Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020

Ράκος ο Κώστας Καραμανλής: Ο θάνατος που τον «λύγισε»!

Σοκ!

23 Φεβρουαρίου 2020 17:21
Ράκος ο Κώστας Καραμανλής: Ο θάνατος που τον «λύγισε»!

Χθες έφυγε η μεγάλη ποιήτρια Κική Διμουλά με τον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Καραμανλή να λυγίζει με την μεγάλη απώλεια και να κάνει την ακόλουθη δήλωση:

«Με βαθύτατη θλίψη αποχαιρετώ την καταξιωμένη και πολυβραβευμένη ποιήτρια Κική Δημουλά. Είχα την τύχη να την γνωρίζω προσωπικά.

Εκτιμώντας το ήθος, τη σεμνότητα και την ευαισθησία της. Θα μας λείψει πολύ. Στην οικογένειά της εκφράζω τα θερμά συλλυπητήρια μου». Ενώ, να σας θυμίσουμε μία κίνηση που είχε κάνει μπροστά στις κάμερες και μας είχε αφήσει κάγκελο!

Κώστας Καραμανλής: Αυτός ήταν ο πατέρας του πρώην Πρωθυπουργού!

Γνωρίζετε ποιος ήταν ο πατέρας του Κώστα Καραμανλή; Δείτε το πρόσωπό του!

Ο λόγος για τον Αλέκο Καραμανλή, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 91 ετών. Είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» με οξεία λοίμωξη του αναπνευστικού και καρδιακά προβλήματα. Με την ευκαιρία διαβάστε: Κώστας Καραμανλής: Σε άθλια κατάσταση - Έτρεχε με σορτσάκι και κρατούσε μαγκούρα!

Γεννήθηκε τα Χριστούγεννα του 1913 στην Πρώτη Σερρών όπου και τελείωσε το δημοτικό. Πήγε γυμνάσιο στην Αθήνα και σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Δικηγόρησε για λίγα χρόνια και στη συνέχεια ασχολήθηκε με μικρή εταιρία χωματουργικών έργων την οποία ίδρυσε ο ίδιος.

Ο Αλέκος Καραμανλής είχε πολεμήσει στο αλβανικό μέτωπο ως έφεδρος ανθυπολοχαγός στον πόλεμο του 1940.

Το Σεπτέμβριο του 2004 συμπλήρωσε 60 χρόνια γάμου με τη σύζυγό του Αλίκη, με την οποία απέκτησε δυο γιους. Το Γιώργο και τον Κώστα Καραμανλή.

Στη διάρκεια της δικτατορίας το γραφείο του στην οδό Βουλής 18 ήταν κέντρο συναντήσεων πολλών πολιτικών και ουσιαστικά υπήρξε ο σύνδεσμος πολλών εξ αυτών με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή που βρισκόταν στο Παρίσι.

Ο Αλέκος Καραμανλής ευτύχησε να δει τον γιο του Κώστα αρχηγό της ΝΔ και στη συνέχεια πρωθυπουργό της χώρας.

Σχεδόν κάθε Κυριακή και σε όλες τις μεγάλες γιορτές η οικογένεια Καραμανλή συγκεντρωνόταν στο σπίτι του πρωθυπουργού στη Ραφήνα, ένα σπίτι που είχε αγοράσει ο Αλέκος Καραμανλής πριν από πολλές δεκαετίες ως εξοχική κατοικία και το οποίο σήμερα αποτελεί τη μόνιμη κατοικία του πρωθυπουργού.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share