Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

8η ημέρα στη ΜΕΘ η Κική Δημούλα! Τι λένε οι γιατροί για την εξέλιξη της υγείας της;

Αγωνία!

20 Φεβρουαρίου 2020 15:04
8η ημέρα στη ΜΕΘ η Κική Δημούλα! Τι λένε οι γιατροί για την εξέλιξη της υγείας της;

Κρίσιμη εξακολουθεί να είναι η κατάσταση υγείας της Κικής Δημουλά, που νοσηλεύεται για 8η ημέρα υπό αναπνευστική υποστήριξη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ιδιωτικού νοσοκομείου.

Προβληματισμένοι είναι οι θεράποντες γιατροί της ακαδημαϊκού και ποιήτριας, καθώς δεν εμφανίζει σημάδια σημαντικής βελτίωσης. Παρά τις τιτάνιες προσπάθειες τους να καταπολεμήσουν τη λοίμωξη και να καταφέρουν να σταθεροποιήσουν την αναπνευστική της λειτουργία ώστε να της αφαιρέσουν τη μηχανική υποστήριξη της αναπνοής, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται εφικτό προς το παρόν. Μάχη στην εντατική συνεχίζει να δίνει και ο αγαπημένος ηθοποιός, Κώστας Βουτσάς, με μία ανατροπή να παρουσιάζεται τις τελευταίες ώρες!

Όλοι ελπίζουν τώρα η 89χρονη μεγάλη μας ποιήτρια να ανταποκριθεί στην αγωγή που της χορηγείται, ώστε να καταφέρει να μεταφερθεί το συντομότερο δυνατό σε θάλαμο του νοσοκομείου. Στο πλευρό της βρίσκεται η οικογένειά της.

Η διάγνωση για το πρόβλημα υγείας της Μάρθας Καραγιάννη! (Video)

Η Μάρθα Καραγιάννη εισήχθη σε ιδιωτική κλινική στο κέντρο της Αθήνας πριν από μερικές ημέρες λόγω προβλήματος υγείας που την ταλαιπωρούσε.

Σύμφωνα με την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη «Αλήθειες με τη Ζήνα», η Μάρθα Καραγιάννη πάσχει από χολοκυστίτιδα, δηλαδή φλεγμονή της χοληδόχου κύστης. Η ηθοποιός είχε ανεβάσει πυρετό και έκανε και εμετούς, όμως η κατάστασή της δεν βελτιωνόταν και οι δικοί της άνθρωποι αποφάσισαν να εισηχθεί σε κλινική. Μετά από υπέρηχους και εξετάσεις, βγήκε η διάγνωση.

Όπως ανέφεραν στην εκπομπή, η Μάρθα Καραγιάννη θα ακολουθήσει συντηρητική φαρμακευτική αγωγή, καθώς η κατάστασή της δεν είναι ανησυχητική.

Εξελίξεις με την υγεία του Κώστα Βουτσά! Κρίσιμες οι επόμενες ώρες! (video)

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Αττικόν» συνεχίζει να νοσηλεύεται ο Κώστας Βουτσάς, φτάνοντας στη 12η συνεχόμενη ημέρα, με τις επόμενες ώρες πια να είναι πολύ κρίσιμες.

Το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής (7/2), ο αγαπημένος ηθοποιός εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με λοίμωξη του αναπνευστικού και αρχικά νοσηλεύτηκε στη μονάδα εμφραγμάτων.

Η κόρη του, Σάντρα, στην τελευταία συνέντευξη που είχε παραχωρήσει, μίλησε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» του OPEN για την κατάσταση υγείας του πατέρα της, Κώστα Βουτσά.

«Ο πατέρας μου είναι σε μια αργή, ως προς την εξέλιξη αλλά σταθερή κατάσταση», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Είναι ακόμα στην Εντατική αλλά σιγά σιγά αρχίζουν και κάποια πράγματα τα αποσυνδέουν. Είναι πολύ σημαντικό αυτό», συμπλήρωσε.

«Βρίσκεται ακόμα σε καταστολή και δεν έχει επικοινωνία. Σιγά σιγά, όμως, την κόβουν την καταστολή. Εμείς τον βλέπουμε αλλά με έναν άνθρωπο σε καταστολή δεν μπορείς ουσιαστικά να επικοινωνήσεις» κατέληξε η Σάντρα Βουτσά.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share