Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ΠΝΠ για τον κορονοϊό στην Ελλάδα! Τι ισχύει για σχολεία, λιμάνια, ΜΜΜ;

Συναγερμός και στην Ελλάδα!

25 Φεβρουαρίου 2020 12:59
ΠΝΠ για τον κορονοϊό στην Ελλάδα! Τι ισχύει για σχολεία, λιμάνια, ΜΜΜ;

Tην έκδοση Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου με μέτρα πρόληψης για τον κορoνοϊό, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Όπως είπε ο κ. Πέτσας ο κορονοϊός εξακολουθεί να παραμένει μια ήπια νόσος, παρά την έξαρση που έχει στην γειτονική Ιταλία, όμως η κυβέρνηση έκρινε απαραίτητο να προχωρήσει στην έκδοση ΠΝΠ με μέτρα πρόληψης, υγειονομικής παρακολούθησης και αποτροπής της εξάπλωσης της νόσου. «Πτυχές του σχεδίου για τον κοροναϊό θα εξελίσσονται ανάλογα με τις διεθνείς εξελίξεις», σημείωσε ο κ. Πέτσας και διευκρίνισε ότι πρόκειται για δυναμικό μέτρο προκειμένου η χώρα να είναι έτοιμη για το χειρότερο σενάριο, χωρίς, όμως αυτό να σημαίνει ότι θα ενεργοποιηθούν όλα τα μέτρα. «Χρειάζεται ψυχραιμία και όχι πανικός» κατέληξε ο κ. Πέτσας.

Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τον ΠΟΥ και την Ευρωπαϊκή Ένωση και όλα τα μέτρα που λαμβάνουμε είναι σε συνεννόηση με τους διεθνείς οργανισμούς!

Νέος συναγερμός για τον κορονοϊό! Κρούσματα σε Φλωρεντία και Σικελία!

Νέος συναγερμός χτύπησε στην Ιταλία για τον φονικό κορωναϊό, με τα νέα κρούσματα να καταγράφονται σε Φλωρεντία και Σικελία, προκαλώντας ακόμη περισσότερο πανικό. Μάθετε, εδώ, τα αποτελέσματα για το ύποπτο κρούσμα στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα, ένας επιχειρηματίας που ταξίδεψε στην Κίνα διαγνώσθηκε θετικός στον ιό στην Φλωρεντία, ενώ μία τουρίστρια με καταγωγή από την πόλη Μπέργκαμο της Λομβαρδίας, που επίσης έχει μολυνθεί από τον κορωναϊό, εισήχθη σε νοσοκομείο στο Παλέρμο της Σικελίας.

Όπως έγινε γνωστό οι αρμόδιες Αρχές έθεσαν σε καραντίνα όλο το γκρουπ των συνταξιδιωτών της τουρίστριας.

Στο μεταξύ η ιταλική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι οι σχολικές εκδρομές σταματούν τουλάχιστον μέχρι τις 15 Μαρτίου.

Σύμφωνα με τον Τύπο, η αύξηση των κρουσμάτων μπορεί να συνεχιστεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας και αν τα μέτρα που ελήφθησαν αποδειχθούν αποτελεσματικά, να περιοριστεί αμέσως μετά.

Μέχρι στιγμής τα κρούσματα που έχουν επιβεβαιωθεί σε όλη την Ιταλία είναι 229 ενώ 7 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους.

Συναγερμός: Εγκλωβισμένος σε ξενοδοχείο πασίγνωστος ηθοποιός λόγω κορωναϊού!

Είδηση σοκ προκλήθηκε στον χώρο της showbiz με την είδηση πως βρίσκεται εγκλωβισμένος σε ξενοδοχείο πασίγνωστος ηθοποιός λόγω Κορωνοϊού!

Δεν θα πιστέψετε ποιος είναι. Αναγκάστηκαν να σταματήσουν ακόμα και τα γυρίσματα της ταινίας του.

O 57χρονος σταρ του... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share