Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020

Συγκινεί για ακόμα μια φορά ο 9χρονος με νανισμό - Του έκαναν ολικό makeover και γέλασε από χαρά

Το βίντεο το τράβηξε η αδερφή του

25 Φεβρουαρίου 2020 12:38
Συγκινεί για ακόμα μια φορά ο 9χρονος με νανισμό - Του έκαναν ολικό makeover και γέλασε από χαρά
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Ο Κουάντιν Μπέιλς απόλαυσε ένα κούρεμα σε ένα κομμωτήριο του Brisbane τη Δευτέρα, μετά την προβολή του βίντεο που ράγισε καρδιές, λόγω του bullying που δέχεται στην ζωή του. Διαβάστε το πρώτοι στο Athensmagazine.gr

Ένα makeover στο Nak Hair στο Murarrie είχε ο 9χρονος με νανισμό, αφού το προσωπικό συγκινήθηκε από το βίντεο στο οποίο έκλαιγε και είπε ότι ήθελε να αυτοκτονήσει εξαιτίας του εκφοβισμού στο σχολείο, που μπορείτε να δείτε εδώ.

Η 20χρονη αδελφή του, Γκιάλα, η οποία έχει 12.000 ακόλουθους στο Instagram, έφτιαχνε τα μαλλιά της στο κομμωτήριο και αποφάσισε να φέρει μαζί της τον αδελφό της.

Κατέγραψε βίντεο τον Κουάντιν που χαμογελούσε, καθώς τα μαλλιά του πλύθηκαν και κόπηκαν.

αδελφή 9χρονου με νανισμό

Αργότερα μοιράστηκε ένα άλλο βίντεο, που του στεγνώνουν τα μαλλιά, το οποίο είναι δημοφιλές για τα μοντέλα του Instagram.

Ένας κομμωτής στο κατάστημα είπε στην Daily Mail Australia: «Η μαμά του ήρθε μαζί του όταν βγήκαν στο κατάστημα χθες. Όλοι μας είπαμε "γεια" σε αυτούς - ήταν φοβερό.

«Του προσφέραμε ένα κόψιμο μαλλιών και κάποια δωρεάν προϊόντα για τα μαλλιά».

Ο 9χρονος με νανισμό που έκανε το διαδίκτυο να συγκινηθεί, έγινε All Star! Δείτε το συγκινητικό βίντεο

Ο μόλις εννέα ετών Κιουάντεν Μπέιλς, που πάσχει από νανισμό και συγκλόνισε όλο τον πλανήτη λόγω του bullying που δέχεται, πλέον έζησε την ημέρα της ζωής του!

Πριν λίγες ημέρες, η μητέρα του τον βιντεοσκόπησε την ώρα που έκλαιγε και έλεγε ότι θέλει να αυτοκτονήσει μετά από ένα ακόμη περιστατικό bullying στο σχολείο του.

Ο 9χρονος έχει τον πιο διαδεδομένο τύπο νανισμού και στο βίντεο που σπαράζει καρδιές και μπορείτε να δείτε εδώ, λέει στην μητέρα του: «Δώσε μου ένα σκοινί, θέλω να κρεμαστώ», με την μητέρα του να ακούγεται να λέει πως αυτό είναι το αποτέλεσμα του bullying.

Προκάλεσε ένα κύμα συμπαράστασης σε ολόκληρο τον κόσμο, με πολλούς διάσημους να παίρνουν θέση και να τον στηρίζουν δημόσια.

΄Έτσι “άνοιξε” τον χορό σε παιχνίδι All Star στο Cbus Super Stadium. Μπήκε κρατώντας από το χέρι τον αρχηγό της ομάδας Τζόελ Θόμσον, με όλο το κοινό να χειροκροτεί.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share