Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νέο χτύπημα άλα... Σκλαβενίτη: Ποια σούπερ μάρκετ είναι κλειστά σήμερα;

Θλίψη στην αγορά!

24 Φεβρουαρίου 2020 10:25
Νέο χτύπημα άλα... Σκλαβενίτη: Ποια σούπερ μάρκετ είναι κλειστά σήμερα;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέο χτύπημα στην αγορά και συγκεκριμένα στον κλάδο των σούπερ μάρκετ, όπως είχε συμβεί με τον ξαφνικό θάνατο του Στέλιου Σκλαβενίτη πριν περίπου 2 χρόνια!

Από χτες η χώρα βιώνει θλίψη από τον θάνατο του Δήμου Βερούκα, ιδιοκτήτη των σούπερ Bazaar! Έτσι τα σούπερ μάρκετ Bazaar θα μείνουν κλειστά σήμερα σε όλη την Ελλάδα καθώς το μεσημέρι θα γίνει η κηδεία Έλληνα επιχειρηματία!

Κλειστά θα μείνουν σήμερα τα σούπερ μάρκετ Bazaar σε όλη την Ελλάδα καθώς θα τελεστεί η κηδεία του ιδρυτή και ιδιοκτήτη της αλυσίδας, Δήμου Βερούκα που πέθανε το Σάββατο. Κλειστά θα μείνουν και τα γραφεία της Bazaar σε όλη την Ελλάδα.

Παράλληλα, με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, στα σούπερ μάρκετ Bazaar δεν θα αναπαράγεται μουσική από 24 Φεβρουαρίου μέχρι 1 Απριλίου.

Επίσης, από 24 μέχρι 29 Φεβρουαρίου δεν θα πραγματοποιούνται ανακοινώσεις για προσφορές και εκδηλώσεις στα σούπερ μάρκετ της αλυσίδας.

Ξεκινήστε την ημέρα σας με αυτό το αντικείμενο από τον Σκλαβενίτη - Κοστίζει μόλις 2 ευρώ

Το Athensmagazine.gr σας βρήκε ακόμα μια προσφορά από την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης! Αγοράστε το αντικείμενο που θα σας "φτιάξει" την ημέρα με μόλις 2 ευρώ.

Κοιτάζοντας το φυλλάδιο του σούπερ μάρκετ, ανακαλύψαμε καταπληκτικές κούπες, που πραγματικά μπορεί να σας φτιάξουν την ημέρα, καθώς βγαίνουν σε 4 φωτεινά χρώματα. Είναι πάμφθηνες και μπορείτε να τις κάνετε και δώρα στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Αν σας αρέσουν, τρέξτε να τις αγοράσετε, διότι σιγά σιγά εξαντλούνται! Δείτε τις κούπες στην φωτογραφία παρακάτω:

Αν όμως, δεν θέλετε κούπες και θέλετε να διακοσμήσετε το χώρο σας, δείτε εδώ το όμορφο φωτιστικό που θα βάλει φως στο σπίτι σας!

Προσφορά: Στο φαρμακείο θα το χρυσοπληρώσεις, στον Σκλαβενίτη θα το πάρεις με ούτε 10€!

Κάτι που όλα τα σπίτια χρειάζονται και δεν πρέπει να λείπει από κανένα μπάνιο. Το Athensmagazine.gr σας βρήκε στον Σκλαβενίτη, αυτό που όλοι άνθρωποι έχουν ανάγκη, για να "ελέγχουν" την υγεία τους και να δαιτηρούνται σε φόρμα.

Δεν είναι άλλο, από μια ζυγαριά μπάνιου, την οποία θα βρείτε στην γνωστή αλυσίδα σουπερ μάρκετ στη πιο οικονομική τιμή. Ακόμα ένα φθηνό αντικείμενο που βάζει σε οργάνωση κυρίως τα κιλά σας και σας προσέχει, μετά από αυτό που θα βρείτε εδώ , και θα σας κρατάει ζεστούς, όπως και το σπίτι σας!

Είναι ψηφιακή για πλήρη ακρίβεια και με ενισχυμένο γυαλί, και η τιμή της είναι εξωπραγματική. Πλέον μπορείτε να έχετε τον έλεγχο του εαυτού σας και να νιώθετε ωραίοι και υγιείς με μόλις 9 ευρώ.

Ακόμα υπάρχει ακόμα μια ζυγαριά με λιπομετρητή, την οποία μπορείτε να κάνετε δικιά σας με μόλις 14€. Μην χάσετε αυτές τις προσφορές!

Σκλαβενίτης: Βάλτε τάξη και οργάνωση στα πράγματα του δωματίου σας με μόλις 1€! Σίγουρα το χρειάζεστε!

Το αντικείμενο που όλα τα σπίτι χρειάζονται για να βρίσκονται τα ρούχα σας σε μια τάξη. Θα το βρείτε στην καλύτερη τιμή στον Σκλαβενίτη. Δεν γίνεται να μην υπάρχει στην ντουλάπα σας και τώρα κοστίζει μόλις 1€!

Κοιτάζοντας το φυλλάδιο του Σκλαβενίτη, εντοπίσαμε τις πιο οικονομικές κρεμάστρες που θα βρείτε στην αγορά. Για να έχετε τα ρούχα και τα παλτό σας οργανωμένα και να μην τσαλακώνονται!

Δεν είναι βέβαια το μόνο αντικείμενο της μεγάλης αλυσίδας σουπερ μάρκετ, που είναι απαραίτητο για το σπίτι, μιας και έχουμε βρει και τα προϊόντα που θα το κρατάνε ζεστό μέχρι και το τέλος του χειμώνα, αλλά και στα πρώτα κρύα της άνοιξης!

Επωφεληθείτε από όσα προσφέρει για το σπίτι σας και εξοικονομήστε χρήματα!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share