Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κανείς δεν καταλάβαινε τι έχει αυτό το μικρό τζάγκουαρ...Όταν είδαν την ακτινογραφία του πάγωσαν

Θα σας συγκινήσει η συνέχεια!

24 Φεβρουαρίου 2020 20:50
Κανείς δεν καταλάβαινε τι έχει αυτό το μικρό τζάγκουαρ...Όταν είδαν την ακτινογραφία του πάγωσαν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια μικρή θηλυκή τζάκουαρ εντοπίστηκε από μια καλή γυναίκα, η οποία της έσωσε την ζωή. Δεν φαινόταν να είναι καλά, αλλά ποτέ δεν περίμεναν τι θα αντίκριζαν στην ακτινογραφία του άτυχου ζώου.

Η μητέρα της δεν ήταν τριγύρω και η μικρή δεν μπορούσε να κινηθεί – ήταν τετραπληγική. Στάθηκε πολύ τυχερή που διασώθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ζώων για να δούνε οι γιατροί τι δεν πήγαινε καλά, κάνοντας της ακτινογραφία.

Η Βερονικα Καμπρέρα, μια φοιτήτρια κτηνιατρικής στο San Francisco, δήλωσε ότι θεράπευεαν άγρια ​​ζώα κάθε εβδομάδα από όλη τη χώρα.

Τα ζώα είναι συνήθως θύματα του κυνηγιού. Η τίγρης έλαβε την βοήθεια των γιατρών και μιας οργάνωσης για τη διάσωση των άγριων ζώων.

Οι κάτοικοι του χωριού δεν ήταν πρόθυμοι να δώσουν πάρα πολλές πληροφορίες στο προσωπικό του νοσοκομείου, το μόνο που ανέφεραν είναι ότι το ζώο βρέθηκε δίπλα σε μια φυτεία φοινίκων. Δεν είναι το μόνο περιστατικό που σοκάρει με την ακτινογραφία, μιας και όπως θα δείτε εδώ, υπάρχουν πολλές αντίστοιχες περιπτώσεις, ακόμα και με θύματα ανθρώπους.

Η φοιτήτρια εικάζει ότι η ιαγουάρος πλησίασε κοντά στη φυτεία και την πυροβόλησαν. Η μικρή ιαγουάρος είναι μόλις 11 μηνών. Μετά από ακτινογραφίες, οι γιατροί βρήκαν 18 σφαιρίδια στο σώμα της από πυροβολισμούς.

Δύο από αυτές κατέστρεψαν την σπλήνα της.

Όμως κανείς δεν την εγκατέλειψε. Την ονόμασαν Ντιάιρα και υποβλήθηκε σε εγχείρηση.

Βρήκαν ότι πολλές από τις σφαίρες είχαν σφηνώσει στα οστά της και δεν μπορούσαν να αφαιρεθούν. Μετά από μια δεύτερη χειρουργική επέμβαση, η Ντιάιρα θα χρειαστεί πέντε μήνες θεραπείας πριν μετακινηθεί πίσω στην άγρια φύση.

Ευτυχώς δείχνει να βελτιώνεται η κατάστασή της. Γίνεται δυνατή σιγά σιγά. Της ευχόμαστε όλοι τα καλύτερα!

Αυτή η γυναίκα πήδηξε σε κλουβί με τζάγκουαρ για να βγάλει selfie. Με τη συνέχεια θα παγώσετε!

Την απόλυτη φρίκη πέρασε μια γυναίκα, η οποία θέλοντας να βγάλει μια selfie μπήκε μέσα σε ένα κλουβί με τζάγκουαρ και έγινε... χαμός.

Μετά τον άνδρα που ανέβηκε στον 62ο όροφο για μια selfie, γνωρίσαμε μια γυναίκα, η οποία κινδύνεψε επειδή της ήρθε η ιδέα να βγάλει selfie με τζάγκουαρ.

Συγκεκριμένα, επίθεση από ένα εξαγριωμένο τζάγκουαρ δέχτηκε μια γυναίκα από την Αριζόνα, όταν εκείνη πήδηξε τον φράχτη του περίκλειστου χώρου όπου βρισκόταν το ζώο για να βγάλει μαζί του φωτογραφία.

Το τζάγκουαρ άρπαξε με τα νύχια του την επισκέπτρια του ζωολογικού κήπου όταν εκείνη πήδηξε τον προστατευτικό φράχτη, που κρατά τον κόσμο μακριά από τα κάγκελα του κλουβιού, και πλησίασε αρκετά το τζάγκουαρ ώστε να βγάλει μια φωτογραφία με το άγριο ζώο στο φόντο!

Όπως φαίνεται στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει τη γυναίκα αιμόφυρτη στο έδαφος, το άγριο ζώο τραυμάτισε με τα νύχια του το θύμα του στο αριστερό χέρι, προτού η γυναίκα καταφέρνει να απελευθερωθεί, με τη βοήθεια άλλων επισκεπτών.

Αν και το τζάγκουαρ είχε γαντζωθεί στο χέρι της, ένα πλαστικό μπουκάλι που του πέταξε μια άλλη επισκέπτρια του απέσπασε για λίγο την προσοχή,

Η διεύθυνση του ζωολογικού πάρκου στο Φίνιξ καθησύχασε τους φιλόζωους ότι ο τζάγκουαρ δεν πρόκειται να θανατωθεί.

Όσο για τη γυναίκα, αμέσως μετά τον τραυματισμό της μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου ευτυχώς διαπιστώθηκε ότι το τραύμα της δεν ήταν βαθύ. Αφού έλαβε εξιτήριο, επέστρεψε στον ζωολογικό κήπο για να ζητήσει συγγνώμη για την απερισκεψία της.

TAGS
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share