Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

25χρονη τραγουδίστρια παρασύρθηκε από αυτοκίνητο! (photo-video)

Τραγωδία!

24 Φεβρουαρίου 2020 15:04
25χρονη τραγουδίστρια παρασύρθηκε από αυτοκίνητο! (photo-video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θρήνος επικρατεί στον καλλιτεχνικό κόσμο με τον θάνατο της 25χρονης τραγουδίστριας Lindsey Renee Lagestee.

Την νεαρή τραγουδίστρια χτύπησε ένα αυτοκίνητο ενώ βρισκόταν καθοδόν για μια εμφάνισή τους στο Ιλινόις. Η γυναίκα μετά το τροχαίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου πέθανε τρεις ημέρες μετά. Πρόσφατα μάλιστα την τελευταία του πνοή άφησε και ένας αγαπημένος ηθοποιός, όπως θα δείτε εδώ.

“Στην οικογένειά μας των Dixie Crush, θέλουμε να πούμε ευχαριστώ για την αγάπη και την υποστήριξή σας τις τελευταίες αυτές ημέρες. Κάποιοι μάθατε τα τρομακτικά νέα, και με βαριά καρδιά σας ενημερώνουμε ότι η Lindsey Renee πέθανε τη Δευτέρα λόγω επιπλοκών από το τροχαίο την περασμένη Παρασκευή. Οι καρδιές μας έχουν "σπάσει" για αύτη την τραγωδία που δεν έχει λογική" αναφέρει η ανάρτηση.

To our Dixie Crush family, aka the #CrushCrew, thank you so much for the outpouring of love and support these past few...

Posted by Dixie Crush on Wednesday, February 19, 2020

Το μέλος του συγκροτήματος Jim Nonneman δήλωσε στην Taste of Country ότι ένα αυτοκίνητο χτύπησε την 25χρονη όταν βγήκε από το δικό της όχημα της.

“Είχε μόλις παρκάρει λίγα τετράγωνα από το μαγαζί που θα εμφανιζόμασταν. Βγήκε από το αυτοκίνητό της και τότε τη χτύπησε ένα ΙΧ".

Πέθανε γνωστός δημοσιογράφος (photo)

Ο γνωστός δημοσιογράφος Ερβέ Μπουρζ, σημαίνουσα μορφή της γαλλόφωνης ραδιοφωνικής και τηλεοπτικής δημοσιογραφίας πέθανε σε ηλικία 86 ετών!

Εξέπνευσε σε νοσοκομείο του Παρισιού, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, συγγενείς και στενούς φίλους, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Ολιβιέ Ζενιά-Ρατά, ο άλλοτε προσωπάρχης του στο γαλλικό ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο (Conseil supérieur de l'audiovisuel, CSA). Ράκος είναι τις τελευταίες ώρες ο Κώστας Καραμανλής με τον θάνατο ενός αγαπημένου του προσώπου να τον έχει λυγίσει

Ποιος ήταν ο Ερβέ Μπουρζ

Δημοσιογράφος, για χρόνια διευθυντής των τηλεοπτικών δικτύων TF1, France 2 και France 3, καθώς και του γαλλικού ραδιοφωνικού δικτύου RFI, ο Ερβέ Μπουρζ διετέλεσε επικεφαλής του CSA από το 1995 ως το 2001.

Πέραν του ηγετικού ρόλου του σε μέσα ενημέρωσης, ο Ερβέ Μπουρζ υπήρξε επίσης αγωνιστής εναντίον της αποικιοκρατίας σε μια εξαιρετικά τεταμένη περίοδο — αυτή του πολέμου στην Αλγερία — δεν έκρυψε ποτέ τον έρωτά του για την Αφρική, ενώ υπήρξε διαχρονικά παθιασμένος υπερασπιστής της γαλλοφωνίας, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Γεννημένος τη 2α Μαΐου 1933 στη Ρεν (βορειοδυτική Γαλλία), πήρε πτυχίο από την Ανώτατη Σχολή Δημοσιογραφίας της Λίλλης (Ecole supérieure de journalisme de Lille, ESJ) το 1955. Ακολούθησε μια μακρά διαδρομή από τα μέσα ενημέρωσης στην πολιτική, αλλά και στη διπλωματία — υπήρξε για μια περίοδο πρεσβευτής της Γαλλίας στην UNESCO.

Είχε συνυπογράψει το 2012 ένα τελευταίο ντοκιμαντέρ για την περίοδο αμέσως μετά το τέλος της αποικιοκρατίας στην Αλγερία (L'Algérie à l'épreuve du pouvoir) με τον Ζερόμ Σεσκάν.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share