Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αυτός ο άστεγος ζει στον δρόμο με την κόρη του...Ο τρόπος που τους συμπεριφέρονται είναι εξοργιστικός!

Δεν θα το πιστεύετε!

20 Φεβρουαρίου 2020 16:07
Αυτός ο άστεγος ζει στον δρόμο με την κόρη του...Ο τρόπος που τους συμπεριφέρονται είναι εξοργιστικός!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτός ο άστεγος άνδρας ζει στους δρόμους με την κόρη του... Μόλις δείτε πως τους συμπεριφέρονται οι άνθρωποι όταν τον αντικρίζουν θα σας "λυγίσει"!

Σε ένα από αυτά τα βίντεο λοιπόν, θέλησε να δει ποιο είδος άστεγου ήταν πιο πιθανό να βοηθήσουν οι κάτοικοι της Νέας Υόρκης: κάποιον που ζητάει χρήματα για την οικογένειά του ή αυτόν που τα θέλει για ναρκωτικά ή αλκοόλ; Αν και κάποιοι είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν κάποιον άστεγο, όπως θα δείτε εδώ, κάποιοι άλλοι είναι σκληροί μαζί τους...

Δε θα πιστεύετε τα αποτελέσματα…

Γυναίκα αλλάζει την επιγραφή ενός άστεγου όταν καταλαβαίνει ότι είναι τυφλός! Η συνέχεια θα σας συγκλονίσει...

Η βοήθεια που δίνεται στους άστεγους δεν είναι μόνο τα λεφτά, όπως μας απέδειξε και αυτή η γυναίκα όταν άλλαξε τις λέξεις στην επιγραφή ενός άστεγου τυφλού άνδρα!

Μερικές φορές, το μόνο που χρειάζεται να προσφέρουμε είναι ο χρόνος και η διορατικότητα μας. Πολλοί είναι εκείνοι που βοηθάνε τους αστέγους, όπως αυτός ο ταμίας όταν ένας τον ρώτησε τι μπορεί να αγοράσει με μισό ευρώ, και όπως η κοπέλα στην ιστορία!

Σε αυτό το βίντεο, συναντάμε ένα τυφλό άστεγο άνδρα που κάθεται σε μια πολυσύχναστη πλατεία. Στα πόδια του έχει τοποθετήσει μια πινακίδα από χαρτόνι που λέει, “Είμαι τυφλός, παρακαλώ βοηθήστε με.”

Ωστόσο, κανείς δεν σταματάει, κανείς δεν του δίνει σημασία. Όλοι τον αγνοούν.

Μέχρι που μια γυναίκα σταματάει μπροστά του, μαζεύει την επιγραφή του και αρχίζει να γράφει σε αυτήν. Από τη στιγμή που φεύγει, ο άνθρωπος αρχίζει να λαμβάνει περισσότερα χρήματα. Όταν παρατηρεί ότι η κοπέλα επέστρεψε σε αυτόν, εκείνος την ρωτάει, “Τι έκανες στο χαρτόνι μου;”

Εκείνη απαντάει, “Έγραψα το ίδιο, με διαφορετικές λέξεις!”

Για την ακρίβεια έγραψε “Είναι μια όμορφη μέρα, αλλά δεν μπορώ να τη δω.”
Αυτό το καταπληκτικό βίντεο δείχνει πώς η δύναμη των λέξεων μπορεί να αλλάξει το μήνυμά μας, και ως εκ τούτου τις επιπτώσεις μας στον κόσμο.

Τυφλός πατέρας βλέπει για πρώτη φορά την οικογένειά του και αντιλαμβάνεται ότι...Η αντίδρασή του θα σας συγκινήσει!

Τυφλός πατέρας, δεν είχε δει ποτέ τη σύζυγο και το μωρό του, και για πρώτη φορά του δίνεται η δυαντότητα, με την βοήθεια ειδικών γυαλιών. Όταν δείτε την συνέχεια θα συγκινηθείτε με την αντίδραση του και θα δακρύσετε...

