Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αστυνομικός τράβηξε όπλο μέσα στην ΑΣΟΕΕ! (Video)

Σοκάρει το βίντεο!

24 Φεβρουαρίου 2020 17:57
Αστυνομικός τράβηξε όπλο μέσα στην ΑΣΟΕΕ! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκάρουν οι καταγγελίες από την Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ και από τις φοιτητικές παρατάξεις Ενωτική Πρωτοβουλία ΑΣΟΕΕ και ΕΑΑΚ-ΑΣΟΕΕ., σύμφωνα με τις οποίες αστυνομικός τράβηξε όπλο μέσα στην ΑΣΟΕΕ.

Βίντεο καταγράφει τη στιγμή που ένας άνδρας τραβάει όπλο, ενώ βρίσκεται εντός του Οικονομικού Πανεπιστημίου, ενώ νωρίτερα όπως θα δείτε εδώ, σημειώθηκαν αιματηρά επεισόδια.

«Στην ΑΣΟΕΕ μπήκε σήμερα ένας ασφαλίτης, ο οποίος, σύμφωνα με τις καταγγελίες φοιτητών και φοιτητριών, έβγαλε όπλο και απείλησε τους φοιτητές/-ριες. Έπειτα, φυγαδεύθηκε με τη βοήθεια των ΜΑΤ, τα οποία προχώρησαν σε ρίψη κρότου λάμψης και σε ξυλοδαρμούς φοιτητών και φοιτητριών» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ στην καταγγελία της.

«Την Δευτέρα 24/02 γίναμε μάρτυρες ενός πρωτοφανούς περιστατικού αστυνομικής αυθαιρεσίας στην σχολή μας. Συγκεκριμένα άντρας της ασφάλειας αποπειράθηκε να συλλάβει μικροπωλητή μέσα στον χώρο της ΑΣΟΕΕ. Όταν φοιτητές που υπήρχαν στον χώρο αντέδρασαν στο περιστατικό ο αστυνομικός μπήκε στην σχολή βγάζοντας ΟΠΛΟ στοχεύοντας και απειλώντας τους φοιτητές ότι θα τους ρίξει. Στην συνέχεια φυγαδεύτηκε με την βοήθεια διμοιρίας των ΜΑΤ τα οποία πέταξαν κρότου λάμψης και ξυλοκόπησαν φοιτητές φτάνοντας μέχρι την είσοδο της σχολής», καταγγέλλει η Ενωτική Πρωτοβουλία ΑΣΟΕΕ.

Η στιγμή που άνθρωπος της ασφάλειας βγάζει όπλο μέσα στην ΑΣΟΕΕ σε φοιτητές!

Posted by Resistencia ΑΣΟΕΕ on Monday, February 24, 2020

Επεισόδια με έναν αστυνομικό τραυματία στην ΑΣΟΕΕ!

Επεισόδια σημειώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας και, συγκεκριμένα, έξω από την ΑΣΟΕΕ, με έναν αστυνομικό να τραυματίζεται και να διακομίζεται στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, ομάδων ατόμων επιτέθηκε με πέτρες και ξύλα στη διμοιρία η οποία είχε πάει στο σημείο για να συνδράμει στην επιχείρηση που έκανε κλιμάκιο της Ασφάλειας για να συλλάβει μικροπωλητές που είχαν στήσει πάγκους έξω από την πρώην ΑΣΟΕΕ. Δείτε, επίσης, τι είχε γίνει στα προηγούμενα αιματηρά επεισόδια.

Μόλις πλησίασαν οι αστυνομικοί, οι άγνωστοι, που στεκόντουσαν στην είσοδο του Πανεπιστημίου, άρχισαν να πετούν πέτρες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι και μεταφέρθηκε στο «401».

Επίθεση σε διμοιρία των ΜΑΤ: Έξι προσαγωγές έξω από τη Νομική!

Επίθεση σε διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν έξω από τη Νομική πραγματοποίησαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Κυριακής.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε στις 3:30 τα ξημερώματα. Χθές μάλιστα, σημειώθηκε επίθεση στο παράρτημα του υπουργείου Τουρισμού στο Μεταξουργείο, για την οποία ανέλαβαν την ευθύνη οι Αναρχικές/Αναρχικοί!

Σύμφωνα με την αστυνομία, η Άμεση Δράση δέχθηκε κλήση, λίγο πριν από τις 3:30, για περιστατικό που δήθεν συνέβη στην οδό Ακαδημίας 50. Μόλις έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί βγήκαν ξαφνικά άτομα από τη Νομική Σχολή και τους επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ, καδρόνια και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Από την επίθεση δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός με αστυνομικούς να προχωρούν στη συνέχεια σε έξι προσαγωγές.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share