Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η κηδεία του μοντέλου Μαρίας Μαχαίρα: Τραγική φιγούρα η κόρη της μέσα στην αγκαλιά της Βάνας Μπάρμπα! (photos)

Ράκος ο άντρας της!

21 Φεβρουαρίου 2020 09:45
Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η κηδεία του μοντέλου Μαρίας Μαχαίρα:  Τραγική φιγούρα η κόρη της μέσα στην αγκαλιά της Βάνας Μπάρμπα! (photos)

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης έγινε η κηδεία του μοντέλου Μαρίας Μαχαίρα, η οποία έφυγε από τη ζωή νικημένη από τον καρκίνο σε ηλικία 52 ετών. Ράκος ήταν ο άντρας της και τραγική φιγούρα η κόρη της μέσα στην αγκαλιά της Βάνας Μπάρμπα!

Δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso αναφέρει πως, αν και δεν γνώριζαν πολλοί για τη μάχη που έγινε, όμως ο αδερφός της Μαρίας είναι ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, ο πατέρας Μάξιμος, ο οποίος βρισκόταν στο πλευρό της καθ’ όλη τη διάρκεια του γολγοθά που εκείνη ανέβαινε το τελευταίο διάστημα.

Η κηδεία του πρώην μοντέλου τελέστηκε χθες το απόγευμα μέσα σε κλίμα οδύνης στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας, στην Δάφνη.

Συντετριμμένη και η Βάνα Μπάρμπα, από τις πιο πιστές φίλες της Μαρίας Μαχαίρα, δεν άφησε στιγμή από την αγκαλιά της την κόρη της φίλης της, Σμαράγδα.

Συγκλονισμένος ήταν και ο σύζυγός της Μαρίας, Ρομπέρτο Μαχαίρας.

31χρονο μοντέλο συνελήφθη με ναρκωτικά και όπλα! Σοκ στο χώρο της μόδας! (photo)

Σοκ στο χώρο της μόδας με το 31χρονο μοντέλο Marijana Mirjanic από την Σερβία να συλλαμβάνεται καθώς βρέθηκαν στην κατοχή της όπλα και ναρκωτικά! Παράλληλα, μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένα 21χρονο μοντέλο από τη Ρωσία.

Η Marijana Mirjanic με χιλιάδες followers στο Instagram είχε μια πολύ glamorous ζωή την οποία και προέβαλε αλλά κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η νεαρή γυναίκα είχε διπλή ζωή.

Να σημειωθεί ότι τα όπλα που βρέθηκαν στο όχημα του Mirjanic έχουν σταλεί για ανάλυση για να διαπιστωθεί εάν είχαν χρησιμοποιηθεί σε εγκληματικές ενέργειες ή αν πρόκειται να πωληθούν στη μαύρη αγορά.

Σάλος: Μοντέλο πόζαρε χωρίς ρούχα σε λούνα παρκ! (Video)

Σάλος έχει προκληθεί με ένα μοντέλο να ποζάρει χωρίς ρούχα σε λούνα παρκ της Κίνας! Παράλληλα σοκ επικρατεί στο χώρο της μόδας μετά τον θάνατο 30χρονου μοντέλου!

Η 20χρονη Ζάνγκ, προσέλαβε φωτογράφο προκειμένου για να ποζάρει σε παιδότοπο στην πόλη Νανίνγκ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Οι Αρχές τη συνέλαβαν όπως και τον 31χρονο φωτογράφο, καθώς μετά εκείνος ανάρτησε μερικές φωτογραφίες της στα social media.

Από τον παιδότοπο ανέφεραν πως δεν είχαν δώσει καμία άδεια για τη φωτογράφιση, ενώ το κινεζικό δίκαιο προβλέπει πως όποιος εκθέτει το κορμί του σε κοινή θέα, μπορεί να κρατηθεί έως και για 10 μέρες ενώ αν κριθεί ένοχος για διασπορά πορνογραφικού υλικού μπορεί να καταδικαστεί μέχρι και σε ισόβια κάθειρξη.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share