Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τι θα κάνετε σήμερα 5/7 στην Αθήνα;

5 Ιουλίου 2011
Τι θα κάνετε σήμερα 5/7 στην Αθήνα;

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

JUDAS PRIEST & WHITESNAKE

Δύο μύθοι του "σκληρού ήχου" θα βρεθούν μαζί στην Αθήνα το φετινό καλοκαίρι: την Τρίτη 5 Ιουλίου, οι Judas Priest - στην τελευταία περιοδεία της καριέρας τους - και οι Whitesnake -αγαπημένοι του Ελληνικού κοινού- θα εμφανιστούν στην Πλατεία Νερού στον Ολυμπιακό Πόλο του Φαλήρου, σε μια συναυλία που θα μείνει στην ιστορία.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ, ΣΤΑΡΟΒΑΣ ΚΑΙ ΜΑΡΓΑΡΗΣ

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας , ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδοποιούς της Ελλάδας, o πολυπράγμων... «Άγαμος Θύτης» Δημήτρης Σταρόβας η αισθαντική Ζηνοβία Αρβανιτίδη και ο εξαίρετος κιθαρίστας Παναγιώτης Μάργαρης, συμπράττουν και δημιουργούν κάθε φορά που παίζουν και από μία μοναδική μουσική παράσταση γεμάτη συναισθήματα, εκρήξεις, αληθινά λόγια, ελαφρά ειρωνεία και τρυφερότητα....
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ξεκινά την καλοκαιρινή του περιοδεία και και θα δώσει μιa μοναδική συναυλία στο Θέατρο Πέτρας την Τρίτη 5 Ιουλίου
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

ΣΙΝΕΜΑ
Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ

Η Νόρμα (Gloria Swanson) είναι μια ξεπεσμένη σταρ του βωβού κινηματογράφου, που ζει με τον μπάτλερ Max (Erich von Stroheim), πρώην σκηνοθέτη και άνδρα της στη Sunset Boulevard (Λεωφόρο της Δύσης) γύρω στα τέλη της δεκαετίας του '50. Η Norma, που ονειρεύεται την επιστροφή της στην οθόνη συναντά τον Τζο (William Holden), έναν ασήμαντο σεναριογράφο που κυνηγημένος από τους πιστωτές του, βρίσκει καταφύγιο στην έπαυλή της υποσχόμενος να την βοηθήσει να κάνει ένα δυναμικό comeback στο σινεμά. Αμέσως αναπτύσσεται μεταξύ τους μια σχέση εξάρτησης και πάθους, που σταδιακά θα τους οδηγήσει στην καταστροφή. Όταν ο Τζο θα γνωρίσει και θα ερωτευτεί μια νεώτερη κοπέλα, η Νόρμα παρασύρεται από το ερωτικό της πάθος, χάνει τελείως τη λογική της και αρχίζει τις σκηνές ζηλοτυπίας με έντονες συναισθηματικές εκρήξεις. Με τον καιρό ο Τζο, αρχίζει να νιώθει φυλακισμένος, όμως εκείνη δεν θα τον αφήσει να την εγκαταλείψει έτσι εύκολα.

Για περισσότερες πληροφορίες, κριτικές και πού θα δείτε την ταινία, πατήστε εδώ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ

4ο TEXAS SUMMER FESTIVAL


4η συνεχόμενη χρονιά για τον πιο underground θεσμό στην Ελλάδα. Ο χώρος διεξαγωγής γνωστός σε όλους, Bat City (μουσικός πολυχώρος). 23 μέρες live, 70 συγκροτήματα, πάρα πολλά μουσικά ειδή (hip-hop, metal, electro, altarnative, rock, blues, hard rock, industrial). Γνωστές και άγνωστες μπάντες "παίζουν" χωρίς εξαιρέσεις, στον ίδιο χώρο, με τον ίδιο εξοπλισμό, έως 1 ώρα/συγκρότημα, παρουσιάζοντας την δουλειά τους ακριβώς όπως θέλουν και όχι όπως θα έπρεπε!

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share