίες, ενώ η 15χρονη κόρη της, Ζόι, πέθανε κοντά στη νήσο Γουάιτ.

Ανατριχιαστικό βίντεο: Η στιγμή που ένα 3χρονο κοριτσάκι ξυπνά από κώμα την ώρα της κηδείας του

Η στιγμή που ένα 3χρονο κοριτσάκι ξυπνά από κώμα την ώρα της κηδείας του

«Αναστήθηκε» όταν οι γονείς και οι συγγενείς του οδηγούσαν το παιδί στην τελευταία του κατοικία…
Οι συγκλονιστικές εικόνες από το βίντεο ντοκουμέντο καταγράφουν την στιγμή που ένα 3χρονο κοριτσάκι «ξυπνά» από κώμα την ώρα που οι γονείς και οι συγγενείς του ετοιμάζονται για την ταφή του πιστεύοντας πως είναι νεκρό. Άλλη μια συγκλονιστική ιστορία είναι και ενός κοριτσιού που σώθηκε από θαύμα!

Καθώς σηκώνουν το καπάκι του φέρετρου για να στολίσουν το κορμί του παιδιού, ξαφνικά αντικρίζουν το μωρό να κουνά τα χεράκια του. Αμέσως ο πατέρας του φανερά σοκαρισμένος παίρνει το παιδί και το σφίγγει στην αγκαλιά του, ενώ μόλις συνειδητοποιεί το «θαύμα» που έχει συμβεί οδηγεί το παιδί σε κοντινό νοσοκομείο.

Το μικρό κοριτσάκι είχε αρρωστήσει βαριά και μετά από νοσηλεία σε νοσοκομείο, οι γιατροί αποφάνθηκαν πως ήταν κλινικά νεκρό. Όταν μάλιστα διαπίστωσαν πως δεν είχε σφυγμό, έδωσαν την άδεια στους γονείς του για την κηδεία του παιδιού τους. Όπως όμως αποδείχθηκε το παιδί δεν είχε αφήσει την τελευταία του πνοή. Είχε πέσει σε κώμα με αποτέλεσμα να σταματήσουν σχεδόν ολοκληρωτικά οι ζωτικές του λειτουργίες.

Ως εκ θαύματος το παιδί άρχισε να αναπνέει λίγα μόλις λεπτά πριν την ταφή του οπότε και θα ήταν μετά αργά για να διαπιστωθεί ότι ήταν ζωντανό και να σωθεί.

TAGS
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share