Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τραυματισμός-σοκ για 13χρονη μαθήτρια σε σχολική εκδρομή! Μετατοπίστηκε η σπονδυλική της στήλη! (Video)

Φόβοι ακόμα και για παραλυσία!

21 Φεβρουαρίου 2020 12:14
Τραυματισμός-σοκ για 13χρονη μαθήτρια σε σχολική εκδρομή! Μετατοπίστηκε η σπονδυλική της στήλη! (Video)

Σοβαρά τραυματίστηκε μια 13χρονη μαθήτρια κατά τη διάρκεια εκδρομής στην Ορεστιάδα! Ένα πολύ επικίνδυνο περιστατικό κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν πριν λίγες μέρες και στο ΕΠΑΛ Ιεράπετρας, όταν μια μαθήτρια έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις!

Το 13χρονο κορίτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, έπεσε στο έδαφος από κούνια στη μία εκ των δύο παιδικών χαρών που βρίσκονται στο Άλσος Αδριανουπόλεως στην Ορεστιάδα.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες στο evrospress.gr, το κορίτσι καθώς έκανε κούνια έπεσε από αυτήν καθώς οι φίλοι της την έσπρωχναν με δύναμη ώστε να πάει ψηλότερα. Μάλιστα, η πτώση έγινε με το πρόσωπο. Άμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ, όπου παρέλαβε το παιδί και το μετέφερε στο νοσοκομείο του Διδυμοτείχου.

Οι ακτινοδιαγνωστικές εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε, επιβεβαίωσαν τη σοβαρότητα του τραυματισμού και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Η μαθήτρια από το μεσημέρι της Πέμπτης, τελικά, βρίσκεται στο νοσοκομείο Καβάλας, όπου η ομάδα των νευροχειρουργών του νοσηλευτικού ιδρύματος θα αντιμετωπίσει το περιστατικό.

Το νοσοκομείο Καβάλας, κάνει λόγο για ένα ιδιαίτερα δυσάρεστο περιστατικό, με τους ειδικούς νευρολόγους να αναφέρονται σε μετατόπιση σπονδυλικής στήλης, κάτι που μπορεί να σημαίνει ακόμα και παραλυσία για το άτυχο κορίτσι. Αναμένεται να υποβληθεί σε εκ νέου εξετάσεις.

Φρικτός θάνατος για 15χρονη μαθήτρια: Χάζευε στο κινητό και την πάτησε λεωφορείο!

Φρικτό θάνατο βρήκε μια 15χρονη μαθήτρια, καθώς χάζευε στο κινητό της την πάτησε λεωφορείο! Σάλος επικρατεί στην σχολική κοινότητα με μια 15χρονη μαθήτρια να αυτοκτονεί μετά το βιασμό του καθηγητή της ενώ ήταν έγκυος!

Το άτυχο κορίτσι προχωρούσε στον δρόμο ενώ είχε το κινητό της στο χέρι. Χωρίς να έχει συναίσθηση του τι συμβαίνει γύρω της, συνέχισε να περπατά. Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος.!

Μάρτυρες του φρικτού θανάτου της Σίαν ήταν 90 παιδιά, τα οποία όλα επιβεβαίωσαν πως η συμμαθήτριά τους ήταν απορροφημένη στο κινητό της με αποτέλεσμα να μην αντιληφθεί το λεωφορείο.

Το λεωφορείο κινούνταν με χαμηλή ταχύτητα, καθώς βρισκόταν μπροστά από σχολείο, ωστόσο η σφοδρότητα της σύγκρουσης προκάλεσε πολλαπλά κατάγματα στο νεαρό κορίτσι αλλά και σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι.

Ο εφιάλτης της κρίσης: Μαθήτρια λιποθύμησε από την πείνα! Τι είπε ο άνεργος πατέρας της;

Μια μαθήτρια γυμνασίου στον Πύργο λιποθύμησε από την πείνα κάτι το οποίο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον άνεργο πατέρα της που δεν μπορεί να προσφέρει ούτε τα απαραίτητα στο παιδί του. Ωστόσο, δεν είναι το πρώτο τέτοιους είδους περιστατικό καθώς λίγο καιρό πριν ένα κοριτσάκι μόλις 3 ετών πέθανε από την πείνα.

Δεν έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από την ημέρα που μία μαθήτρια του γυμνασίου επιστρέφοντας στο σπίτι της λιποθύμησε στην μέση του δρόμου μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών και όλοι αναρωτιόντουσαν γιατί…

Το μυαλό όλων πήγε σε αδυναμία του οργανισμού αλλά κανείς δεν υποψιάστηκε πως είναι ένα θύμα…της κρίσης… αφού οι άνεργοι γονείς της τα ελάχιστα χρήματα που ήταν για το φαγητό τα είχαν δώσει για να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ ενός μισοτελειωμένου σπιτιού….με αποτέλεσμα το κορίτσι να μην έχει φάει, έμεινε νηστικό, δεν αντέξει και λύγισε…

“Είναι απαράδεκτο να είμαστε στην οικογένεια και οι δυο γονείς άνεργοι και να πληρώνουμε ΕΝΦΙΑ για την πρώτη κατοικία που έχουμε και να είναι ημιτελής και άλλους φόρους που δεν μας αναλογούν”, αναφέρεται στην επιστολή που έφθασε στα χέρια μας από τους δύο γονείς του κοριτσιού, που η αξιοπρέπειά τους δεν του αφήνει να αποκαλύψουν την ταυτότητα τους, γιατί όπως λένε, δεν θέλουν ελεημοσύνη αλλά δικαιοσύνη από το κράτος…

“Δεν πάει άλλο, έχουν σπάσει τα νεύρα μας, ξεφτιλιστήκαμε ακόμα και στα παιδιά μας που δεν μπορούμε ούτε τα απαραίτητα να τους προσφέρουμε.

Για το λόγο αυτό ζητάμε να κάνετε μια υπηρεσία αλληλεγγύης για να εξετάσει τους ανέργους που έχουν μόνιμη κατοικία να μην πληρώνουν και να μην τους βάζουν στην ίδια μοίρα με τα κοράκια που εκμεταλλεύονται και παίρνουν νοίκια από τα σπίτια που εχουν” καταλήγει η επιστολή του άνεργου πατέρα που δεν είναι τίποτα άλλο από μία κραυγή αγωνίας απέναντι σε ένα σύστημα που τα ισοπεδώνει όλα βάζοντας στο ίδιο καζάνι τους έχοντες και τους μη έχοντες οδηγώντας του μη έχοντες στην εξαθλίωση, στην φτώχεια, στην καταρράκωση της ίδιας της αξιοπρέπειάς τους, στο περιθώριο της ζωής, στερώντας τους το δικαίωμα να αισθάνονται και να ζουν ως άνθρωποι.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share