Ο αξιαγάπητος σύζυγος και πατέρας,Τζέν, από το Ντένβερ, είναι ουσιαστικά τυφλός. Διαγνώστηκε σε ηλικία 16 ετών με μία σπάνια οπτική διαταραχή, τη νόσο του Stargardt. Βασικά, αυτό σημαίνει ότι ο Τζέν δεν είναι σε θέση να επικεντρωθεί σε αντικείμενα και πως έχει μερική και θολή όραση. Η ιστορία του συγκινεί, όπως και αυτού του άνδρα που μέσω κάμερας βλέπει πώς τον αντιμετωπίζει ο κόσμος και συντρίβεται συναισθηματικά από την ωμότητα των ανθρώπων!

Ευτυχώς, ο Τζέν μπορεί να βασιστεί στο Smartphone του, που έχει τη δυνατότητα να ζουμάρει και έτσι μπορεί και διαβάζει χωρίς να τον επηρεάζει πολύ η ασθένεια. Του αρέσει ακόμη και το μαγείρεμα και η σύζυγός του, η Τζόι, αναφέρει πως ο Τζέν μαγειρεύει πολύ καλύτερα από αυτήν.

Για πάνω από 21 χρόνια, ο Τζέν δεν μπορούσε να δει την οικογένειά του, τους γονείς του, τη σύζυγό του και το νεογέννητο γιο του, τον Λίνκολ. Όμως, όλα άλλαξαν ξαφνικά όταν ο Τζέν έλαβε ένα ζευγάρι γυαλιά υψηλής τεχνολογίας, χάρη στα οποία επανέκτησε την όρασή του.

Η σύζυγός του, η Τζόι, περιγράφει πώς γνωρίστηκε με το σύζυγό της. Η Τζόι ζητούσε απεγνωσμένα προσοχή για κάποιο λόγο όμως ο Τζέν δεν μπορούσε να τη δει. Όταν της είπε ότι ήταν τυφλός, αυτή προσφέρθηκε να καθίσει δίπλα του και η σπίθα της αγάπης δεν άργησε να ανάψει.

Η συγκινητική στιγμή κατά την οποία ο Τζέν είδε τη σύζυγο και το γιο του συνέβη χάρη σε μία εκπομπή. Η Τζόι είχε μάθει πως στην εκπομπή αυτήν είχαν βοηθήσει και άλλον προσφέροντάς του αυτά τα γυαλιά και γι’ αυτό επικοινώνησε μαζί τους και τους έγραψε ένα γράμμα ελπίζοντας πως θα μπορούσαν να βοηθήσουν και το σύζυγό της.

Δεν πέρασε πολύς καιρός και ο Τζέν , η Τζόι και o Λίνκολ προσκλήθηκαν στο τηλεοπτικό πρόγραμμα. Ο Τζέν έλαβε ένα ζευγάρι γυαλιά, τα οποία έχουν ενσωματωμένη κάμερα και υψηλής ποιότητας φακούς που εστιάζουν στον αμφιβληστροειδή χιτώνα. Έτσι, ο Τζέν μπορεί να εστιάσει πολύ καλύτερα και να δει φυσιολογικά.

«Άρχισα στ’ αλήθεια να τρέμω και να κλαίω για μία ώρα ή και περισσότερο στη σκέψη πως ο σύζυγός μου μπόρεσε να δει το πρόσωπό μου όπως και το γιο μας για πρώτη φορά».

Όταν ο Τζέν φόρεσε τελικά τα γυαλιά και είδε την οικογένειά του για πρώτη φορά, τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του συγκινήθηκαν πολύ. Το πρώτο πράγμα που είπε όταν κοίταξε τη Τζόι ήταν: «Είναι όμορφη»! Ο Τζέν είδε τελικά και τον 1χρονο γιο του όπως και τους γονείς του για πρώτη φορά μέσα σε 21 χρόνια.

Τι υπέροχη στιγμή για αυτή τη φανταστική οικογένεια!!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share