Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πέθανε η Νεκταρία Κουτσούκου

Θρήνος...

25 Φεβρουαρίου 2020 17:07
Πέθανε η Νεκταρία Κουτσούκου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θλίψη έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Πάτρας η είδηση του ξαφνικού θανάτου της 38χρονης Νεκταρίας Κουτσούκου, μητέρας δύο παιδιών. Στη θλίψη βύθισε επίσης την πολιτική ζωή του τόπου ο θάνατος του Θανάση Νασίκα.

Η γυναίκα υπέστη καρδιακή ανακοπή και άφησε στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα την τελευταία της πνοή, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή. Πάντως τα ακριβή αίτια του θανάτου της θα εντοπιστούν με τη νεκροψία - νεκροτομή που θα γίνει στη σορό της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Η γυναίκα είχε μεταβεί με το παιδάκι της στον παιδίατρο και όταν κατέβηκε από το αυτοκίνητο, έχασε τις αισθήσεις της και έπεσε στο έδαφος. Στα Ψηλαλώνια επικράτησε μεγάλη αναστάτωση. Σύμφωνα με όσους τη γνώριζαν πρόκειται για μία γυναίκα που έχαιρε άκρας υγείας.

Η κηδεία της θα τελεστεί την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου, στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου και η ταφή της στο νεκροταφείο Εγλυκάδος.

Σοκ! Πέθανε σπουδαία παγκόσμια προσωπικότητα της πολιτικής! (video)

Μια μεγάλη προσωπικότητα του πολιτικού χώρου σε παγκόσμιο επίπεδο άφησε την τελευταία του πνοή, έχοντας διατελέσει για πολλά χρόνια πρόεδρος της χώρας του.

Πρόκειται για τον Χόσνι Μουμπάρακ, με τον άλλοτε πρόεδρο της Αιγύπτου να πεθαίνει σε ηλικία 91 ετών. Ο ίδιος υπεβλήθη σε εγχείρηση στις 24 Ιανουαρίου και έκτοτε παρέμεινε στο νοσοκομείο. Δείτε, επίσης, για τον πρόσφατο θάνατο ηγετικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ.

Ο πρώην πρόεδρος της Αιγύπτου, Χόσνι Μουμπάρακ, εκδιώχθηκε από την εξουσία το 2011 έπειτα από μια λαϊκή εξέγερση εναντίον του, και καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση, όπως και οι δύο γιοι του, επειδή καταχράστηκε περισσότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ δημόσιου χρήματος.

Τον Μάιο του 2014 ο πρώην πρόεδρος είχε καταδικαστεί στην ίδια ποινή από δικαστήριο επειδή καταχράστηκε δημόσια χρήματα τα οποία χρησιμοποίησε για να ανακαινίσει ιδιοκτησίες της οικογένειάς του. Οι δύο γιοι του είχαν καταδικαστεί στην πρώτη δίκη σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share