Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία! Απίστευτη καραμπόλα με 200 αυτοκίνητα και δύο νεκρούς!

Απίστευτο!

20 Φεβρουαρίου 2020 14:32
Τραγωδία! Απίστευτη καραμπόλα με 200 αυτοκίνητα και δύο νεκρούς!

Καραμπόλα άνευ προηγουμένου σημειώθηκε έξω από το Μόντρεαλ στον Καναδά, στην οποία ενεπλάκησαν 200 οχήματα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνθρωποι και να τραυματιστούν τουλάχιστον 100. Δείτε, επίσης, τι έγινε στο θανατηφόρο τροχαίο της Γλυφάδας.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα, η σύγκρουση προκλήθηκε εξαιτίας της μηδενικής ορατότητας λόγω κακοκαιρίας σύμφωνα με όσα σημείωσε ο Υπουργός Μεταφορών του Κεμπέκ. Κάποια από τα οχήματα έχουν καταστραφεί ολοσχερώς, ενώ ανάμεσα στα 200 που ενεπλάκησαν στο τροχαίο, βρίσκονται ένα σχολικό λεωφορείο και ένα βυτιοφόρο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στην περιοχή έπνεαν ισχυροί άνεμοι, ενώ ο πάγος στους δρόμους εμπόδισε τους οδηγούς να φρενάρουν σωστά και να ελέγχουν τα οχήματά τους.

Φρίκη! Οικογένεια κάηκε μέσα σε αυτοκίνητο! (photos-video)

Τραγικό θάνατο βρήκε οικογένεια το Μπρισμπέιν της Αυστραλίας, καθώς κάηκε ζωντανή μέσα στο αυτοκίνητο! Η δε μητέρα υπέστη σημαντικά εγκαύματα και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Τραγικό θάνατο βρήκε και ένας 56χρονος άνδρας στο διαμέρισμά του στις Αχαρνές Αττικής όταν αυτό τυλίχθηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα να καεί ζωντανός!

Η ασύλληπτη τραγωδία της οικογένειας έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια ενός γείτονα, ο οποίος έσπευσε να βοηθήσει την οικογένεια. Ο γείτονας διέκρινε να βγαίνουν καπνοί μέσα από το αυτοκίνητο και αμέσως έβαλε τις φωνές, κινητοποιώντας και τους υπόλοιπους κατοίκους, οι οποίοι κάλεσαν την πυροσβεστική και έσπευσαν να βγάλουν το ζευγάρι και τα παιδιά μέσα από το αυτοκίνητο.

Ωστόσο, το όχημα είχε ήδη τυλιχτεί στις φλόγες, με συνέπεια ο πατέρας και τα τρία παιδιά να βρουν μαρτυρικό θάνατο και η μητέρα να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο πρώτος γείτονας που αντίκρισε το φλεγόμενο αυτοκίνητο και πλησίασε για να βοηθήσει, περιήλθε σε κατάσταση σοκ, φωνάζοντας με κραυγές και δάκρυα στα μάτια: «Υπάρχουν μωρά μέσα, υπάρχουν μωρά»!

Ο επικεφαλής της αστυνομίας στο Μπρισμπέιν επιβεβαίωσε ότι τέσσερα άτομα, ανάμεσά τους και παιδιά, βρήκαν τραγικό θάνατο στο περίεργο αυτό περιστατικό.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια της ανάφλεξης του οχήματος και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η οικογενειακή τραγωδία στο Μπρισμπέιν.

Τραγωδία στο Κορωπί: Νεκρός άνδρας!

Νεκρός, πεσμένος μπρούμυτα δίπλα στο κρεβάτι του με εγκαύματα στο πίσω μέρος του σώματός του, βρέθηκε σήμερα νωρίς το πρωί ένας άνδρας ηλικίας 80 ετών, ύστερα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι του στην οδό Αγίου Γεωργίου στο Κορωπί, την ίδια ώρα που λίγα χιλιόμετρα μακριά και συγκεκριμένα στο Μαρκόπουλο είχαμε ένα τροχαίο σοκ!

Την Πυροσβεστική ενημέρωσε η Αστυνομία, με τους πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο να κάνουν κάποια ενέργεια, καθώς η φωτιά είχε σβήσει.

Ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός με εγκαύματα στην πλάτη, δίπλα από το κρεβάτι του, ωστόσο τα πρώτα στοιχεία δεν δείχνουν εγκληματική ενέργεια.

«Φως» στα αίτια θανάτου του ηλικιωμένου θα ρίξει ο ιατροδικαστής, ενώ οι Αρχές διεξάγουν έρευνες για το περιστατικό.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share