Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκάρει η συνοδηγός της Corvette που σκότωσε τον 25χρονο: "Χτύπησε προπορευόμενο αυτοκίνητο μετά την μοτοσικλέτα"

Εμφανίστηκε και αναμένεται να καταθέσει

24 Φεβρουαρίου 2020 22:52
Σοκάρει η συνοδηγός της Corvette που σκότωσε τον 25χρονο:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εντοπίστηκε και αναμένεται να καταθέσει τις επόμενες ώρες, η συνοδηγός, που επέβαινε στη μοιραία Corvette που παρέσυρε και σκότωσε τον 25χρονο οδηγό μηχανής στη Γλυφάδα. Στην τροχαία Ελληνικού κατέθεσε στα πλαίσια τη προανακριτικής.

Χτύπησε προπορευόμενο αυτοκίνητο μετά την μοτοσικλέτα και στην συνέχεια συγκρούστηκε και με άλλο αυτοκίνητο, και ακινητοποιήθηκε, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Η αστυνομία αναζητεί ακόμη ένα τρίτο άτομο, που πήρε με το αυτοκίνητό του τον οδηγό από τον τόπο του δυστυχήματος. Φωτογραφίες από το σημείο του τροχαίου έχουν έρθει στο φως, τις οποίες μπορείτε να δείτε εδώ, και ανατριχιάζουν.

Συγκλονισμένος είναι και ο πατέρας και μίλησε στην ΕΡΤ, λέγοντας για μένα είναι ένας δολοφόνος και περιμένει την δίκη, από την οποία αναμένει να δικαιωθεί και το παιδί του.

Ραγδαίες εξελίξεις με το φονικό τροχαίο στη Γλυφάδα!

Εντοπίστηκε η γυναίκα που επέβαινε ως συνοδηγός στην μαύρη Corvette, που τα ξημερώματα της Τετάρτης σκότωσε τον 25χρονο στην Γλυφάδα. Φωτογραφίες από το φονικό τροχαίο με την Corvette στην Γλυφάδα εξασφάλισε το OPEN TV, οι οποίες αποτελούν ντοκουμέντα!

Ο 40χρονος αμέσως μετά το τροχαίο μπήκε στο αμάξι φίλου του που ακολουθούσε και εξαφανίστηκαν. Η συνοδηγός θα κληθεί για κατάθεση.

Ελεύθερος ο οδηγός που σκότωσε τον 25χρονο- Ξεσπάει ο πατέρας "Δεν τον θεωρώ άνθρωπο, είναι δολοφόνος. "

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την κατάθεση του στους αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής στο Ελληνικό ο 40χρονος οδηγός μετά το θανατηφόρο τροχαίο που τα ξημερώματα της Τετάρτης παρέσυρε, σκότωσε κι εγκατέλειψε έναν 25χρονο μοτοσικλετιστή, με την μαύρη πολυτελή Corvette στην Γλυφάδα!

Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίστηκε στην κατάθεσή του ότι εξαφανίστηκε για τρεις ημέρες επειδή ήταν σε κατάσταση σοκ. «Ήμουν σε κατάσταση σοκ, γι’ αυτό και εξαφανίστηκα. Δεν κατάλαβα τι έγινε», ενώ μπορείτε να δείτε εδώ αναλυτικά τα όσα είπε.

Ο πατέρας του 25χρονου Νάσου Καρανίκα, Γιώργος. Μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 ο κ.Καρανίκας, μετά την εμφάνιση του 40χρονου, σχολίασε τα όσα είπε και ξέσπασε.

«Πήρα τεράστια δύναμη με αυτό που συνέβη χθες γι΄αυτό τον δολοφόνο. Δεν τον θεωρώ άνθρωπο, είναι δολοφόνος. Το χειρότερο που είπε είναι ότι δεν κατάλαβα τι έκανα. Αφού δεν κατάλαβε τι έκανε, τι σοκ έπαθε; Ότι τρακάρισε ένα ντουβάρι, γιατί μας κοροϊοδεύει; Όταν ένας άνθρωπος παθαίνει σοκ δεν κινείται έτσι...βγαίνει από το αυτοκίνητο και σωριάζεται στο έδαφος ... Ήξερε πάρα πολύ καλά τι έκανε. Αν ερχόταν ασθενοφόρο νωρίς, αν καθόταν εκεί, το παιδί μου μπορεί να ζούσε..

