Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βίντεο-σοκ από το Λονδίνο! Άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε ιμάμη σε τζαμί την ώρα της προσευχής!

Χάος!

20 Φεβρουαρίου 2020 18:18
Βίντεο-σοκ από το Λονδίνο! Άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε ιμάμη σε τζαμί την ώρα της προσευχής!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός σήμανε στο Λονδίνο το απόγευμα της Πέμπτης (20/2), καθώς άνδρας με μαχαίρι επιτέθηκε κατά ιμάμη σε τζαμί στην αγγλική πρωτεύουσα.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, στο Regent's Park όταν ο άγνωστος μπήκε στο τζαμί την ώρα που ο ιμάμης καλούσε σε προσευχή. Αμέσως κινήθηκε εναντίον του και τον τραυμάτισε στον λαιμό. Δείτε, επίσης, την επίθεση με μαχαίρι που έγινε πριν από μερικές ημέρες.

Στο μεταξύ βίντεο από τον τόπο της επίθεσης δείχνουν στο έδαφος έναν άνδρα με κόκκινο πουλόβερ και από πάνω του αστυνομικούς να του έχουν περάσει χειροπέδες. O τραυματισμένος άνδρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, ενώ παραμένει άγνωστη η κατάσταση της υγείας του.

28χρονος μαχαιρώθηκε στο λαιμό στη μέση του δρόμου! «Ένιωσα το ζεστό αίμα να τρέχει...»! (Video)

28χρονος έβγαινε από ένα κατάστημα που έτρωγε πρωινό όταν ένας άνδρας τον πλησίασε και τον μαχαίρωσε στο λαιμό και το πρόσωπο! Επίσης, στην Κόρινθο μία 42χρονη μητέρα μαχαίρωσε την 17χρονη κόρη της!

«Δεν τον είχα δει από πριν. Στην αρχή ένιωσα σαν να είχα φάει μπουνιά. Με κοίταξε στα μάτια και άρχισε να τρέχει. Μετά ένιωσα το ζεστό αίμα να τρέχει μέσα στο παλτό μου» είπε το θύμα.

Η κοπέλα του άρχισε να ουρλιάζει στους περαστικούς να καλέσουν βοήθεια, κάτι που έκανε τελικά ένας ποδηλάτης. «Όλοι γύρω μου έδειχναν τρομοκρατημένοι» είπε ο 28χρονος.

Πρώην νοσοκόμος ο Bascou προσπάθησε να μείνει ήρεμος και έδωσε στην κοπέλα του την ομάδα αίματός του και τη λίστα με τις αλλεργίες που είχε για να γνωρίζουν οι γιατροί το ιστορικό του, σε περίπτωση που λιποθυμούσε.

Το βίντεο, που εξασφάλισε το New York Post, δείχνει τον 28χρονο στη μέση του δρόμου, με το αίμα του να τρέχει στο πεζοδρόμιο και την κοπέλα του να τον κρατά μέχρι να τον πάρουν από το σημείο της επίθεσης.

Άγρια δολοφονία: Μητέρα μαχαίρωσε 19 φορές το 7 μηνών μωρό της και πέταξε από το παράθυρο το 2χρονο παιδί της!

Μια άγρια δολοφονία έγινε στο Σικάγο με μία 20χρονη μητέρα να μαχαιρώνει 19 φορές το 7 μηνών μωρό της και να πετά από το παράθυρο το 2χρονο παιδί της! Ακόμη ένα άγριο έγκλημα μετά την μητέρα που σκότωσε τα 3 παιδιά της!

H Aleah Newell δυο μέρες πριν την ασύλληπτη τραγωδία ζήτησε την βοήθεια της Πρόνοιας καθώς δεν μπορούσε να μεγαλώσει τα δυο παιδιά της, τον 7 μηνών Ameer και τον 2 ετών Johntavis. Η Πρόνοια όμως δεν πρόλαβε να δράσει και το φρικιαστικό έγκλημα συνέβη.

Η Aleah πρώτα οδήγησε τον Ameer στην μπανιέρα όπου τον μαχαίρωσε συνολικά 19 φορές, πριν τον κάψει με καυτό νερό. Ο θάνατος του παιδιού ήταν ακαριαίος, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.

Στη συνέχεια, η Aleah στράφηκε στον Johntavis. Ο παππούς της, στο διαμέρισμα του οποίου έγινε η τραγωδία, προσπάθησε να σώσει το παιδί, ωστόσο δέχτηκε και εκείνος επίθεση με μαχαίρι, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί ελαφριά.

Η Aleah στη συνέχεια πέταξε τον Johntavis από το παράθυρο του διαμερίσματος, το οποίο βρισκόταν στον 11ο όροφο. Η Aleah λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, βούτηξε και εκείνη από το παράθυρο, ωστόσο η τέντα σε διαμέρισμα του τρίτου ορόφου «έκοψε» την φόρα, με αποτέλεσμα να σωθεί. Η 20χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share