Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί - "Μέχρι και 20 βαθμούς ττην Τετάρτη αλλά την Καθαρά Δευτέρα..."

Αναλυτικά η πρόγνωση

24 Φεβρουαρίου 2020 22:35
Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί -
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Ο Σάκης Αρναούτογλου μέσα από το δελτίου καιρού της ΕΡΤ έκανε αναλυτική πρόβλεψη για τον καιρό της βδομάδας που έρχεται, και ειδικά για τον καιρό της Καθαράς Δευτέρας, που μας ενδιαφέρει αυτή την περίοδο.

Γενικά θα παραμείνει καλός ο καιρός μέχρι και την Παρασκευή, παρά τις συννεφιές και τις κατά τόπους βροχές. Το Σάββατο τα σύννεφα θα παραμείνουν πιο πυκνά, αν και ο καιρός γενικά θα ανοίξει σε όλη την χώρα. Πρόβλεψη για τον καιρό της Καθαράς Δευτέρας έκανε και ο Τάσος Αρνιακός, την οποία μπορείτε να δείτε εδώ, και μίλησε για ανοιξιάτικο καιρό.

15-17 βαθμούς την Καθαρά Δευτέρα και ο νοτιάς θα βοηθήσει στο πέταγμα του χαρταετού. Το σαββατοκύριακο θα παραμείνει ζεστός ο καιρός, ένω πάνω από 20 βαθμούς θα έχουμε την Τετάρτη!

Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη για όλες τις μέρες:

«Σε αρκετές περιοχές της χώρας...»: Έκτακτη ενημέρωση του Σάκη Αρναούτογλου για Απόκριες και Καθαρά Δευτέρα! (photos)

Στην εξέλιξη του καιρού για τις Απόκριες και την Καθαρά Δευτέρα ενημέρωσε ο Σάκης Αρναούτογλου με ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook. Με το ίδιο να είχε προειδοποιήσει χθες για μία αλλαγή σούπερ εξπρές του καιρού!

Αναλυτικά όσα έγραψε στην έκτακτη ενημέρωσή του ο έμπειρος μετεωρολόγος:

Η ΤΑΣΗ του καιρού για το τριήμερο της Κ. Δευτέρας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ!

Φίλες και φίλοι πολλά τα ερωτήματα σας όσον αφορά την εξέλιξη του τριημέρου της καθαράς Δευτέρας: Σύμφωνα λοιπόν και με τα τελευταία- σημερινά προγνωστικά στοιχεία σας παραθέτω μετά από ένα φιλτράρισμα των κυριότερων προγνωστικών μοντέλων, την πιθανή εξέλιξη του καιρού για την Κυριακή (1 Μαρτίου) αλλά και για την Καθαρά Δευτέρα (2 Μαρτίου): (Κάντε κλικ σας παρακαλώ πάνω στους χάρτες για μεγέθυνση και ρίξτε μία ματιά την αντιστοιχία των χρωμάτων με τα οποία φαινόμενα ή όχι αυτά αφορούν για την περιοχή σας!)

Με βάση λοιπόν τα διαθέσιμα στοιχεία, θα σας έλεγα πώς πως η τάση του καιρού για το συγκεκριμένο τριήμερο είναι να παραμείνει αυτός στις περισσότερες περιοχές σε γενικές γραμμές καταρχήν μαλακός (μέγιστες θερμοκρασίες στους χάρτες βροχής) με νοτιάδες, λίγο πιο ενισχυμένους τοπικά την Καθαρά Δευτέρα (δείτε τους χάρτες ανέμων) ευνοώντας κατά πάσα πιθανότητα το πέταγμα του χαρταετού σε αρκετές περιοχές της χώρας, ενώ υπάρχει και πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών βροχών κατά τόπους (δείτε στους προγνωστικούς χάρτες ποιες περιοχές αφορά περισσότερο αυτή η πιθανότητα).

Για οτιδήποτε νεότερο για την εξέλιξη του καιρού του τριημέρου φυσικά θα υπάρξουν λεπτομέρειες και από εδώ αλλά και από τα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 21:45 το βράδυ!

Για να μη χάνετε τον.. καιρός σας ;)

Καλή εβδομάδα σε όλες και σε όλους!

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου

Posted by Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou on Sunday, 23 February 2020
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share