Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μια αδέσποτη σκυλίτσα είχε κολλήσει στην πόρτα και κανείς δεν θέλει να την βοηθήσει – Προσέξτε όμως ποιος έρχεται από τα δεξιά της!

Απίστευτο!

25 Φεβρουαρίου 2020 09:10
Μια αδέσποτη σκυλίτσα είχε κολλήσει στην πόρτα και κανείς δεν θέλει να την βοηθήσει – Προσέξτε όμως ποιος έρχεται από τα δεξιά της!

Αυτή η αδέσποτη σκυλίτσα είχε κολλήσει στα κάγκελα μιας πόρτας και έμεινε έτσι για ώρα αφού κανείς δεν πήγε να την βοηθήσει για να σωθεί.

Παρ’όλο που προσπαθούσε, δεν μπορούσε να ελευθερωθεί. Έτσι περίμενε και περίμενε και περίμενε για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά τελικά μια φιλοζωική οργάνωση έμαθε για εκείνη και έτρεξε στο πλευρό της.

Οι γείτονες άκουγαν τα κλάματα, αλλά επειδή φοβούνταν τους σκύλους και νόμιζαν ότι θα τους δάγκωνε αν προσπαθούσαν να την βγάλουν, κάλεσαν το Animal Aid.

Αλλά η αντίδραση της σκυλίτσας όταν την έβγαλαν δείχνει πόσο απίθανα είναι τα ζώα. Ευτυχώς για μας, η ομάδα που την έσωσε είχε φέρει μαζί κάμερα και κατέγραψε όλη την διαδικασία. Αν αγαπάτε κι εσείς τα ζώα και ειδικά τους σκύλους σίγουρα θα συγκινηθείτε και με αυτή την ιστορία!

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

Ηρωική έγκυος σκυλίτσα πιτ μπουλ σκότωσε κόμπρα και πέθανε για να σώσει... (Video)

Μία έγκυος σκυλίτσα ράτσας πιτ μπουλ ήρθε αντιμέτωπη με μια κόμπρα-μονόκλ που είχε εισβάλει στο σπίτι της οικογένειας.

Η ηρωική σκυλίτσα με τα περισσότερα από 10 κουταβάκια στην κοιλιά της πάλεψε με το φίδι και κατόρθωσε να το εξουδετερώσει, αλλά έχασε τη ζωή της από το φονικό δηλητήριο.

Συγκεκριμένα, στην επαρχία Pathum Thani στην κεντρική Ταϊλάνδη, αυτό το θηλυκό πιτ μπουλ επέδειξε απίστευτο ηρωισμό και αυτοθυσία σώζοντας τις ζωές των αφεντικών του, θυσιάζοντας τη δική του, σύμφωνα με τη βρετανική Metro. Και επειδή ξέρουμε πόσο σας αρέσει να βλέπετε βίντεο, δείτε εδώ ένα μωράκι να κάνει κάτι τρομερό με τον σκύλο του.

Ειδικότερα, το βράδυ της 18ης Φλεβάρη, το ετοιμόγεννο πιτ μπουλ ρίχτηκε στη μάχη με μια κόμπρα-μονόκλ, που προσπαθούσε να μπει στο σπίτι.

Το θηλυκό πιτ μπουλ σε λίγο καιρό θα έφερνε στον κόσμο περισσότερα από 10 κουταβάκια
Το φίδι δάγκωσε το σκυλί αρκετές φορές στο σαγόνι, με το ισχυρό δηλητήριο να μπορεί να σκοτώσει τη σκυλίτσα σε λίγα λεπτά.

Παρ’ όλ’ αυτά, η σκύλα κατάφερε να τραυματίσει θανάσιμα την κόμπρα. Όταν το αφεντικό του σκυλιού βγήκε από το σπίτι, μετά τα άγρια γαβγίσματα, ήταν πολύ αργά.

Το υπέροχο σκυλί μας σκοτώθηκε ενώ μας προστάτευε από την κόμπρα. Η καρδιά μου έσπασε. Σκέφτομαι τον πόνο που πρέπει να ένιωσε και θέλω να κλάψω», σχολίασε συντετριμμένος.

Δείτε το βίντεο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share