Μιλώντας για το παιδί του που τόσο άδικα έχασε, ο κ.Καρανίκας είπε: «Ο Νάσος ήταν ένα παιδί σεβάσμιο, κοινωνικό και για να το διαπιστώσετε μπορείτε να ρωτήσετε όλη την Ηλιούπολη. Θέλω δικαίωση, δεν θέλω να δω αυτόν τον δολοφόνο. Αυτές τις οικογένειες δεν τις ενδιαφέρει καν ο πόνος ή αν σκότωσαν παιδί. Αυτοί έχουν μάθει να κάνουν τα πάντα με τα λεφτά, δεν έχουν αισθήματα. Πήρα δύναμη γιατί χθες τον έπιασαν. Ημουν σε αναμμένα κάρβουνα και έλεγα δεν θα μπορέσουν να τον πιάσουν. Η μητέρα του δεν έχει συνέλθει ακόμα. Θέλω να είστε μαζί μου, να μην κρυφτεί το θέμα. Ο Θανάσης μου μού φωνάζει, μου δίνει δύναμη».

Σημειώνεται, ότι για το τροχαίο έχει διατάξει προκαταρκτική έρευνα ο εισαγγελέας. Με δεδομένο ότι ο οδηγός της μαύρης Corvette εμφανίσθηκε μετά την παρέλευση του αυτοφώρου, οδηγεί την υπόθεση στην τακτική δικαιοσύνη. Αυτό σημαίνει ότι η προανακριτική του απολογία περιλαμβάνεται πλέον στη δικογραφία που έχει σχηματισθεί για την υπόθεση και θα αποσταλεί στον εισαγγελέα. Εκείνος θα ασκήσει την ποινική δίωξη σε βάρος του οδηγού, που θα κληθεί να απολογηθεί στο στάδιο της κύριας ανάκρισης. Η υπόθεση θα φτάσει στο ακροατήριο σε τακτική δικάσιμο. Ετσι, ο 40χρονος είναι ελεύθερος από χθες βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 40χρονος άνδρας από το Χολαργό, φέρεται να έχει και άλλα τέτοια αυτοκίνητα στην κατοχή του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα την στιγμή που παρέσυρε τον νεαρό μοτοσικλετιστή, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ μετά το τραγικό δυστύχημα εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε, αφήνοντας αβοήθητο στον δρόμο τον νεαρό μοτοσυκλετιστή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha το όχημα έκανε σφήνες στο σημείο, ενώ οι αρχές αναζητούν εάν υπάρχει και δεύτερο όχημα. Μάρτυρες υποστηρίζουν ότι μαζί με τον οδηγό ήταν και μια γυναίκα, η οποία τράπηκε και αυτή σε φυγή μετά το τροχαίο δυστύχημα.

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο «αντίο» του 25χρονου. Συγγενείς και φίλοι είπαν το στερνό αντίο στον άτυχο νεαρό. Οι φίλοι του το μόνο που θέλουν είναι να βρεθεί ο οδηγός του αυτοκινήτου. Η κοπέλα του προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της. «Μου είχε πει ότι δε θα αργήσει και του είχα πει θα τον περιμένω , αλλά δεν πρόλαβε να γυρίσει. Βρείτε τον σας παρακαλώ, σας παρακαλώ , σας παρακαλώ» λέει με δάκρυα στα μάτια. «Εγώ μίλησα μισή ώρα πριν το ατύχημα και μου είπε να τον περιμένω, έρχεται σπίτι μου. Είμαι ο παιδικός του φίλος, από τεσσάρων χρονών είμαστε μαζί . Δεν έχει περάσει μέρα να μην έχουμε μιλήσει και τώρα ένας δολοφόνος με αφήνει να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου χωρίς αυτόν» λέει ο παιδικός του φίλος.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share