Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τάσος Αρνιακός: "Χιονοπτώσεις και καταιγίδες σε..."- Ο καιρός μέχρι το Σάββατο!

Ποια η θερμοκρασία;

20 Φεβρουαρίου 2020 21:25
Τάσος Αρνιακός:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο έμπειρος μετεωρολόγος, Τάσος Αρνιακός, προειδοποιεί στο δελτίο καιρού του ΑΝΤ1 για τον καιρό των επόμενων ημερών. Από όσο φαίνεται ο καιρός θα συνεχίσει να είναι άστατος.

Αύριο θα βελτιωθεί η κατάσταση παρά τα μποφόρ και το κρύο, μετά και από τα χιόνια που είχε προειδοποιήσει, όπως θα δείτε εδώ. Μάλιστα τόνισε ότι θα σημειωθούν βροχές, χιονοπτώσεις και καταγίδες ανά τόπους, όπως θα δείτε στο βίντεο.

Πρωινές βροχές και βελτίωση αργότερα, με ηλιοφάνεια λέει χαρακτηριστικά. Δείτε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή αλλά και το Σάββατο!

Σάκης Αρναούτογλου: «Σε πλήρη εξέλιξη η κακοκαιρία»! Που θα χιονίσει και που θα βρέξει τις επόμενες ώρες; (Video)

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η κακοκαιρία που πλήττει απ' το πρωί ολόκληρη τη χώρα, με τον Σάκη Αρναούτογλου να προειδοποιεί για το που θα χιονίσει και που θα βρέξει τις επόμενες ώρες, με τον καιρό να πρόκειται να επιδεινωθεί κάτι για το οποίο έχει προειδοποιήσει και ο Τάσος Αρνιακός!

Συγκεκριμένα η κακοκαιρία θα κατέβει και σε χαμηλότερα υψόμετρα, με χιονοπτώσεις να έχουμε σε κεντρική και βόρεια Ελλάδα, ενώ το βράδυ θα χιονίσει και στην Πάρνηθα!

Η κακοκαιρία κατά τόπους θα συνεχιστεί μέχρι και το απόγευμα του Σαββάτου!

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση μέχρι και την Δευτέρα:

«Τσικνοπέμπτη με κακοκαιρία στην Αττική - «Πέφτει» η θερμοκρασία»! «Καμπανάκι» από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη! (Video)

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα επηρεάσουν σήμερα Τσικνοπέμπτη την Αττική με την θερμοκρασία να «πέφτει» και τα φαινόμενα από τις απογευματινές ώρες να είναι τοπικά έντονα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη! Χιονοπτώσεις αναμένεται να εκδηλωθούν απόψε το βράδυ στην Πάρνηθα και στον Κιθαιρώνα, με τον καιρό να παρουσιάζει έντονη επιδείνωση, κάτι για το οποίο προειδοποίησε και ο Τάσος Αρνιακός!

Σε όλη την χώρα αναμένονται συννεφιές κατά τόπους αυξημένες και θα ξεκινήσουν οι βροχές από τα δυτικά και βορειοδυτικά τμήματα της χώρας και καθώς θα περνούν οι ώρες τα φαινόμενα θα μετατοπίζονται ολοένα και πιο ανατολικά και όταν μπουν στο Αιγαίο προς το απόγευμα με βράδυ θα εκδηλωθούν πιο έντονα φαινόμενα και θα έχουμε βροχές και τοπικές καταιγίδες.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση:

Βροχές, χιονοπτώσεις και καταιγίδες! Η πρόβλεψη της Χριστίνας Σούζη για τον καιρό της Τσικνοπέμπτης! (Video)

Μεταβολή έχουμε του καιρού με βροχές, παροδικές χιονοπτώσεις και σποραδικές καταιγίδες να σημειώνονται σήμερα Τσικνοπέμπτη σύμφωνα με την μετεωρολόγο Χριστίνα Σούζη! Με τον Τάσο Αρνιακό επίσης να έχει κρούσει καμπανάκι για ραγδαία αλλαγή του καιρού που θα επιδεινωθεί και τις επόμενες μέρες!

Μέχρι αργά το βράδυ τα φαινόμενα θα μειωθούν με την θερμοκρασία να παρουσιάζει μικρή πτώση! Στην Αττική θα έχουμε συννεφιά με τους ανέμους να είναι ιδιαίτερα ισχυροί!

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share