Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός!

Θλίψη έφερε η είδηση!

23 Φεβρουαρίου 2020 13:40
Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 97 ετών, ο ηθοποιός Μπόρις Λέσκιν, που τον γνωρίσαμε το 1997 στην κινηματογραφική ταινία «Men In Black».

Ο ρουμανικής καταγωγής ηθοποιός, που έπαιζε τον ρόλο του μάγειρα στη ταινία «Men In Black», γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 1923 στο Κισινάου της Μολδαβίας. Το 1980 μετακόμισε στις ΗΠΑ όπου ξεκίνησε να παίζει σε πολλές ταινίες.

Τα παιδικά του χρόνια δεν ήταν και τα καλύτερα, μιας και ο πατέρας του είχε εκτελεστεί όταν αυτός ήταν μόλις 4 ετών. Πρόσφατα μάλιστα την τελευταία του πνοή άφησε και ένας ακόμα αγαπημένος ηθοποιός, όπως θα δείτε εδώ.

Πέθανε ο ιδιοκτήτης των σούπερ μάρκετ Bazaar

Πέθανε το απόγευμα του Σαββάτου (22/02), σε ηλικία 56 ετών ο Δήμος Βερούκας, πρόεδρος της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Bazaar. Ο Δήμος Βερούκας γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 8 Αυγούστου 1964.

Ήταν χημικός μηχανικός, απόφοιτος του ΕΜΠ, ΒSc marketing του Deree college of Athens. Ήταν παντρεμένος και είχε αποκτήσει δύο παιδιά.

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Bazaar ιδρύθηκε το 1994. Σήμερα αριθμεί 150 καταστήματα και 11 καταστήματα Cash & Carry σε όλη την Ελλάδα, την ευθύνη των οποίων ο εκλιπών είχε μαζί με τον αδελφό του, Γιώργο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας, υπέστη καρδιακό επεισόδιο.

Το απόγευμα του Σαββάτου έφυγε από τη ζωή και η ποιήτρια Κική Δημουλά

Θρηνεί όλο το πανελλήνιο από τον θάνατο της σπουδαίας Ελληνίδας ποιήτριας και πεζογράφου, Κικής Δημουλά, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών.

Είχε μεταφερθεί όπως θα δείτε εδώ τον λόγο εσπευσμένα στο νοσοκομείο πριν από 6 ημέρες, και τελικά δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή.

Η Κική Δημουλά γεννήθηκε στις 6 Ιουνίου 1931 στην Αθήνα. Το πατρικό της όνομα ήταν Βασιλική Ράδου.

Το 1952 παντρεύτηκε τον ποιητή και πολιτικό μηχανικό Άθω Δημουλά, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά, τον Δημήτρη (1956) και την Έλση (1957).

Εργάστηκε σαν υπάλληλος στην Τράπεζα της Ελλάδος από το 1949 έως και το 1973. Διετέλεσε πρόεδρος του ιδρύματος Κώστα και Ελένης Ουράνη (κοινωφελές Ν.Π.Ι.Δ. υπό την αιγίδα της Ακαδημίας Αθηνών).

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share